Antkowa dziękuję za odpowiedź w sprawie komputera. Z tym laptopem to wydaje mi się trochę dziwne, bo przecież wtedy sprzęt jest jeszcze bliżej niż zwykły komputer
. U mnie w pracy wszystkie komputery i monitory są nowe, więc wydaje mi się, że powinno się to odbywać na zasadach zdrowego rozsądku. Jeżeli czuję, że potrzebuję odpocząć, to wyłączam i odpoczywam.
Dosia24 witaj.
Iwon3004 wiem o czym mówisz. Ja chciałam, żeby mi ogólna dała skierowanie na tsh. Okazało się, że owszem może, ale raz na rok. Taki ma limit na pacjenta
.
Ja się od wczoraj czuję jak wieloryb. Waga mi się przez tydzień od wizyty u gina nie zmieniła, ale brzuch strasznie poszedł do przodu. Przybyło mi po cm w biodrach i pasie
. Aż się boję co to będzie dalej. W spodniach mi jeszcze na szczęście nie ciasno, ale chyba niedługo wyciągnę swoje ciążówki czasów córci.
Matylda1405 ja to mam mieszane uczucia co do nacinania. Chyba wole to niż, gdybym miała mocno pęknąć. Ja miałam super położną przy porodzie córki. Nastawienie było takie, że nacięcie będzie robić w ostateczności. Robiła mi masaże krocza, żeby łatwiej poszło, bolało jak cholera. Babeczka ostro się napracowała. Niestety drobnego nacięcia nie uniknęłam. Bardzo szybko mi się wszystko zagoiło.
Iwon3004 19 zł za spodnie ciążowe. Podziel się linkiem;-). Z bólem głowy nie wiem, niestety, jak sobie radzić.
Magduska a no nie taki szef straszny;-). Na szczęście.