reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

iwon,karola gratuleczki dla was i maluszków:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
martyna witamy cie serdecznie:happy2:
Dobranoc lipcóweczki:happy2:

reklama
:szok: Ale tu pustki!

Ja w takim razie się witam w poniedziałek :-)
Jaka u Was pogoda? U mnie ślicznie słoneczko świeci i jak na razie w ogóle nie jest duszno, no i niech tak zostanie.

GRATULACJE DLA MAMUSIE, KTÓRE JUŻ MAJĄ MALUSZKI PRZY SOBIE!!!!!!!!!!!!!!!!

A reszta chyba wzięła sobie do serca słowa stopi i postanowiła wylądować na porodówkach:tak:

witam się w upalny poniedziałek:-) chwila spokoju od wystawiania cycków na wierzch, więc patrzę tak co u Was, ale nadrobić się chyba nie zmobilizuję,ale
gratuluję wszystkim już rozpakowanym lipcóweczkom, przeterminowane maluchy wzywam na świat, a te których termin jeszcze daleko, trzymajcie się i rozpakowywujcie o czasie;-)
widzę, że przez te kilka dni to niezła fala rozpakowywania była, ale była pełnia, więc się nie dziwię:tak:nawet położne na porodówce u mnie były nastawione na "wysyp" maluszków;-)

Witam,

Nie było mnie przez weekend, a tu proszę, tyle mamuś rozpakowanych. Wszystkim i każdej z osobna GRATULUJĘ!! i po cichu zazdroszczę :tak:

Ja dzisiaj idę do szpitala na ktg i badanie, jak będzie się coś działo, to zostaję, jeśli nie, to wracam do domu. Zaczynam sie bać, więc z jednej strony chciałabym mieć już synka przy sobie a z drugiej, to wolę to odwlec.
Nie dogodzisz :-D

A kuku,dzień dobry...witam w dwupaczku:tak:!!!Myślę,że 39tydzień przyniesie coś ciekawego...wyczekanego...jak na razie...WIELKA CISZA...nawet na pęcherz nie ciśnie...:baffled:...mam nadzieję,że to cisza przed burzą:-D

...i chciałabym się pochwalić...MÓJ MAŁŻ DOSTAŁ PRACĘ NA MIEJSCU...myślałam,że zajmie mu to więcej czasu a tu proszę...potencjalni szefowie sami do niego wydzwaniają...mój dżinjus:tak::-D

cześć dziewczyny
po intensywnym weekendzie wracamy do nudnego oczekiwania
musze dziś ścignąć tatę, żeby wybrał się na budowę, mam nadzieję, że po wczorajszym pijaństwie będzie w stanie, mąż o dziwo zwlókł się do pracy o czasie

serdecznie gratuluję nowym mamusiom

witam nową mamę na forum :-D

a u nas cisza i spokój, troszkę poboli jak na okres, ale zaraz przechodzi, a ja mam nadzieję wielką że jakoś w weekend się rozpakuję, tak bym chciała, ale jakie plany ma synek to nie wiem ;-)
życzę miłego poniedziałku i trzymam kciuki za wszystkie w terminie, żeby 13.07. okazał się świetną datą :-D

witajcie dziewczyny. gratuluję karola synka! swoją drogą dużo chłopów się rodzi. u mnie też ma być syn, w sumie widziałam na usg, ale ludzie dookoła próbują zgadywać i niektórzy są przekonani, że będzie dziewczynka. głowa boli od tych wróżek.

ja czuję się całkiem dobrze. tylko prawa część miednicy utrudnia mi chodzenie. może zgłosić to do gina...?
a może po prostu po porodzie przejdzie...

pozdrawiam

reklama
Do góry