reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

kuchnia sprzątnięta, znowu jestem z siebie dumna :happy::-) za to plałam obiad i zamówiłam pizzę ku uciesze dzieci haha
Roksi jest niesamowita, uwielbia się bawić, dzieci też się z nią bawią; miała znowu problemy z brzuszkiem, biegunka, weterynarz...kasa... stwierdziłam, że coś zjadła i podrażniła śluzówkę; i co odkryliśmy? porzera szafkę na buty- jest z mękkiego drewna :nerd: wyzywam na nią i mam nadzieję, że przestanie; jest jak odkurzacz-wszystko pochłonie z ziemi; gdy miała musową głodówkę to wyrzerała ziemię z kwiatów; mój dom wygląda paskudnie- przemeblowanie w salonie, kwiaty na siłę u dzieci i w sypialni- chyba padnie mi tam; ale trudno, sunia jest kofana :-)

ja sama też biorę udział w konkursie-pierwszym taki na serio haha chcę wygrać i już; u nas na zamku wymyślili konkurs związany z "Panem Samochodzikiem"- bo był tam kręcony i jest rocznica; można wygrać dla drużyny nocne rozwiązywanie zagadek w podziemiach zamku, film, autografy Nienackiego i unikatowy album z pocztówkami; napaliłam się :-)

i jeszcze jedno- słyszałyście o łupieżu na skórze??? moja Wercia ma; podobno pochodzenie grzybiczne; jakaś masakra; mamy krem, oby szybko przeszło

reklama
My po lekarzu,Misia juz lepiej wszystko czyste tylko troche jeszcze kaszle i do konca tyg do przedszkola nie pojdzie:no: Jeszcze do konca ma wypic miksture robiona,a w poniedzialek do przedszkola bez kontroli lekarskiej:tak:
Kic no,no to trzymam &&&& za Kubcia zeby sie odwazyl:tak:Ja tez Misie wozilam tylem do mnie w spacerowce:tak: Jakos damy rade,a jak pisalam to pozniej kupimy miejsza spacerowke na wakacje:tak:
Iza no niezle z ta szafka,ale male pieski jak male dzieci na kazdym kroku trzeba je pilnowac:tak:
Madzia to masz glodomorka malego:-D Ja tez cos ostatnio ciagne do slodyczy:baffled:Musze sie opanowac i jakies owoce pokupowac:tak:
Dobra to spadam bo zaraz Julia bedzie na TVN:-D

moja dziś zjadła całe 30 ml:-) no ale to pierwszy raz był....no i dziś w dzień cycuś tylko raz, około 17:00, na noc i w nocy będzie jeszcze. Narazie chce zrezygnować w dzień a za jakieś 2 tyg będę rezygnować w nocy.
Madziu - dużo je Twoja Maja:szok: :-)
Dorka- oby wózek służył!!!
Iza-zapraszam do mnie, od tygodnia nie mogę się zabrać za porządki:zawstydzona/y:
rower nam przyszedł, super stan. Rolki pożyczyłam od koleżanki i będę z Leną jeździć, ona na rowerze a ja na rolkach. A, wczoraj byłam pierwszy raz na zumbie - super!!!!!

heloł
Pabla a co to zumba? Super, że razem z Lenka bedziecie sie usportawiać

Kic no nie mów, że Twoja zabawka jest wózkiem:-)
ten kolor szaro jakiś nie bardzo mi sie podoba
ja w purpure idę - szkoda, że tego letniego zestawu nie ma do tego koloru ale jak cos to beż bym wzięła (chyba)
jeszcze jako kolor wózka to podoba mi sie ten turkus a do niego to jest zestaw letni - matko kochana my znowu o ulubionym temacie bez końca:-)

Iza to masz małą szkodniczke w domu
a ząbki swędzą i gryziac musi;-)

Dorka super, ze mała juz ma sie lepiej

Madzia a jak paszki po depilacji? bolało?

moje dziś szczęśliwe bo był na basenie
poźniej zaśpiewał pani alfabet po angielsku i zaskoczył nauczycielkę
a na koniec wybudował piękne domki z klocków i pani nie mogla wyjść z podziwu, że mu tak pięknie to idzie
ale przecież lego city u nas na topie

idę robic kolacyjke dla małzonka i dla siebie
kurcze jaka ja dobra - chyba coś chcę:-)

Renia ostatnio jak przeglądałam to fiolet też był w tej promocji, dzwoniłaś tam?pytałaś? z nimi można fajnie negocjować-to bardzo fajna firma:tak:mi się ten nowy kolor też nie podoba:happy2:a ten turkus (o ile myślimy o tym samym kolorze) to ze starej kolekcji gdzie był inny podnóżek (inaczej regulowany). Teraz z nowej jest navy (taki dość ciemny granat) i blue (takie stalowo niebieski):-)
Pabla super, że rowerek przyszedł, no to teraz będziesz laska jak talala jak zaczniesz za Lenką jeździć;-)ja czekam aż się cieplej zrobi a raczej bardziej sucho i też ruszam:tak:trzymam kciuki za spokojne odcycowanie:tak:
Izabelka a to psina:-D
Dorka byle do poniedziałku;-)

moje dzieci jeszcze nie śpią:sorry2:ech a myślałam że sobie zjem na spokojnie kolację i obejrzę "przepis na życie":confused:
na warsztatach fajnie:)
spokojnej nocki!

