reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Sylcia ja nie mialam cc i jest to moja druga ciaza co prawda podwojna i od dwoch dni tez mnie tak boli na dole w brzuchu i kuje. Nie panikuje bo bol jest do zniesienia a do tego nie ma zadnych plamien to chyba wszystko oki. Tez ide w poniedzialek do lekarza to powiem o tym ale nawno to nic pewnie dzieciaki sie rozpychaja jeden przez drugiego;-)

reklama
Dziewczyny po cc, mam pytanko, czy jest możliwe aby brzuch w miejscu cięcia, mniej więcej, dół brzucha bolał z powodu wcześniejszego cc, czy to coś zupełnie innego? Martwię się trochę bo coś mnie boli, kuje dołem brzucha, a nie wiem co to, a do ginka idę dopiero w poniedziałek, bo niestety już w tym tygodniu nie przyjmuje.:-(

Tak sylcia
Mi powiedział dzisiaj lekarz, na moje rwanie w miejscu CC że to dlatego ze się skora rozciąga i macica. To nie boli ta powierzniowa blizna tylko blizna w następnej że się tak wyraże warstwie i czuje jakby nie znowu "szfy ciągnęły"

Poradził mi także abym do niego zadzwoniła w razie bólu przypominającego miesiączkę bo jest to objaw niepokojący.

Mamusiusynusia gdzie Ty jestes mysle o Tobie jak po USG bo to dzis bylas i dlaczego nic nie piszesz? Jeszcze sie nie martwie ale zaczynam sie niepokoic nie trzymaj nas dluzej w niepewnosci.

ale jak stworzyc liste? przeciez dziewczyny poczuja sie zle jak zobacza ze nie ma ktorejs...
moze wybrac te ktore sie udzielaja np. w ciagu 2 ostatnich tygodni??

Witajcie, też jestem ciekawa jak tam Mamusia,nic się nie odzywa,mam nadzieje że dziś da znać swoje dobre wieści.
Mnie dziś minął ból zatok,całe szczęście czuję sie już zdecydowanie lepiej.
Co do tych bóli brzucha to mnie lekarka powiedziała że jak bym je miała to mam brać no-spe,już mi minęły,ale na początku były często.

d4de37b931.png

Gdzie ta Mamusiasynusia?! Też juz się niepokoję : ( Sama mam wizytę w poniedziałek (oczywiście nie śpię już od kilku dni i okropnie się boję) i tak sobie powiedziałam że jak u dziewczyn z tego tygodnie będzie wszystko OK to u mnie też.... Mamusiusynusia odezwij się!

U mnie dziś po raz pierwszy pojawiły się te bóle brzucha. Trochę mnie to zaniepokoiło bo nawet przy ubieraniu gdy podnosiłam nogę aby włożyc spodnie to bolało dość ostro. Hmmm..... Mam nadzieję że to nic złego, bo poza tym nie mam żadnych innych obiawów. Może to jednak główka a nie brzuszek i poprostu panikuję przed badaniem? Byle do poniedziałku!!!

:)
hej, ja pytałam lekarza o bóle w dole brzucha odczuwane jako ukłucia lub takie ciągnięcia. Lekarz powiedział że sa one jak najbardziej prawidłowe fizjologicznie. Macica rośnie, naciągają się ścięgna i wiązadła.Bóle mogą schodzić niżej też, do pachwiny.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyni i dzidziusie:-D
Gdzie Mamusiasynusia ???
co u Ciebie?? pisz

Witam Dziewczynki dzięki za miłe słowa,mam nadzieję że wytrwam do poniedziałku.

U Mamusisynusia jest wszystko dobrze więc się nie martwcie, a więcej pewnie sama napisze :tak:

Co do listy na zamknięty to może zróbmy wątek osobny, i każda która chce niech się tam wpisze, będziemy wiedzieć ile nas jest i kto się udziela na naszym forum.

reklama
tez wpadlam zobaczyc co u mamusisynusia...

co do mnie, dopadla mie mega ciazowa deprecha pod tytulem nie dam sobie rady...
wsparcie w postaci mojego meza nie podzialalo bo sam miel jakis gorszy dzien i dol sie nawarstwil
na szczescie juz jest ok
dzieki dziewczyny :*

renek w awatarze to Ty? jestes sliczna!
co do mojego awataru to samara z "ringu" hehe mam nadzieje ze nikogo bardzo nie strasze :tak:

Do góry