JULUSZKA - mi wlasnie nasza pediatra tlumaczy,ze Lena nie ma po kim byc gruba :-) ja tez bylam dluga a szczupla ... Tata Leny tez chudy, wiec jak juz zluzowalam z waga...Wazne ,ze miesic sie w 3centylu z waga :-) Tylko ta hematolog mnie wk.... Wlasnie u nas ze wzgledu na anemie, + zoltaczke + za duzo lekow i anybiotykow na raz, mala nie byla szczepiona. I na pewno nie zaszczepie jeje teraz tym bardziej, jak uslyszalm od tej hematolog,ze ona nie wie co jej jest, ze trzeba szukac jakiegos schorzenia... Co do szpitali to tak jak piszesz jets ttalny burdel i sprzeczne informacje... My bylysmy juz 3 x w szpitalu i co inny szpital to inne nowosci i informacje :-) I jak My matki amy teraz byc madre i wiedziec co dla naszych dzieci jest najlepsze, jak co lekarz to inna opinia .... Teraz znow musmy posiew z moczu zrobic, ehhh Oby znow nie skonczylo sie cewnikowaniem + antybiotyk profilaktcznie , bo juz nie wyrobie...
Bylam ostatnio u kosmetyczki, ktorej corcia miala schorzenie, o ktorym piszesz - ona to nazwala refluks moczowy i miala robiona operacje :-( , bo przez ten cofajacy sie mocz non stop miala infekcje... Trzymam kciuki, aby u Was tak sie nie skonczylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bylam ostatnio u kosmetyczki, ktorej corcia miala schorzenie, o ktorym piszesz - ona to nazwala refluks moczowy i miala robiona operacje :-( , bo przez ten cofajacy sie mocz non stop miala infekcje... Trzymam kciuki, aby u Was tak sie nie skonczylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!