reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam rankiem:)
Kuba już w p-lu. Liwka na razie się bawi, potem skoczymy na spacerek:tak:dość brzydko ale co tam, w domu bym musiała posprzątać a mi się nie chce:-p
Izabelka to się wybyczycie, super wyjazd:tak:też bym gdzieś wyjechała ale kasy brak:baffled:
Tosika u nas też krzyk, ale ja spokojnie i stanowczo mówię "nie krzycz. Jak przestaniesz to porozmawiamy" z reguły działa. Ogólnie zauważyłam że im ja jestem spokojniejsza i opanowana, a przede wszystkim mój ton głosu jest dość srogi to do Kuby bardziej dociera:tak:
Post ale Ty zabiegana jesteś!jak tam po Kopenhaskiej?przyznaj się ile Ci zeszło-będę Ci zazdrościć jeszcze bardziej:-p

idę do mojej łobuzicy bo uciekła z maty:-p

reklama
Dzien dobry
Misia oglada bajki a ja na bb:-D
Tosika u nas jak my krzyczymy na Misie to ona na nas tez,ale ja juz staram sie opanowac i jest lepiej:tak:
Kic u nas tez nie za ciekawa pogoda:baffled:
Iza ale fajnie macie z tym wyjazdem:tak:
Post na wiosne to Ty laska bedziesz jak nic:tak:
Renia brawo dla Tymcia:tak:
Pabla ja tez na rolkach nie potrafie jezdzic:no:U nas dopiero zacznie sie nauka na 4kolach:tak:
Dzis ide z siostra na cmentarz troche ogarnac, pomnik rodzicow mamy nad drutami od pradu wiec co chwile mamy obsrany przez ptaszyska:wściekła/y:
Milego dzionka zycze

hej
oj dzis ciężko - śpię na stojąco
a kawy nie mogę bo zgaga męczy

Iza ale super z tym wyjazdem
kocham nasze morze tak w sezonie jak i po - w zeszłym roku bylam z Tymim w maju i było cuuuudnie
chętnie bym powtórzyla taki wypad ale w maju to porodówka na wizji

Post super, że wypadzik udany
choć chwila relaksu bos ty nieziemsko zabiegana ostatnio
chyba czas na wózek;-) to zwolnisz

Pabla czadowe to
nawet o zumbie nie słyszałam ale jak będę wracała do formy po porodzie to chyba właśnie w taki sposób bym chciała
no i powodzenia z odcycowywaniem

Kic ja w kwietniu mam zamiar zakupić. Teraz to szukam i rzeczywiście 4kids maja duży wybór. dzięki za podpowiedź bo jak cos to będę tam dzwonići negocjować

oki ja dzis postanowiłam w południe jechac do gina
może będę krócej czekała - nie do nocy
tak czy owak dzień stracony na poczekalnie
mam nadzieję, że jak zwykle synuś wynagrodzi mamusi udanym usg
oj już niebawem będę tulić skarba bo teraz to obtulam brzucha;-)

miłego dzionka

Oj jak u nas sennie:baffled:
młoda właśnie wstała z drzemki, a ja z chęcią bym się położyła:dry:
Renia zadzwoń sobie wcześniej czy mają na stanie kolor który chcesz:tak:koniecznie daj znać po wizycie jak tam Ignaś się miewa:tak:
Dorka no to pucowanie Was czeka:baffled:

Idę się z Kubą pobawić w konkurs:-pmuszę dziecko psychicznie nastawić:-p;-)mikrofon sobie kazał zrobić i śpiewa:-D

witam witam
ja już obleciałam ginka i p-le syna
Ignaś ma sie dobrze
leży głową w dól i może stąd ten dyskomfort i uczucie ucisku
szyjka sie nie skraca łożysko pięknie

opłacało sie przyjechać wcześniej bo byłam pierwsza a dr sie nie spóźnił
chyba teraz tak będę załatwiała te wizyty

Kic no ćwiczcie ćwiczcie
a jaka piosenke śpiewa Kubuś?
normalnie showman Ci rośnie:-)
no i dzięki za cynk
to zadzwonię tam jutro i popytam o mój kolor

cholebcia zgaga mnie dzis męczy cały dzień
a banany i migdały jadłam
ide położę się po tym dzisiejszym maratonie

Renia super,ze Ignas miewa sie dobrze:tak::tak: a ty bedziesz miala cc?
Tosika oj ja tez taka boidupa jesli o pajaki chodzi,wiec sobie mozemy rece podac;-) Tort wlasnoreczny jak najbardziej;-)
co do krzyku to u nas to samo,ale staramy sie aby nie krzyczal,bo my do niego nie krzyczymy,no czasem mi sie zdarza,ale to juz jak naprawde inaczej nie reaguje:sorry2:;-) Wlasnie cos do K sie darl i mnie i majke obudzil:wściekła/y:

Bylismy z mala na spacerze,ale nieprzyjemnie jest.Od piatku podobno ponad 17 stopni:-D
Majka znow pol sloika marchewki zjadla:tak: juz robilam zapasy marchewki z ziemniakiem i jabkiem:tak:
Ide ,bo zolzik sie sam na macie nudzi

Zaczynam wpadać tu jak po ogień jak Tosika prawie, ale te przedprzeprowadzkowe dni strasznie szybko mijają, a końca spraw do załatwienia nie widać:baffled: Zaraz lecę na badania i wymeldować się z Wrocławia, potem jeszcze szybki fryzjer i dalsze pakowanie naprzemiennie z pracą...R kibluje we Wrocku bo naprawa auta się przedłuża, co też wkurza, bo w domu tyle do zrobienia, no ale trudno, auto musi być sprawne, do porodu rowerem nie pojadę:-p

Renia, super, że z Ignasiem wszystko ok! Sara też od miesiąca wisi głową w dół, choć parę dni temu usilowała to zmienić, aż mi z oczu łzy pociekły, jak mi się o 90 stopni w brzuchu obróciła:dry:

Madzia, widziałam tort - boski! Mnie z tą masą cukrową kiepsko wychodziło, ale to najwyraźniej trzeba zdolności a nie tylko dobrego materiału:tak:

Iza, super plany weekendowe! Oby jeszcze fajna pogoda była:tak: U nas urlop nie wchodzi w rachubę przez najbliższe ćwierćwiecze pewno, no ale w zamian, jak to mawia nasz znajomy 'zamieszkaliśmy na wakacjach':-D

Kasia, to chyba jednak na szczeniaczkę się zdecyduję tylko muszę to jeszcze logistycznie dograć, bo jednak zdaje mi się, że po porodzie będę w lepszej kondycji i mimo wszystko czasu będzie więcej niż teraz w galopie. A pies jakiś musi być, bo choć wieś spokojna, to jednak powinien być w obejściu jakiś szczekający odstraszacz....4 koty nie załatwiają sprawy, bo są nienajcięższych obyczajow i łaszą się do każdego, kto jeść da:-p

dobra zmykam przygotować Flo do przedszkola a siebie do wyjścia;-) Miłego dnia!

cześć

surv oj ale biegania
mam nadzieje, że to dobrze znosisz

Madziu u mnie cc
wczoraj sie popłakałam bo sie dowiedziałam, że P nie będzie mógł przyjść z Tymem do szpitala
normalnie korba przedporodowa na całego

Iza u nas tez słonko i nastrój zdecydowanie lepszy

oki moje juz jedzie do pla
mam czas dla siebie
a brzuchol cisnie jak szalony

reklama
Do góry