izku
Aktywna w BB
witam sie i ja po weekendzie
U nas dzis ciagle pada:-(wiec ze spaceru nici ale za to duzo spacerowlismy wczoraj, bylismy Marisce wyrobic paszport ruszalismy z domu o 4.30 rano i mala cala droge przespala az do 9 rano potem tylko nakarmilam i gdy zalatwilismy wszystko w konsulacie to znow zasnela i spala cala droge powrotna, potem prawie caly dzien przespala cos chyba ta pogoda na nia tak dziala, dzis troszke markotna jest.
od tamtego tyg wprowadzilam butle i w nocy tylko dawalam cycka ale mala strasznie wiercila sie co noc, budzila sie co chwila. od przedwczoraj jest tylko na butli i jest o niebo lepiej.
wczoraj bylismy w przychodni Marissa wazy 5660, dostalismy dermobaze na nasza sucha skorke. Mariska ma pelno krostek w kolorze skory, w dotyku jest bardzo szorstka, ja caly czas myslalam ze to potowki a jednak nie.
Beato, czy moge zapytac gdzie jestes w UK?
Moja Natalka tez miala krostki na twarzy i pani dr powiedziala, ze to reakcja obronna na swieze pwietrze bo czesto spacerujemy. Przepisala dwie masci i zeszlo, a miala okropna skorupke. jak chcesz to podam Ci nazwy.