reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie lipcóweczki:) Chcialam sie podzielic z Wami cudowna nowiną 2 lipca przyszedł na świat mój synek MIkołaj!!!Poszło w tempie expresowym i udało sie wg planu czyli idealnie w terminie! Pozdrawiam resztę lipcóweczek i trzymam za Was kciuki:):):)
Gratuluje serdecznie!!!

viev gratulacje ogromniaste! Jak bedziesz miala chwilke to o nas nie zapominaj i opisuj wszystko bo my tu glodne zwierzen jestesmy :-)

aniszka mecz go mecz zaszkodzic nie zaszkodzi (obojetnie o jakich torturach mowimy na koniec ciazy mozemy sie jeszcze powyzywac na naszych polowkach) :-D

adddaaa u mnie tez czasem jest bardzo spokojny, czasem bardzo musze sie naprawde natrudzic zeby poszalal (ostatnio 50 minutowe proby z polozna podczas ktg ktore przyniosly b marny rezultat ;))

Dzisiaj kolejne ktg, jeden maly skurczyk zapisany ;-) Normalnie wow :D Teraz co 2 dni musze smigac na ktg a od 10 dnia codziennie do szpitala, normalnie tyle wizyt i szpitali to od urodzenia nie zaliczylam... Ale coz dziecko uczy cierpliwosci juz teraz :-)

:-Dviev gratuluje:-):-):-):-):-):-):-)

A ja znów zostałam sama bo mój na nocke pojechał,prosił kierownika zeby mu wstawił tylko pierwsze zmiany ale bydle i tak mu dowalił dziś i jutro nocki,a że jest brygadzista to nie bardzo może zostawic ludzi w nocy bo nie ma zastepstwa,w dzien to co innego ktos zawsze sie znajdzie konkretniejszy na zastepstwo,:-(ale nic jakos to bedzie:baffled:
stopi tak dziś myslałam czy ty tam nie urodziłas czasem,czy jeszcze po prostu nie dojechałas.
antkowa sie nie odzywa może już po wszystkim
aniszka molestuj może coś z tego bedzie,bo u mnie to nawet małego skurczyku nie było po wszystkim,ale to może u mnie zawczesnie,albo na mnie nie działa:-D

Viev gratuluję synka!!!:-)
Gustlicek ja będę albo u Malarkiewicza, bo tam mam lekarza albo wojewódzki- tez polecany przez położną.:-) I mam naprawdę nadzieję, że zdążę;-) A jak coś to złamię wszystkie przepisy po drodze;-)
Makro ja też tworzę zielone imperium i nawet mój los powoli się w to wciąga:-)
Stopi cieszę się, że udany wyjazd miałaś w nasze strony:-)
Ja upiekłam dziś z siorą smaczniaste bułeczki:-) A jutro może zaszaleję i zrobię rogale z jakimiś owockami:confused:

Hej
A ja albo mam dzisiaj skurcze przepowiadające albo mnie bierze. Brzuszek co chwila twardy się robi a mała prawie się nie rusza. Tak od południa gdzieś mnie to męczy. Nie pamiętam normalnie jak to było przy 1 porodzie czy mi tak brzuch twardniał bo wtedy miałam jakieś takie normalne skurcze chyba bez twardnienia brzucha a jak u was?

Mes ja Ci niestety jeszcze nie podpowiem, bo moje dziecię ostatnio szaleje i nie ma zamiaru chyba przestać....:-) Nie mam żadnych bóli tylko czasami delikatnie jak na okres, poza tym to macica rzadko kiedy robi się twarda i dosyć szybko mija.....
Miłej nocy Wam życzę kobitki:-)

raczej to solcoseryl

Zgadza sie :-) Wlasnie to jest ta masc, znalazlam wlasnie karteczke w swoich papierach :tak::tak: A do podmywania sie to szare mydlo - Bialy jelen sprawdza sie ponoc rewelacyjnie.

MES - mnie od wczoraj lapia skurczyki.
Wczoraj to wiadomo - polskie drogi = mega dziury = skurcze. A dzis tak mnie biora od rana , ale nieregularne i jescze nie takie jak mialam w 32tyg. Brzusio mi twardnieje caly czas. Z tym, ze mala szaleje pod koniec ciazy jak nigdy!!!

VIEV - gratulacje!!!!;-):tak::tak::tak::tak:

GABIAZ - Mazurki to ja kocham. Dobrze, ze rodzice Losia tam mieszkaja, to przynajmniej czesto bedziemy odwiedzac Twoje strony:tak::tak:

reklama
Witajcie z rana, takie pustki tutaj dziwne:confused: Za rozpakowywanie się chyba wszystkie biorą:-) A ja nie wiem przy ciśnieniu 90/50 spać nie mogę, dziwne. Tylko głodna ciągle jestem.
Dziś zero planów, a no dodatek pogody nie ma:-( Idę chyba na śniadanko.

Viev gratuluję synka!!!! I również czekamy na fotkę:tak:

Do góry