Madzia, wow, wow i jeszcze raz wow! Cudny tort Ci wyszedł:tak:
Kic, Renia, niezłe jesteście:-D
Surv, szczeniak Labrador jest niemożliwy - niespożyte pokłady energii, które trzeba w rozsądny sposób okiełznać. Jak się nim nie zajmujesz, to się nudzi i potrafi mocno psocić. Osobiście brałabym szczeniaka, żeby samemu go ukształtować, zsocjalizować, ale na to trzeba czasu i energii. Labek dzieciaki zaakceptuje bez problemu. Aha i jak masz ogród, sad a masz, to proponuję suczkę, bo inaczej wszystko będzie zlane ;-)
Pabla, byłam kilka razy na zumbie - fajna sprawa:tak:
Kic, nieźle, konkurs piosenki:szok: Będziemy trzymać kciuki tylko przypomnij!
Izabelka, a Ty też będziesz śpiewała?
Brawo dla Tosi, dzielnego przedszkolaka!

powitać :)
Madzia...no full wypas, fajna masa nie?? :)
Pabla, ja też zaczęłam na Zumbę chodzić i jutro właśnie się wybieram, faaajne
Renia...aa fajnie nawet, młoda coprawda ciut podziębiona i siedzi w domu ale było miło, się wyszalały, coś wkleję
Surv...to ja czekam na odcinki ogródkowe, ja pewnie nie będę mieć czasu znowu na te rzeczy.
poza tym nie mam czasu kompletnie, lekko wybabiam na zakrętach.
Kiedy to się skończy?

witajcie moje panie

Surv bedzie dobrze, Ty zuch jesteś dziewczyna i zastrzyki Ci nie straszne (gorzej by bylo ze mną, ja pająkow się boje, a co mowić o zastrzykach:szok: takiej panikary to chyba żadna z Was nie widziała:-p)

Madzia powiem Tobie tak, zobaczyłam zdjecie i :se: pomyslałam, oj jaki ladny tort zamowilas:tak: a poźniej dziewczyny piszą, ze to Twoj:szok::szok::szok: normalnie wrócilam z powrotem i obejrzalam prawie, że organoleptycznie wzdluż i w szerz i dalej nie mogę uwierzyć, ze to amatorka zrobila:szok: Ty kobito masz talent!!!!!toż to dzieło sztuki:tak::tak: Madzia od dzis Ty moje gory:tak:

Kic wow talent Ci w domu rośnie:tak: moja Tośka totalnie nie chce śpiewać , a jak ja poprosze o jakąś piosenke i zauntonuje to ona ze zlosliwa mina zaczyna mi śpieważ "bim bam bom" (w intonacji Panie Janie:baffled:) normalnie jakie my mamy dzieciorki zdolne :-)

Dorka i jak po kontroli?

Iza a może bys tak moją kuchnie machnęła jednym ciągiem:-p a skąd Wercia ma ten łupież? czy to możliwe, ze u tak mlodych dzieci występowało?:confused:

Renia a no masz racje, jedno słowo do M i jes wózeczek:-D:-D:-D:-D ale ten filetowy jest boski:tak::tak::tak::tak: a jak kupisz to dasz sie karnąć?:rofl2: i bezsenność widac, Cie kochana meczy:no: ale jeszcze pare tygodni i minie;-)

Pabla fajowa ta zumba:tak: ciekawe czy u nas jest cościk takiego?:confused:

Post biedulko może jakiś urlop?:tak:
a mnie dzisiaj koleżanka wyciągnęla na Żelazną dame i powiem Wam, że dała mi dużo do myslenia:-p czy warto tak się poswięcac polityce?:confused:
zauważylam natomiast, iż Tosia ostatnio wszystko chce zalatwić krzykiem?:baffled: jak coś jej mowi się, ze nie wolno to zaycznac tak krzyczeć??? zastanawiam sie czy to norma?

reklama
witam z poranną kawą :-D
Tosika ale fajny film, a\warty wybrania się do kina? co do panikowania-mam to w domu- mąż mdleje na sam widok igły :nerd: co do Werci- u dzieci oczywiście rzadkość (tylko moje mogą coś takiego złapać), jak to pochodzenia grzybicznego- to wydaje mi się wszędzie można zdobyć przez dotyk :-( najgorsze, że jak się te plamy rozniosą to wygląda ochydnie; ale myślę sobie, że szybko zauważyłam i szybko zniknie;
Kasiu ja broń Boże nie będę śpiewać :-) codziennie publikują 1 pytanie o filmie i trzeba odpisać mailem odpowiedź :-D

a o zumbie też słyszałam, ale u nas na wsi ni ma :confused2:
jakbyście bliżej mieszkały to ogarnęłabym wam kuchnie, a co tam, czego się nie robi dla bliźniego

Pabla wiesz, że ja nie umiem jeździć na rolkach? ani na łyżwach; tzn kiedyś próbowałam i jakoś do przodu jechałam,ale żadna rewelacja...ale fajne wyjście- ty rolki, młoda rower :tak:
Renia to mały zaskoczył panią :-D bomba!

życzę miłwego dzionka; ja biorę się za sypialnię :-) wczoraj przyszła nowa pościel mmmm będzie piknie

aaa i pochwalę się, że wybywamy nad morze do Jastarni na 4 dni w weekend majowy; wczoraj zarezerwowałam, pani dała nam apartament rodzinny za tę samą cenę- 2 pokoje z aneksem kuchennym i łazienką :)

Ostatnia edycja:
Do góry