reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
yyyy...minęło jak miał około roku i spał tylko raz dziennie...siwa po mamusi...moja mama jest bialuteńka...a ja farbuję na ciemny brąz (moje naturanle)

Dziewczyny mam pytanie odnośnie krzesełka do karmienia. Mój Kubek już ładnie siedzi, w leżaczku jeść nie chce i szaleje w trakcie jedzenia, więc pomyślałam że może w krzesełku będzie wygodniej i jemu i mnie. Co o tym sądzicie? Macie może jakieś sprawdzone krzesełka? Jeśli tak proszę o linki :) Ładnie proszę:)

Ja też mam parę siwych włosków, ale wyrywam je sobie. A naturalne mam ciemny braz, wiec sie rzucają w oczy.
Oj to jeszcze sie pomęczę troszkę z tym markowaniem, a jak Adulka? trzyma warte?:rofl2:

tralalala...nie pomogę,bo jeszcze takowego nie zakupiłam...;-)a odcinek...hmmmm,oglądałam lewym okiem...i nie bardzo wiem o co chodziło...jakieś rozdwojenie jaźni czy co???:-)

Gustebaldka...podnosi się jak frankensztajn (czy jak to sie tam pisze:-p)...oczy zamkniete rece przed siebie...i próbuje sie podnieść...to ja ją delikatnie do tyłu,żeby sie połozyła a ta znowu...:eek:

Ostatnia edycja:
czesc Lipcoweczki
Ja na sekundke....

Witam nowe mamuski :-)

JUSTYSIA - Ty mi po glowie chodzisz.... przepraszam, ale nienadorbie wszystkich postow, wiec pls. napisz jak u Ciebie ?? Jak sie czujesz?? I co z Fasolka??

Buziaki dla Wszystkich

reklama
Do góry