Witam was sedecznie dziewczyneczki,widze ze tylko ja dziś wyspana i w niezłym chumorku,wiec przesyłam do każdej troszke mojego samopoczucia:-).po wczorajszej tragicznej nocce i pracowitym dniu spałam jak dziecko tylko jedna pobudka i chyba dlatego dziś taka lekka jesli wogóle moze sie czuc lekko ktoś kto przytył ponad dwie dychy
jakas jestem cierpliwsza w tym tyg,nie wypatruje już tak natarczywie porodziku,trzymam sie mysli ze to już niedługo,bo to wkrutce i tak mósi nastapic:-)
stopi bardzo mnie cieszy ze z malutka twoja wszystko dobrze,oj rozrywkowa dziewczyna bedzie.a te wizyty na ktg to nawet dobrze codziennie cie sprawdza i bedziesz spokojniejsza.oj masz ty te przygody ciągle jak nie na usg to na ktg
,to waga,ale na to ostatnie to akurat moge ci odstapic z 10kg,swoich to akurat nam sie wyrówna
gustlicku oj to twój sobie przeskrobał,ma odemnie w cymbał za to ze cie tak na sam koniec denerwuje.Mój kupił sobie litrowe piwo i codziennie szklaneczke tylko,no i co mi z tego jak i tak nie mam porzytku dowalaja mu ciagle nocki a w dzień odsypia.
dobrze słonko ze z mamuia wszystko dobrze jeden ciezar mniej przed porodem,nie bedziesz sie tyle zamartwiac,kamień z serca
beata z dobrze ze nie udeżyłas sie w brzuszek,a tyłeczek niech mężulek masuje:-)
Życze zdrówka dla mamy.
sysia waw życze powodzenia
ada sie nie odzywa pewnie juz w domku jest z malenstwem i urwisek nie da nawet jej do nas zajrzec.
i nasza
jo anna nie daje nam znaku pewnie tez już po wszystkim
kaciuszka mój łóżeczko skrecił zaraz jak przywiezlismy czyli prawie 4 tyg temu,dobrze ze mam wneke pod schodami do je tam wcisnełam,nikt sie nie odważa tego kometowac bo wie ze moge od razu cos ryknac,i szybo uciąc dyskusje,bo mnie strasznie drażnia wszystkiego tego typu gadki i wszyscy o tym wiedza.Uśmiałam sie w niedziele z babci małża bo mi radziła ze najpierw dziecku daje sie prawa a dopiero póżniej lewa pierś bo bedzie leworeczne
bo to niby wysysa sie z mlekiem matki.nawet jej nie ochrzaniłam tak mnie tym rozbawiła
ale naprodukowałam,od razu widac ze dziś tryskam energia:-)ide sprzatac póki zapał mi nie minął.