Witam sie i ja przy poniedziałku;-)
Dziewczyny ja mam odrost że hoho noszę blond, naturalne też mam blond ale odrost widac wiadomo, ale jestem zapisana do fryzjera dopiero na 09,01 - postanowiłam sobie że I trymestr jakoś przeczekam....
Olusia no to rzeczywiście, ale nie forsuj sie tylko dbaj o siebie....każdy to zrozumie... rzeczywiście chyba czosnek Cie nie ominie ale mi bardzo pomaga... zdrówka..
Nikolleczka ja stosuje farbe bez amoniaku L'Oreala ale robie w salonie,w sklepie ich nie ma, te profesjonalne teraz są bez amoniaku ale wiem ze można je dostac bez problemu w hurtowniach fryzjerskich więc moze tam poszukaj..
Co do konfliktu to u nas nie ma, oboje z mężem jesteśmy "+" więc sie nie będę wypowiadać bo ekspertem nie jestem.....
A ja dzisiaj wziełam dwa dni zwolnienia do Świąt bo czuje że czas troche zwolnic tempo na moment.... stwierdziłam że w pracy nic sie nie stanie jak do wigilii mnie nie bedzie przy biurku... no i jestem z tego powodu baaaardzo zadowolona bo - biorąc pod uwagę moje nocne bezsenności (dziś nie mogłam spać od 3ciej) -to moze jutro trochę odeśpię.....
dziewczyny a jak tam u Was wogóle przedświąteczny apetyt?...

ja w tym roku jakoś za bardzo nie mam przyznaję.....
pozdrowienia