reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witajcie, jestem tu nowa:-) Termin wg. ostatniej miesiączki mam na 15 lipca, wiec dopisuję się do Was, teraz jestem na etapie mdlosci i wymiotów, bleeeee. I od tygodnia na chorobowym z tego powodu przebywam, tez czujecie sie tak fatalnie. Ja mam 22 wizyte, bedzie to mniej wiecej 11 tydzien, i podobno ma byc juz cos widac, bo ostatnio jak bylam, 7 tydzien, to widzialam fasolke malenka, ach juz sie nie moge doczekac. Pozdrawiam dziewczynki

reklama
Matylda no ciekawe jak to jest na prawdę bo według usg na którym ja byłam wczoraj dzidzia ma 51mm co odpowiada 11t6dniom ciąży:baffled:
Kolejny raz sie potwierdza, że co lekarz to inna opinia:baffled::crazy:

Goteczka Twoja dzidzia to powiedziałąbym nawet wielka:szok: 58cm:-D:-D

Maylah witaj:-) Zobaczysz, szybko zleci do badania:tak: Jeszcze chwila i ujżysz swoje maleństwo:-)

no wielka wielka... tyle że ja pierwotny termin miałam na 4 lipca czyli wcześnie a każdy dzień to dodatkowe mm dzidziulka. w piątek miała 49.9 mm a we wtorek już 58 mm czyli... rosną te nasze skarby w zastraszającym tempie!!! każdy dzień to spora różnica

maylah : witaj zeczywiscie czas w ciazy tak szybko leci ze nie bawem juz bedziesz widziala swoja dzidzie ja mialam w ostatni wtorek usg cale baby widac olsniewajace przezycie jak slyszysz serduszko bijace :-)

Dziewczyny mam pytanie ostatnio miewam dosyc dokuczajace swedzenie wewnetrzne pochwy troche sie wstydze ale nie wiem czy to jakas infekcja czy co ? chyba powinnam isc do lekarza ale tak dziwnie sie zapytac co myslicie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

W sumie przyszłam się pożegnać.
Dziękuję Wam z całego serca za miłe przyjęcie, za ciepłe słowa, za wsparcie w najtrudniejszych chwilach... dziękuję Dziewczyny... jesteście cudowne.
Niestety nie jest tak jak miało być... niestety nie należę już do lipcóweczek 2009... jej siedzę i ryczę... Jutro w szpitalu pożegnam się ze swoją fasolką...to takie straszne uczucie...

Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki !!! Życzę Wam cudownych pozostałych miesięcy. Życzę Wam abyście miały jak najmniej zmartwień przez ten czas i abyście w lipcu przyszłego roku usłyszały ten cudowny płacz swojego maleństwa. Jestem z Wami myślami i całym sercem.
Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki !!!

i nie pogniewajcie się jak czasami wskoczę do Was na wątek...

Dziękuje za miłe przywitanie;)
Monia1021, moja gin powiedziała, ze jak będę mieć jakieś swędzenie pieczenie, to migiem do niej, bo to może być niebezpieczne, Ja mialam dziwny zapach wydzieliny i dosyałam tabletki dopochwowe, i przeszlo PIMAFUCIN, czy jakos tak sie nazywaly, wiec jak masz mozliwosc to zglos sie do lekarza. Pozdrawiam

Boże.. Anetko ... uwierz mi że rozryczałam się na dobre! Jasne że zaglądaj! dziel się swoimi smutkami i chwal się sukcesami. I tak jesteś NASZA i już! nic tego nie zmieni! Pomimo tych strasznych chwil bądź dzielna i bądź dobrej myśli (po prostu staraj się!)

Goteczka ja się śmiałąm bo Ty napisałaś, że Twoja dzidzia ma 58cm:-D:-D a nie 58mm:-p

Monia1021 to na pewno jakaś infekcja. Nie ma się czego wstydzic bo w ciąży bardzo łątwo o różne zakażenia. Najeważniejsze to isc do lekarza żeby zaleczyc:-)

Anetka_83 wskakuj śmiało i opowiadaj co u Ciebie:-) Nie wiem jakie teraz masz plany ale chciałam Ci tylko powiedziec, że jeszcze będziesz miała swoją ukochaną dzidzie. Aniołki od nas nie odchodzą, one tylko opóźniają swoją porę:-)
Jak poroniłam pierwszy raz to lekarz w Polsce powiedział żeby czekac 6miesięcy natomiast lekarz w UK powiedział że wystarczą 3 miesiące. Ja dostałam tylko 2 @ i znów zobaczyłam dwie kreski na teście i tym razem wszytsko było ok i Marcelek przyszedł na świat zdrowiutki:tak: W lipcu tego roku znów zaszłam w ciążę i znów ją straciłam:-( Tym razem zdążyłam miec tylko jedną @ i proszę, właśnie mkończy mi się 12 tydzień.
U Ciebie na pewno też zaświeci słońce:-) Wystarczy tylko nie poddawac się:tak:
Trzymaj się kochana. Ja bardzo mocno trzemam za ciebie kciuki, żebyś już niedługo znów mogła cieszyc się z nowego życia pod sercem:-)

reklama
boze Anetko trzymaj sie mocno wszystkie jestesmy z toba i wiez mi przyjdzie ten moment ze znowu usmiechniesz sie z radosci nie poddawaj sie ale na razie naprawde sprubuj nie myslec o tym tak mocno ja wiem ze to sie tak latwo mowi. Siedze w pracy i po twojej wiadomosci tak sie rozplakalam ze az mi sie pacjent zapytal o co codzi buska i zagladaj do nas jak najczesciej:-)

Do góry