reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam Witam :)))
Widze dyskusja od samego rana .. :)) No ja obudziłam się o 5 ale położyłam się ponownie i teraz wstałam i chyba jestem wyspana ... :D

Mam nadzieje że to czop odszedł całkiem i teraz godziny dziela mnie od spotkania z moim Małym Uparciuchem :p ;D ale zobaczymy ... niby na jutro mam termin z ostatniej miesiączki :))

Kurcze ... lipiec :)) u mnie się pogoda nawet zrobiła :D od rana świeci słonko i narazie jest czym oddychać na całe szczęście :))

Dziewczyny które mają w planach się dziś rozpakować to trzymam kciuki i życze powodzenia ;)) :*
A tym które jeszcze mają czas życze mało spuchniętych nóg i świeżego powietrza :))

Buźka ;)

reklama
cześć dziewczyny
widzę że w porównaniu z wami to ja śpię jak niemowlę ;-)

ech zaraz trzeba znów coś na obiad wymyślić dla męża... chyba że mama ugotowała chłodnik ;-)

p.s dzis odebralam wyniki matur i zdalam :-D i to nawet dobrze :-)

no ada, nie było innej opcji ;-)
gratuluję serdecznie

ja jutro rano mam cesarke ;)) trzymajcie za mnie kciuki :p nie moge spac denerwuje sie...

też bym się denerwowała, trzymam kciuki będzie dobrze

tak sobie myślę, że może to dobrze, że nie znamy dokładnie daty ;-)
ja bym chyba padła z nerwów

edycja: co do karmienia a solarium
raczej nie ma takiej możliwości żeby zaszkodzić dziecku, bo gdyby solarium robiło coś z białkiem w mleku, to by robiło też to samo z białkiem we krwi
ale ja bym sobie odpuściła - po pierwsze nie ma żadnych badań co do tego jak solarium wpływa na organizm, mogą pewnie pojawić się jakieś przebarwienia skóry [związane z hormonami kobiety] i podobno może w trakcie mleko wypływać

od razu mówię, że jestem w ogóle bardzo uprzedzona do solarium i do jacuzzi [np na basenach] ze względu na branżę w której pracuję [firma robi wyposażenie basenowe ogólnie mówiąc] i mam często kontakt z producentami tych rzeczy i właścicielami basenów...

Ostatnia edycja:
Ja mam do Was takie pytanko ... to jest normalne jak od 5 rano ciągle leci ze mnie ten wodnisty śluz z krwią?
To nie będą przypadkiem wody?

Zaczynam się denerwować ale do szpitala nie chce jeszcze jechać ...

Weź prysznic, sprawdź czy masz wszystko zapakowane.... Tylko się nie denerwuj!
I jak się sytuacja nie zmieni jedz do szpitala.

alusia i ja tak myśle jak iwon.weż kąpiel i obserwój jak nalej sie bedzie saczyc to nie czekaj na skórcze tylko jedz,zawsze to lepiej sprawdzic

Witajcie, ja też chyba mam mniejsze problemy ze spaniem, dziś latałam dużo do toalety, ale odpadam w sekundę. Przy tej pogodzie miałam wczoraj ciśnienie 108/52 i to po kawie, także nie dziwie się że tak śpię.
Mój brzuch rośnie jak na drożdżach, chyba nadgania te 8 miesięcy malutkiego brzuszka:tak:

Alusia no to tuż tuż chyba w końcu, czyżby jako pierwsza urodzisz sn w lipcu? Łatwego porodu w takim razie.
kaciuszka, daisy co wy już się bierzecie do porodu? faktycznie maluchy usłyszały, że lipiec i teraz coś na świat chcą się wyrwać:confused:
Sagaa to trzymam również kciuki za pomyślne cc i zdrówka dla maluszka:-)
Annie faktycznie musisz wesprzeć męża, że się tak nie wysypia, zero wyrozumiałości;-)
Kaasiulka głowa do góry:-):-) Już teraz dołować się nie warto.

reklama
alusia i jak tam u ciebie ,leci dalej czy przestało?wiesz może tak byc że wody ci odchodza a skurcze możesz miec po jakimś czasie.Jesli to faktycznie wody to ja bym nie czekała na skórcze tylko bym jechała do szpitala .musisz sama osadzic czy to wody czy jeszcze czop ci schodzi.

Do góry