reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja juz ide spac :-) bo jak patrze na suwaczek IWON i co tam jest napisane , to az mnie skreca, bo ochote na seksik to ja mam wielka..... :-):-):-):-)

p.s. IWON mi tez rece opadaja.... i te wszystkie nowe zmiany dot. becikowego to jakas komedia .. Ja w cuda wierze dalej, bo przeciez musze , prawda?? .. tak mi lekarz kazal :-) :-)

Milej nocki lipcoweczki

Ostatnia edycja:
reklama
To śpijcie dziewczyny dobrze :))
Ja jeszcze czekam na męża .... tylko ciekawe czy będzie mu się chcialo po mnie przyjechac :p
Jak nie to trudno ;) będe musiala spać dziś u rodziców ;)) ;))

Na seksik to ja też mam ochote tylko mój Skarb nie chce ;(( zmusic go ? ;P Czy to będzie gwałt :)))
Dobra Kobietki :) głupio już pisze ! Ale tak czasami mam :)

Gwałt na Mężu??:confused::-) EEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee..........:-D:-D
może to być ciekawe.....

Dobrze to i ja się pożegnam....:sorry2::sorry2: To jutra, ej, do dzisiaj.....:-)
Wyśpijcie się!
Słodkich snów:-)

Ostatnia edycja:
stopi69 jak ja Ci zazdroszczę :tak:ja wyglądam ja michelin :-) jedyne co pocieszające to miłe słowa od TŻ że ładnie wyglądam (niechce chłopina złapać podpadziochy :-):-):-) bo to wkońcu jego sprawka :-):-):-) )

Poczytałam Waszą rozmowę na temat SN czy CC i powiem szczerze , że to jak chcemy rodzić powinno być naszą indywidualną sprawą i lekarz nie powinien za nas decydować (chyba, że w grę wchodzi dobro dzidzi) Opinnia publiczna też bynajmniej mojm zdanie zadużo sobie pozwala pietnując nas kobiety które chcą rodzić przez CC ... W zachodnich publikacjach już sam wiek kobiety ciężarnej może być wskazaniem do CC nie wspominając o zagrożenieu zakażenia wirusem jak w przypadku naszej STOPI czy lękiem około porodowym który może bardzo zaszkodzić matce tak samo jak dziecku (zerowa współpraca w czasie porodu i tp komplikacje) ... cholera czy to już tak nazawsze pozostanie , że Polska to ciemnogród ... Nasz cały NFZ powinni wy......ć na zbity pysk i postanowić coś rozsądnego , bo to jest kpina co oni wyprawiają ... ja leczę się prywatnie , ciążę też prowadzę prywatnie i rodzić jak terminek będzie słuszny też będę prywatnie ale po szpitalu musowo wylądowałam na zwolnieniu które mam ciągnąc do samego końca i jakież było moje wielkie zdziwienie jak dostałam z ZUS-u pisemko że w roku 2008 dwa razy spóźniłam się z wpłatą składki zus i że teraz nie przysługuja mi żadne pieniądze za zwolnienie (zaznaczam słowo "spóźniłam" bo wszystkie składki mam uregulowane na tip top) moja księgowa cosik się tam odwołuje a mi opadły ręce i straciłam chęć na co kolwiek wspólnego z tą instytucją ot horror w paru odsłonach ...
Ale się rozpisałam ... sorki za trucie , ale musiałam się wygadać ... nocą bo nocą ale w zaufanym gronie ...
Życzę Wam kolorowych snów i milusiego poranka :-):-):-)

Witajcie, dziś pierwsza, rzadko mi się to zdarza:tak:
Mgła znika i chyba będzie piękna słoneczna pogoda, oby:-) Zaraz do przychodni na badanie przeciwciał, moczu i tętna małego, a jak będą siły to pochodzę sobie po rynku, bo mi dziewczyny na bób chęć narobiłyście, a to ostatnie dni na tą pyszność:-)
Widzę tu nocne pogaduchy, ja o tej porze to już w środku snu jestem:tak:, choć brakuje mi już nocnego siedzenia, ale co zrobić jak odpadam szybko.

Miłego dnia życzę z:-):-):-):-):-)

Sie chyba wyspalam :) Moj malz odkryl... wentylator!!! I polecam bardzo bo spalam jak susel to 3, potem siusiu a potem sen do 6 :))) Tylko jak bedzie maluszek to chyba nie mozna miec wlaczonego bo sie mlody podziebi...

Beatka - z tym spoznieniem sie do ZUSu to kpina na maksa! Czy to jest zgodne z prawem zeby Ci w ogole nie placic za spoznienie w platnosci? Strasznie wspolczuje i mam nadzieje ze jakos sie ulozy bo faktycznie to dodatkowy stres...

Iwon - moj gin powiedzial ze u nich w szpitalu cc jest drozsza niz sn bo przy sn jest zazwyczaj tylko polozna a przy cc kupa ludzi. Jak mnie burak wkrecal to mu cos powiem na ten temat ;)))

Alusia - jak tam po nocy? Malz sie pojawil?

Ja test na HIV mam z poczatku ciazy, kile aktualna sprzed kilku dni. Wiecie co? W zyciu nie czulam sie tak super wiedzac ze nie mam HIV, kily, cytologia i wymaz prawie co miesiac- nic tylko sie sexic na calego :) Jeszcze tylko 5 tygodni :)

Dziewczyny z Wawy - wszystko ok u was? Wlasnie ogladzam tvn24 i ze bylo nad Wawa jakies oberwanie chmury :(

cześć kobitki ;-);-);-)
ja się chyba dziś od bardzo długiego czasu wyspałam, jak położyłam się po północy;-) to obudziłam się dopiero o 6.00 nawet siusiu mnie nie obudziło ( a tak zazwyczaj musiałam się z łóżka ok 3.00 zerwać i potem miałam problem z zaśnięciem ) a dzisiaj to sama się dziwię, że tak jakoś dziwnie spokojnie, ale nie narzekam
pogoda faktycznie nie jest fajna, wczoraj było strasznie duszno i oddychać faktycznie nie było czym, ciekawe jak będzie dziś mam nadzieje, że lepiej cociaż wcale się na to nie zapowiada.

Beatka - z tym spoznieniem sie do ZUSu to kpina na maksa! Czy to jest zgodne z prawem zeby Ci w ogole nie placic za spoznienie w platnosci?

tutaj to się musze z dziewczynami zgodzić :( jakbyś nie płaciła to bym to zrozumiała, ale za to, że się tylko spóźniłaś ze składką - to chyba lekka przesada !!!
Życzę miłego dzionka wszystkim. Pozdrawiam.

reklama
Do góry