reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beatka- no wlasnie, jakie mialas znieczulenie? Ja cztery godziny po to spalam jak zabita :)))

Gustlicek - facet ma wiele do przemyslenia, daj mu czas na odnalezienie sie :)

U mnie dzis raodsnie konczy sie 6tygodni pologu :))) Wstalam jak skowronek bo malz dal mi pospac do 9 rano, wyszlam z psami biegac boso po trawie, potem szybkie tai chi i juz zajmuje sie malym :) Jak u was idzie chudniecie? Ja przez te 6 tygodni schudlam 17 kilo ale nadal nie moge na siebie patrzec i bede kontynuowala moja bardzo madra diete czyli NZT :/

reklama
witam sie i ja piatkowo, jak to dobrze ze jutro sobota bo wtedy maz pracuje tylko do 12 i potem bedzie z nami spedzal czas:)
wczoraj zaczelam brac antybiotyki na ta moja infekcje i pod wieczor zlapal mnie taki silny bol krocza jak zaraz po porodzie:-:)szok: zwijalam sie z bolu i zaczelam znow krwawic...ale juz dzis nic nie boli. po prostu antybiotyk zaczal dzialac i ja zaczelam sie oczyszczac bo wczesniej wszystko jakby bylo zablokowane:confused: krwawilam tylko 2 dni po porodzie a potem tylko troszke plamilam a teraz znow:dry:
moja niunia spi mi na brzuszku i jakos zal mi ja odlozyc do lozeczka i isc cos zjesc bo jadlam tylko sniadanie:baffled: tez tak macie ze nie pamietacie zeby zjesc i zaniedbujecie sie? ja jakos musze zaczac normalnie funkcjonowac bo ciagle placze i wogole jakos nie jestem soba. boze jak dobrze ze mam w domu aniola nie meza :-D gdyby nie on ja nie dalabym se rady z niczym...
ale sie rozpisalam...
a pytalam sie o te opalanie podczas karmienia piersia, wie ktos?
pozdrawiam lipcoweczki i milego dnia:-)

cześć dziewczyny

my od dzisiaj w domku :-D
nie miałam jeszcze czasu ani sił by nadrobić, ale jeśli młody dalej będzie taki jak teraz to spokojnie znajdę czas
na pewno opiszę poród :-D
pozdrawiam wszystkie

Witajcie
Ja też od jakiegoś czasu Was podczytuje, i postanowiłam dołączyć,dobrze jest wiedzieć że ktoś boryka sie z tymi samymi problemami, wymieniać się radami i obserwacjami :-) mój synuś urodził się m-c temu dokładnie, Jak ten cza szybko leci !!!! Teraz jestem w trakcie karmienia , hihi,:-D ponieważ synek jest wielbicielem moich piersi i spędza godziny przy nich niekoniecznie pijąc, czasem sobie nyna, jak a to mówię :-)
Ogolnie mamy podejrzenie skazy białkowej, czy ktoraś z Was ma jakieś doświadczenia ze skaza?
Pozdrawiam wszystkich

Fioletowa - witaj na pokladzie :) Czy mi sie wydaje czy wszystkie juz rozpakowane? :) Ale ten czas zlecial... Tylko patrzec jak same bedziemy wrednymi tesciowymi - ja zartuje zony mojego mlodego juz nie lubie ;)))

No to i my nareszcie się witamy :-):-):-) Niunia słodko śpi więc mama leci ponadrabiać zaległości :-):-):-)
e_mama Valija zabijcie mnie ale nie mam pojęcia ... dostałam zastrzyk w kręgosłup ale nogami mogłam poruszać, podnosić je w górę nie czułam tylko brzuszka (bólu ma się rozumieć) od doktorka i położnych usłyszałam, że mało jest takich przypadków jak jak i stałam się sławna na całą klinikę ;-):-):-):-) wszyscy o mnie szeptali :-) co za wariat tu rodził :-)
Gustlicek zdróweczka dla Aduni :-) wszystko będzie dobrze :-) a co do małża ... może on właśnie tęskni za starą pracą ... siedzenie w domku i praca stacjonarna nie są dla niego ... jeżeli i tak nie masz z niego porzytku w domku zaproponuj mu powrót do starej pracy oboje będziecie szczęśliwsi ...
Valija jak ja Ci zazdroszczę :tak: u mnie dopiero drugi tydzień mija, a po przymusowym celibacie z pesarem sex śni mi się po nocach ... jak ja dorwę tego mojego to go zamęczę :-):-):-)
BeataZ jak pytałam się mojego doktorka od cc przy wyjściu ze szpitala o opalanie to powiedział krótko i zwięźle "z wyczuciem , nie plackiem na leżaku i zasłonietą blizną nawet wskazane"
fioletowa witamy ostatnią rozpakowaną mamusię (tak mi się wydaje) :-):-):-) zdróweczka dla niunia :-):-):-)
maylah witaj serdecznie i zdróweczka dla synusia :-):-):-)
Hura udało się :-):-):-) Mam jeszcze pół godzinki na czytanko bo potem czas powoli szykować dla Roksanki przewijanko potem butlę a na deser cycunia :tak: a po tych atrakcjach psiaki na spacerek wyprowadzić. TŻ już śpi bo do niego należy poranna warta :-):-):-) Słodziutkich snów kosiane buziaczki :-)

Ale tu dzisiaj pusteczki na forum zapanowały ;-) na dworku piekna pogoda więc wszystkie mamuśki za spacerkach :-) Ja sprzedałam dziś niunie na spacerek psiapiółce sama muszę sie w końcu troszkę ogarnąć ... doprowadzić do kultury :-) Dziś mam wieczorek dla siebie do 19 mój dyżurek , a potem zmykam na koncert Madonny a tatuś przejumuje pałeczkę opieki :-) Oczywiście będzie miał pomoc jak by coś się działo ze strony doświadczonej mamusi mojej psiapsiółki i jej meża więc tragedii nie powinno być. Życzę Wam miłego dzionka i jeszcze milszego wieczorku buziaczki :-):-):-)

Beatka- milego koncertu!!! Zazdroszcze! Moim zdaniem to super pomysl ze idziesz - wrocisz wypoczeta i szczesliwa a tego malej bardzoi potrzeba. Ja tydzien chyba w koncu do SPA bo juz sie stesknilam :)))

reklama
Witam

Musze sie pochwalic,ze dzis w koncu wstalam z lozka. Glowa i kregoslup jeszcze bola, kreci sie w glowie jak bym byla bardzo pijana. Przeciwbolowe sa dla mnie zbawieniem. Ciesze sie ze jest znacznie lepiej, bo szkoda mi malej,ze nie wychodzi na spacery, a tak to moze lada dzien wyjdziemy:tak::tak: Wczoraj na noc przyjechal Los i kurcze mimo moich prosb wzial Lene do lozka i spalaz nami. Ja bardzo chce tego uniknac,zebym pozniej nie miala problemu i histerii jak bede ja klasc do lozeczka. Dobrze,ze dzis go nie bedzie to mala bedzie spac w lozeczku :-D:-D Ja nie wiem skad ta moja corcia ma tyle sily. Taki maly kurdupelek , co nie ma jeszcze miesiaca a w lozeczku zawsze przesuwa sie i lezy w poprzek. A na brzuszku chyba lubi juz spac najbardziej.

BEATKO - jak ja ci zazdroszcze tego koncertu!! Jak ja bym poszla. Zwlaszcza,ze to tak blisko od nas

Ostatnia edycja:
Do góry