reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
cyt wiadomosc od mamabatrka
Hej informuje wszystkie ciotki z bb ze dzisiaj o 4:15 w 4o tc urodziła sie Natalka "sn" wazy 2580 mierzy52cm i jest cudna.Pozdrawiam wszystkie ciocie.

No proszę Mamabartka wczoraj nie miała objawów a tu taka wiadomość:-)

Mamobartka serdeczne gratulacje!
Natalko witaj wśród nas!!!

mamabartka - akcja zasługująca na medal olimpijski!!! FANTASTYCZNIE:tak: Gratulacje ogromniaste. Wreszcie się doczekałaś.

Takie pytanko: ILE nas jeszcze zostało w dwupakach? Ja się naturalnie melduję jako wash and go. Julci w brzuszku ciepło i przyjemnie, tak więc nadal czekamy. Co prawda święte prawo dziecka - termin mam na pojutrze :tak: Dlatego też wcale się nie niecierpliwię. Jedyne co mnie wkurza to fakt, że zaczyna się robić gorąco, a tego chronicznie nienawidzę. Nie ma to większego związku z ciążą. Po prostu nie znoszę temperatury powyżej 25 stopni. Grecje, Chorwacje i takie tam inne to dla mnie katorga. Mężuś już od jakiegoś czasu planował mnie wyciągnąć na takowe plażowanie, bo on bardziej "słońcolubny", a mnie to nie rusza. Chyba, że dobra klima w hotelu. Ale płacić kasę za siedzenie w hotelu?:baffled: Na porodówce w 30 stopniach też chyba nie jest fajnie. Pożyjemy - zobaczymy. :cool2: Wracam do wysiadywania poprzez sprzątanie:-D Pozdrawiam was wszystkie baaaaaaaaaardzo serdecznie i trzymajcie kciuki za ostatnie waleczne wielorybki:-D

mamabartka szybko poszło:-):-):-) gratulacje.
Czy to na wczoraj był termin???

Magdziku szykuj się bo Twoja Julka coraz bliżej Ciebie:-):-):-):-)

My dzisiaj rano karmiliśmy się w pozycji nauczonej przez położną, młoda na moim brzuchu, ja na plecach. Pozycja trochę trudna do ułożenia czasem ale młoda ją uwielbia. Ściągnęłam jej ciuszki i zasnęła sobie potem tak ciałko przy ciałku. Żałuję że nie miałam aparatu przy sobie bo minkę miała słodką:-):-):-)

cześc dziewczyny:)ja jestem mama lutowa 2009:)ale lubię sobie Was podczytywac:)tak jakoś lepiej się na serduchu robi:)ja jestem na etapie wyczekiwania 4 misiąca:)bo wtedy bezpieczniej..zazdroszczę Wam dzidziusiów, a tym nierozpakowanym tego wielkiego brzucha;-)u mnie co prawda brzucho się już pojawił..ale tyle jeszcze do rozwiązania:)pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:) jeśli nie macie nic przeciwko dalej będę Was podczytywac:)

mamabartka gratuluje Natalki!!!
a my po pierwszej hardcorowej nocy :-(normalnie zasypiam na stojaco:dry:
wczoraj bylismy na dzialce u mioch rodzicow itak sie zastnawiam czy cos zjadlam, czy moze nadmiar emocji malenu zaszkodzil- oczywiscie zielone kupki w standardowym zestawie z placzem i bolem brzucha u malego:-(

reklama
mamabartka ale wiadomość!!!!
ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coś mi się wydaje że i tym razem sprawnie poszlo..........;_)

Do góry