reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Makro10
Wilsonka u mnie podobnie o seksownej bieliźnie to mogę teraz zapomnieć, ale myślę że po karmieniu piersi zmaleją - bo nie wierzę w te szczęście, że zostaną i bielizna będzie ok. Teraz to brzydkie staniki do karmienia i jeszcze pielucha pod nimi, bo mi często wycieka mleko.:confused2:
A nie próbowałaś wkładek laktacyjnych?ja mam z belli lub J&J. Lepiej to wygląda niż pielucha:p

Dmuchawiec
- mój mąż powiedział że jak będzie miał chwilę to poczyta co ja tu wypisuję bo tylko chwilke mam wolnego to tylko BB. A więc te słowa skieruję do Ciebie Kochanie -"Miłej lektury":-)

Ostatnia edycja:
reklama
My właśnie wróciliśmy ze spacerku.Tak fajnie ,że niechce sie wracać do domku!!
Karol nawet zasnął w wózju ,a JUla jeszcze ciągnie.Pewnie w nocy będzie chciał sie bawić.U nas dziś w strażnicy wieczorek Andrzejkowy ,no ,a MY w DOMU!!:-:)-:)-(

Mi mąż też podczytuje, ,jak siedze na bb.,nawet mu opowiadam jak coś ciekawego i wesołego!!Ale specjalnie to nie czyta.Jeszcze nie czyta ,heehee!!!

A dziś mnie zaskoczył,kiedyś rozmawialiśmy i powiedziałm,że chciałabym jAK BOZIA pozwoli adoptować dziecko.Jemu sie abardzo to niewidziło,mówił niech adoptuje CI co nie mogą.A dziś na spacerku ,tak sobie gadaliśmy i mówi mi ,że trzeci dzidziuś by musiał być,a jak pozwolą warunki i zdrowie to może chociasz jedno dzieciątko by sie dało uratować :-):-):tak::tak:!!!
NORMALNIE BYŁAM W SZOKU!!!:szok::szok::szok::-p

WILSONKA MI NAWET NAJPIĘKNIEJSZA BIELIZNA ŚWIATA NIE POMORZE.BO NA MNIE I TAK BEDZIE BRZYDKO!!!:-:)-:)-(

WILSONKA MI NAWET NAJPIĘKNIEJSZA BIELIZNA ŚWIATA NIE POMORZE.BO NA MNIE I TAK BEDZIE BRZYDKO!!!:-:)-:)-(

Dziewczyny, czy Wyście poszalały???
Wszystkie jesteśmy piękne i wszystkie wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju.
Ja też miewam kompleksy, bo bardzo trudno jest dorównać tym ideałom, które lansuje moda. Ale bez przesady! Szkoda życia na takie gadanie!

Ja tez tak myślałam, ale po dwóch pobytach w solarium czuję się dużo pewniej i atrakcyjniej. Justysio- musisz znaleźć czas dla siebie! By zadbać o ciało, o posmarowanie się balsamem, pomalować sobie paznokcie ,wyprostować włoski i przede wszystkim na chwilkę leżenia. Ja z mężem ustaliłam że piątki są dniami wolnej mamy to znaczy on po przyjściu z pracy zajmuje się dzieckiem a ja robię to na co mam ochotę. Jedynie jak mała chce cyca to wtedy ją karmię. Staram się polubić siebie. Może i kiedyś byłam niezła dupcia, (tak się czułam przed ciążą), podobałam się facetom. Ale poród sprawił że przestałam o siebie dbać i to był błąd!!!A teraz się nie dam. Codziennie się maluję, znalazłam bieliznę, która powoduje że moje piersi są bardzo kuszące i mąż ma radoche :tak: bo zawsze lubił duże....to teraz ma!!!

