reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ahhh ci lekarze... ja trafiłam na takiego typa,że brak mi słow.. przez niego nie było by ze mną mojego maluszka.. ehhh:-(
najlepsze jest to,że już jakiś czas temu pojawiło się pod-forum Lipiec 2010.....
jak to zleciało.... 20 listopada wieczorem zrobilam test.. na którym byly dwie krechy potem jeszcze dwa.. wszystkie mam schowane na pamiatke;-)
pamietam jeszcze jak jakos w grudniu byłam w kosciele i tak sobie myslalam.. chcialabym,żeby ten rok tak szybko minął,zeby teraz był grudzien 2009 i zeby wszystko bylo dobrze, no i tak się stało bardzo szybko wszystko zleciało.. :-D

reklama
Witam :-)
Nocka w miare,lepsza niz poprzednia,nie wiem ten mój brzdac ostatnio ciagle w nocy chce smoka i co wyleci mu to stęki,moze go dziasełka swedza i musi sobie cos dziamgac,bo kiedys smok w nocy mógł dla niego nie istniec,no moze nad ranem.
Ja rok temu co prawda nie lezałam w szpitalu ale siedziałam na zwolnieniu z powodu plamienia,wiec tez sie zamartwiałam o swoja kruszynke,a krowy z pracy zadzwoniły pod koniec zwolnienia i pytaja czy zamierzam dalej ciagnac chorobowe bo im w pracy ciezko:crazy:a czy z dzidzia wpozadku to raz nie zadzwoniły i sie nie zaintresowały,a takie kolezaneczki były:wściekła/y:
VERCIK my tu wszystkich lubimy:-)nie gadaj głupot ze Ciebie nie.
A ja w koncu sie troche pobycze bo małz dzidzia bawi:-),no nie liczac tego ze obiad musze zrobic i sterte prasowania mam bo wczoraj juz padłam na pysk i zostało na dzis,ale i tak to lepsze niz cały dzien sama z małym.
Małz cały tydzien po 12 h bedzie zapitalał,bo ludzie na firmie chorzeją,a ja znów sama jak palec:no:
Miłej niedzieli i troche cieplejszej niz u Nas:-):-):-):-)

vercik- powiedz no tylko która Cię nie lubie to zrobimy jej kocówe:)...skąd Ci kobito to do głowy przyszło!:szok:

...ja najbardziej przezywałam to, ze dwa tygodnie wczesniej byłam na usg i widziałam bijące serduszko (na innym sprzęcie) a potem mi powiedzieli, ze nie bije. Dlatego tak bolało. Całe dnie w szpitalu na zmiane modliłam się i płakałam...mój syn jest ministrantem i zapłakany powiedział księdzu o tym co się stało. Jak wyszłam, ze szpitala poszłam do koscioła. Po mszy ksiądz zszedł do mnie i powiedział, że bedzie się gorąco modlił za moje dziecko. dwa dni później juz wiedziałam, że z dzieckiem jest ok. Teraz jak tylko mnie zobaczy z małym to potrafi z plebani wylecieć na ulice, żeby go pobłogosławić. fajny ten nasz wikary. Dusza człowiek. No i jest w moim wieku, więc fajnie sie z nim rozmawia. ..no a dziś malutki kończy 5 miechów:)

vercik_86 Dlaczego tak sądzisz????

W Reykjaviku mam moją najlepszą przyjaciółkę, wyjechała tam i już jest tam dosyc długo, spodziewa się dzidziusia...

Z tego co pamiętam pochodzisz z Gdańska??? Dobrze pamiętam??? Ja się właśnie tam urodziłam i mieszkałam jakiś czas. Piękne miasto, prawda?

Ostatnia edycja:
A moze dlatego, ze w nowych grupach czuje sie niepewnie i musze sie utwierdzic:zawstydzona/y:
OOO no to fajnie..hehe...kto wiem moze ja znam, bo moje kolezanki i kuzynka (tez mieszka tutaj) sa w ciazy.

Oj piekne, juz sie niemoge doczekac jak tam bede.

A tak w ogóle to noc do bani, wręcz beznadziejna, ale wcale nie przez Niunię :no::no::no::no: Wyobrazcie sobie, że mąż wieczorem poszedł do siostry i jej męża (oczywiście na piwo) Dobra, ok, to rozumiem, ale najlepsze jest to że Mała obudziła mnie o 1.20, patrze a go nie ma jeszcze w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam że mnie rozniesie, a wiecie gdzie był??? Na imprezie Andrzejkowej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A wczoraj żartowałam że pustki na BB, że dziewczyny pewnie na imprezki się szykują, a tu kurdę mój M się wybrał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nawet nic nie powiedział, ani nie sms-a nie napisał, dosłownie nic!!!!!!!!!!!! I wiadomo w jakim stanie przyszedł!!! I jeszcze mi wmawiał że jest trzezwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przyszedł ok 2, ale do 5 i tak z tej wściekłości spac nie mogłam :no::no::no::no:

No to się wygadałam i trochę mi lepiej.

Koleżanka ma na imię Asia

Ostatnia edycja:
A moj P za to po ostatnim op&%$%#... wczoraj zostal w domku..maly poszedl spac. Moj P poszedl do Vinbudu (panstwowy sklep z alkoholem-prohibicja) i kupil nic mi nie mowic wiskey i sobie kilka dronkow ogladajac filmy hehe..

Moze w koncu do niego dotarlo, a moze to ze zgadalam sie z sasiadka, ze sciamniamy ze idziemy razem na impreze andrzejkowa a on zostaje sam z maluszkiem.

Teraz on leży w łóżku i odpoczywa, Mała obok, spała trochę ale jakiś głośny klakson ją obudził :wściekła/y: No a ja buszuje na BB, ale widzę że tylko my dwie tu jesteśmy

Arturku, wszystkiego dobrego z okazji kolejnego skończonego miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rośnij zdrowo!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry