reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Cześć Kobietki!

Oj, widzę, że znowu emocje królują... i co z tą Anią??? Oby nic się nie stało... A może szpital?:confused: Oby nie!!!!
Dziękuję dziewczynki za pocieszenie z tymi szmerami. Musimy to sprawdzić. Ale nie będę panikować.
U nas noc do bani. Mały budził się co chwilę, jęczał, wiercił się, popłakiwał. Masakra! Tak mnie głowa od rana boli, że nie mogę wytrzymać. A Mati ma popuchnięte górne dziąsełka i na dole po prawej i lewej stronie obok jedynek:baffled: Niech lepiej szybko wyrosną, bo biedactwo się męczy:-(
Byłam dzisiaj rozmawiać z opiekunką, która ma się zająć Małym. Bardzo fajna kobitka. Wiem, że będzie w dobrych rękach, ale i tak strasznie się stresuję. Nie wiem jak ja to przeżyję.

Maylah- nie pracuję w banku. Pracuję w firmie, która ma w całej Polsce oddziały i ja się zajmuję szkoleniem i kontrolą na Śląsku. Bardzo fajna praca.

Uciekam, bo Mati marudzi:-(

WITAM!!!
ANULKO co sie nie odzywasz!!?????
MARTWIMY SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A WSZYSTKIM KACPEKĄ ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJ!!!
Mój brat też kacper i jest normalnie okropny,dlatego,że był najmłodżzy długo no i ja sama sie do tego przyczyniłam.Ale dobry człowiek!!;-):-)

I dalej nic nie wiadomo:szok::-(
Muszę teraz wyjść, idziemy na urodzinki mojego przybranego brata.
Jak dostanę się tam do komputera, to zajrzę. Bo też się martwię...:-(
Aniu, napisz coś! Jesteśmy z Tobą!

ojej, ale się porobiło. Dmuchawcu, daj znać co z Tobą.
Ja dziś niewyspana bo mała się budziła co 1,5 godz na cyca, a od 3 spać nie chciała.
W dodatku robi mi z przerwami od kilku dni zielone kupy. Jutro idę do lekarza z ta moją córcią.

ANIU-czekamy na wiesci... ja tez w 5 tyg, mialam plamienie i lezalam 3tygodnie... w szpitalu.. 3mam kciuki!!!
Dziekujemy za zyczonka imieninowe:-DKacperek dostał prezenciki;-)no a poza tym bylismy dzis na szczepienie, matko caly dzien z glowy tu sie bawi zaraz placze tak,ze nie da sie go uspokoic...
nawet przez sen placze,masakra jakas,chodz przy ukuciu nie plakał, dostał czopka, pomogl na troche a nastepny bede mogla mu dac o 21...ohhh teraz sie zdrzemnał na szczescie..takie ma imieninki....\

A ja wróciłam już z kościóka i pierwsze co to zaglądam tu a wieści od Ani jak nie było tak nie ma,:no::no::no: i zaczynam się po mału martwić co z nią i co z maleństwem??

wilsonka moja mała dzisiaj też robi sobie kupkę na raty, jak na razie były trzy podejscia, cociaż coś czuję ze to nie wszystko :-:)-:)-(i chyba pierwszy raz sie tak męczy jak dzisiaj, kupki co prawda nie są zielone tylko takie jakieś strasznie ciemnobrazowe bobki no i pierdzioszki dzis ida na potege, i tak naprawde to nie wiem po czym:confused::confused::confused: wczoraj zjadła cały słoiczek dyni z ziemniaczkami, no ale to nie był pierwszy raz jak to jadła więc to chyba nie od tego, dziś przed południem nic nie jadła nowego a ok 17 zjadła pół słoiczka jarzynowej z kurczakiem-pierwszy raz,więc to moze od tego, ale czy zdążyła to tak szybko strawić?? sama nie wiem, jeszcze zobaczę co będzie jutro

no i oczywiście życzonka dla Kacperków i ja przesyłam, a mamy tu ich chyba dwóch (jezeli dobrze pamiętam)

Ostatnia edycja:
:szok:ADA daj mu ibufenu lub nurofen dla dzieci to to samo.A naprawde działa.
Ja daje i pomaga,wczoraj Karolek sie obudzil w nocy z bólem w kolanach(bóle wzrostowe)dostał swoja dawke i już po 5min. było ok. i spał cała noc.
Niestety często ma te bole wzrostowe teraz już mniej ,biedny tak mi go szkoda!

EWA a Tomcia też nóżki bolą??

A ANI jak nie bylo tak nie ma!!:no::szok:teŻ sie martwie!!

My Kosiółek zaliczyliśmy wszyscy razem rano na 10.00,jeszcze przed śniadaniem,a śnieg sypał jak bałwany weszliśmy do środka.Julek troche spał no i troche sobie pluł.W nocy przez sen też pluł.Mąż sie śmieje,że tabace żuje!!

Karol mi kima jeszcze:szok::szok::szok::szok:!!!

Witajcie, martwię się , cały czas zaglądam, myślę sobie ,że może Anie wzięli do szpitala na obserwacje albo badania, biedna nasza , a co z Zosieńką? Oby nic złego się nie stało.
a ja dzis byłam w Kauflandzie i tam dwupak pampersów (96 sztuk) 4 od 9-20 i inne rozmiary tez, po 66 zł. Poza tym znowu byłam w pepko i tam ciuszki sa o 30% przeceniuone i kupiłam Filipkowi bluzeczke, buciki takie zajączki, a i dla Mojej przyszłej chrześniaczki , taki słodki dresik za 14,99
jejku, szkoda ze n
ie mamy Ani numeru telefonu.......

reklama
Do góry