Ja tez tak myślałam, ale po dwóch pobytach w solarium czuję się dużo pewniej i atrakcyjniej. Justysio- musisz znaleźć czas dla siebie! By zadbać o ciało, o posmarowanie się balsamem, pomalować sobie paznokcie ,wyprostować włoski i przede wszystkim na chwilkę leżenia. Ja z mężem ustaliłam że piątki są dniami wolnej mamy to znaczy on po przyjściu z pracy zajmuje się dzieckiem a ja robię to na co mam ochotę. Jedynie jak mała chce cyca to wtedy ją karmię. Staram się polubić siebie. Może i kiedyś byłam niezła dupcia, (tak się czułam przed ciążą), podobałam się facetom. Ale poród sprawił że przestałam o siebie dbać i to był błąd!!!A teraz się nie dam. Codziennie się maluję, znalazłam bieliznę, która powoduje że moje piersi są bardzo kuszące i mąż ma radoche :tak: bo zawsze lubił duże....to teraz ma!!!

Tak trzymać! Ja tez, jak wiem, ze robię wszystko, by wygladac dobrze, to czuje sie dobrze.:tak: Tak to juz z nami-kobietkami jest;-)

wilsonka próbowałam wkładki, ale pieluchę mi kazała pediatra bo twierdziła, że mam mleko podziębione i mały miał brzydkie kupki, a dwa to teraz mi jakoś mocno leci, że na wkładki chyba bym nie wyrobiła. Szczególnie jak karmię to z drugiej mi ciurkiem potrafi lecieć.
justysia nie gadaj takich głupot, każda zadbana może być laską. Chyba to jest kwestia wiary w siebie, przecież swojemu się podobasz, a dodatkowo jak podmalujesz się itp to na pewno twój się jeszcze bardziej ucieszy:tak: Trochę mniej sprzątania w domu a więcej czasu dla siebie:-)

ciasteczka pyszne wyszły, a jak mało pracy:-)

ja wlasnie wrocilam od kolezanki bo jej 9 letnia corcia miala urodzinki..a teraz z Mari siedzimy same w pustym domku bo maz w drodze powrotnej z lotniska i pewnie wroci pozno. no nic wykapie mala potem dam jesc i pojdziemy spac.
ja jestem straszny boi dydek, boje sie ciemnosci i staram sie siedziec w jednym pokoju:zawstydzona/y: szczegolnie jak mieszkamy w domku i dosc duzym wiec nawet nie schodze na dol do kuchni zjesc bo sie boje:shocked2: a to wszystko dlatego ze naogladalam sie wczoraj horroru i teraz mam!
moja corcia caly dzien by spala i spala ciekawe jak bedzie w nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
witam Was wieczorkiem,
kurcze równo rok nie mialam okresu tzn ostatni 19 pazdziernika 2008.
a tu wczoraj patrze zonk..... :szok:ehhhh a ja sie dziwiłam czemu mnie tak po nocach brzuch bolał.Myslalam.że jeszcze bede miała spokój.... niestety...
Poza ty byla dziś u mnie moja dawna przyjaciólka,troszkę z nami posiedziała i odrazu milej;-) chodz i tak ciezko bo te ząbki to jakaś zmora, dałam mu dziś dwa czopki, działa na troche, a ząbki coraz bliżej.. Potem wykąpalam malucha i teraz wrócił mój z uczelni i usypia go,oczywiscie wiem,że i tak zaraz bede musiala go wziaść, Masakra znów nie mam w ogóle czasu aby zjeśc. Mały chce być caly czas ze mna, '
Wkurza mnie tylko jedno, ja zasuwam caly czas robie wszystko a mój przychodzi na gotowe, tak w ogóle to i on powinien iść na studia za rok, a nie... nie dość,że mało w tygodniu się zajmuję bo wiadomo praca, ja to rozumie, a weekendy caly czas na uczelni, powinien wlasnie ten rok być z nim często bo on go też potrzebuję..
powinnien tez patrzeć jak on się rozwija... być tez przy nim, jak go coś boli nie tylko ja, ja nie mam czasu iść się wysikać... w ogole nie mam czasu dla siebie, kiedy mam zadbać o siebie?? jak nie ma czasu by zjeść, Już mnie mój woła zgaś swiatło, podaj to, zrob tamto... a ja jestem sama caly czas i mi nikt nie pomaga....

Do góry