Wreszcie i nam udało się przegonić TŻ od kompa :-) Witajcie kochane mamuśki :-) Widzę, że sporo się dzieje więc lecę póki co poczytać :-)
aniszka zakup fajniusi olejek do masażu i przy świecach zagoń TŻ po masażu brzusia . Okręrznymi ruchami od góry do dołu. Jak leżałam na patologii to położna przed takim masażem ostro przestrzegała :-):-):-)
Beacia82 brawa dla małża :-):-):-) wie chłopina jak się żonce pod sam koniec podlizać :-):-):-) zbiera plusiki :-):-):-)
iza kuruj się słoneczko i to jak najszybciej :-) mnie gin bardzo przestrzegał co bym się nie pochorowała, bo i niunia może na tym ucierpieć i urodzić się przeziębiona :-)
Kasiurek1983 super niuski a niunio widać silny chłopaczek :-) zdrówka dla Was kochani :-):-):-)
AsiaJan86 maxik buziaczków dla Haneczki :-):-):-) i wytrwałości dla Ciebie kochanie :-)
Alusia8989 buziaczki dla Jasieńka :-):-):-) widać że słodziaczek ma silny charakterek :-):-):-)
Gustlicek jak Ty się bidulko miewasz
za te wszystkie przygody należy Ci się szybciutki i bezbolesny porodzik :-):-):-)
kasiabzymek kaaasiulka Iwona3004 karola615
GRATULECZKI KOCHANE MAMUŚKI :-):-):-) NO I OCZYWIŚCIE MAXIK ZDRÓWECZKA DLA BEBISIATEK :-):-):-)
oczywiście czekamy na foteczki
olcia85 serdecznie współczuję słoneczko ... namęczysz się kobitko oj namęczysz ... ale kciuczki zaciśnięte :-) wszystko bedzie dobrze :-)
juluszka bardzo dobrze pomyśleliście , powolutku pomalutku wszystko sobie powywozicie i na sam koniec zostaną tylko meble i parę kartoników
a co do Twojej formy :-) MASZ BABO KRZEPĘ JAK TUR :-):-):-)
fela_76 moc buziulek dla szkrabka :-):-):-) niech słoneczko zdrowo i szybciutko rośnie :-):-):-)
Martyna_19 serdecznie witamy Ciebie i Amelkę :-):-):-) napewno bedzie Ci tu milutko :-) Zapraszam do zamieszczenia foteczki Twojego słoneczka :-) tu masz link :
https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2009-f271/fotografie-naszych-kochanych-sloneczek-28537/
Uff ... udało się :-):-):-) nasze kochane kobiałki narzuciły tępo rozpakowywania :-):-):-) Ciekawe ile z nas przetrwa do samego końca :-):-):-) Teraz lecę pobuszować w innych działkach oczywiście jeżeli mi się uda :-) buziaczki :-)