reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Tiaaaaaaaaaaaaaaa............... a my nadal "wash and go":tak: I tak na razie zostanie. Termin na jutro ale wczoraj było ktg. Mała księżniczka spała, co baaaaaaaaaaaardzo się nie podobało personelowi medycznemu. Dlatego też leżałam sobie prawie 2 godzinki. Cud, miód i orzeszki:baffled: Maleństwo się nigdzie nie wybiera mimo, że wszystko skrócone, miękkie i gotowe. Tak więc o jutrze mogę zapomnieć. Ha! Sama będąc w brzuchu u macierzy na świat się nie pchałam i byłam urodzona 2 tygodnie po terminie, więc czemu się dziwić Julci. Dobrze jej u mamy:-) No to czekamy:tak: Kto jeszcze został oprócz mnie? :sorry2:Jutro znowu do szpitala na kolejne ktg. Przynajmniej mam rozrywkę:cool2: Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i pozostałe (zapewne na palcach jednej ręki policzyć) nierozpakowane. Kochane mamusie: trzymajcie za nas kciuki:tak: Buziaki ze słonecznego Krakowa:cool2:

mamausiasynusia, Anecia - GRATULUJĘ POCIECH!!!!

no czyli ruch jakiś jest więc są szanse, że sierpień nas nie zastanie:-) w dwupakach:-D
no właśnie ja muszę zabrać się za formalności
za miesiąc bedę miała pesel małego
a becikowe też się przyda więc trzeba będzie się ruszyć;-)

reklama
Hej, OGROMNE GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ:-):-):-)

U mnie becikowe łatwi się bez peselu, a sam numer pesel do odebrania za 2 tyg czyli nie tak źle:-) byłam dziś na zdjęciu szwów:wściekła/y: normalnie masakra:szok: miały być dwa, a okazało się 6:wściekła/y: z czego 5 udało się jej zdjąć, a z tym ostatnim mam się udać do gina:angry: jestem taka wściekła, że szok:wściekła/y: tak mnie męczyła, że ledwo siedzę i boję się iść zrobić siku:szok: w ogóle to jakoś głęboko mi tam grzebała, a przecież te wewnątrz miały być rozpuszczalne, a okazało się że nie są:szok: jestem załamana:-( na dodatek wizja wizyty u gina nie jest kusząca i jak miałam dobry humor tak jestem nie do życia:zawstydzona/y::-( miłego dnia i rozdwajajcie się póki lipiec się nie skończył;-)

Do góry