Witam wszystkie mamuski w piatkowy poranek :-)o dziwo dzisiaj tez obudzilam sie w dobrym humorze i pelna wigoru normalnie ostatnio pisalam ze juz daaaawno tak sie nie czulam! Fajnie znowu tak sie poczuc i wam rowniez tego zycze! Jestem pewna ze bardzo poprawilo mi humorek to forum i Wy dziewczynyDzisiaj znowu od rana wyczekuje listonosza ale na razie nic. Cos tak czuje ze chyba nici przed Sw z tego usg no ale przynajmniej mam kupe roboty, wiec bede zajeta i nie bede wciaz o tym myslec. Wybieram sie dzisiaj na zakupy moze kupie sobie cos ladnego na Sw? Relacje zdam jak wroce. Milego dnia pa pa
reklama
Cześc jestem nowa dołączyłam do Was poniewaz jestem w 9 tyg ciązy i termin mam na 30 lipca wiec chyba lipcóweczka co:-) To bedzie moje drugie dziecko .Córcia moja ma na imie Sandra i ma 10 lat i cieszy sie bardzo z rodzeństwa Pozdrawiam Was i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)
Anetko- ...ja się tego boję obsesyjnie wręcz, więc współczuję Ci niezmiernie ....
Oli09 - najpierw znajdź sobie stronę z suwaczkami stwórz go wg. instrukcji, która jest na ogół prosta i kieruje sama krok po kroku, potem skopiuj kod BBC /chyba tak on się nazywa, ale jeśli się mylę to niech któraś mnie poprawi/; następnie wejdź na ustawienia /po zalogowaniu/ i wejdź w edytuj sygnaturę i wklej kod, suwaczek sam się pojawi w Twoich postach, ale może to się stać dopiero następnego dnia czasami
Oli09 - najpierw znajdź sobie stronę z suwaczkami stwórz go wg. instrukcji, która jest na ogół prosta i kieruje sama krok po kroku, potem skopiuj kod BBC /chyba tak on się nazywa, ale jeśli się mylę to niech któraś mnie poprawi/; następnie wejdź na ustawienia /po zalogowaniu/ i wejdź w edytuj sygnaturę i wklej kod, suwaczek sam się pojawi w Twoich postach, ale może to się stać dopiero następnego dnia czasami
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Witam lipcóweczki
Ostatnio nie miałam za wiele czasu na pisanie, bo przeprowadzilam się do naszego nowego domku (wprawdzie dom ma 7 lat, ale dla nas jest nowy), było troszke pakowania, a teraz rozpakowywanie i sprzątanie, do tego nie mam jeszcze w domu netu, wiec podgladam Was tylko w pracy. Tyle u mnie
Anetko jest mi strasznie przykro, wierze, ze Twój aniołek wkrótce do Ciebie wróci, 3 m-c i mozna zaczac staranka, mi po mojej stracie udało sie za pierwszym razem, Tobie napewno tez sie uda!!! mocno Cie przytulam.
Co do listy lipcóweczek to jestem jak najbardziej za ! :-)
Ostatnio nie miałam za wiele czasu na pisanie, bo przeprowadzilam się do naszego nowego domku (wprawdzie dom ma 7 lat, ale dla nas jest nowy), było troszke pakowania, a teraz rozpakowywanie i sprzątanie, do tego nie mam jeszcze w domu netu, wiec podgladam Was tylko w pracy. Tyle u mnie
Anetko jest mi strasznie przykro, wierze, ze Twój aniołek wkrótce do Ciebie wróci, 3 m-c i mozna zaczac staranka, mi po mojej stracie udało sie za pierwszym razem, Tobie napewno tez sie uda!!! mocno Cie przytulam.
Co do listy lipcóweczek to jestem jak najbardziej za ! :-)
żonek
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny,
chciałabym byście przyjęły mnie do Waszego już sporego grona. Jestem teraz w 9 tygodniu ciąży. Według pierwszego USG termin porodu miałam na 22 lipca, a wg drugiego już na 29 lipca. Generalnie mogę być nawet sierpniówką Ale póki co zostaję z Wami.:-)
Jeszcze to do mnie tak do końca nie dotarło, bo pierwsza ciąża, ale cieszę tzn razem z mężem cieszymy się bardzo
Prócz nas wiedzą tylko najbliżsi znajomi, cała rodzinka dowie się we Wigilię, którą spędzamy wspólnie zobaczymy jakie będą reakcje
chciałabym byście przyjęły mnie do Waszego już sporego grona. Jestem teraz w 9 tygodniu ciąży. Według pierwszego USG termin porodu miałam na 22 lipca, a wg drugiego już na 29 lipca. Generalnie mogę być nawet sierpniówką Ale póki co zostaję z Wami.:-)
Jeszcze to do mnie tak do końca nie dotarło, bo pierwsza ciąża, ale cieszę tzn razem z mężem cieszymy się bardzo
Prócz nas wiedzą tylko najbliżsi znajomi, cała rodzinka dowie się we Wigilię, którą spędzamy wspólnie zobaczymy jakie będą reakcje
reklama
No to Żonek bedziemy miały dzidziusia w podobnym terminie pozdrawiam::-)U mnie juz wszyscy wiedza nie dało sie nic ukryć bo ciąża była planowana z dużym wyprzedzeniem i wszyscy o tym wiedzieli wczesniej i tylko dopytywali czy juz