reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

hej dziewczynki
wróciliśmy dziś już ze szpitala i pewnie teraz dojde do siebie szybko
mamy się dobrze - Tymuś zdrowy a to jest naj:-)
zaraz przejrze listę lipcowych dzieciaczków bo strasznie jestem ciekawa komu gratulować
pewnie i wy gratulowaliście nam więc z góry dziękujemy
jak tylko odeśpie ( w szpitalu nie było szans) to przyłaczę się na nowo:tak:

muszę powiedzieć , że stęskniłam sie za "moim" forum i koleżankami:-)

reklama
Hej, My też już w domku:-) jak się tylko urządzimy i nieco ogarniemy to uzupełnię wszystkie braki postowe i nie tylko:-D szczęśliwym Rozdwojonym szczerzę Gratuluję, a Dwupakom życzę takiego porodu jak mój;-) DZIĘKUJEMY za wszystko:-)

Kate, renia witajcie spowrotem :-)

U mnie dzisiaj akcja-rezygnacja. Chyba przez tą pogodę nic mi się nie chce. Stwierdziłam że przed Bożym Narodzeniem pewnie nie urodzę i przestałam wypatrywać objawów porodowych.
Niech się dzieje jak ma się dziać a jak nie to nie- najwyżej pochodzę z tym brzuszyskiem jeszcze parę m-cy ;)
Najwyżej pobiję rekord trwania ciąży. O!

Ostatnia edycja:
Renia,Kate witamy z powrotem na forum.Ja chyba też powinnam się przespać,ale jakoś mi szkoda czasu.Koleżanka podała mi przepis jak sprawdzić czy pokarm mam treściwy czy nie.Dziś sprawdzam.

Sylcia gratuluje!!!!
Renia,Kate witajcie z dzieciaczkami:-)
Kamu a co to za sposob?
Moj K to tez nawet dzisiaj prasowal:szok:,a poza tym ma teraz w koncu wolne,wiec w nocy wstaje,zeby malego przewinac i mi podac do karmienia:-DTylko,ze Macius zawsze tacie psikusa zrobi i akurat zaczyna sikac jak pieluszki nie ma:-D,a dzisiaj to nawet i kupke strzelil:zawstydzona/y:Ale ogolnie dobrze sobie tata radzi:tak:
Dziewczynki ja jak jeden dzien poskakalam na pilce to brzuch mialam mega twardy i taka lekko obolala bylam lacznie z kroczem,no a w nocy wody odeszly:tak:

No ja juz wariuje skorzystałam z rad zyczliwych i umyłam podłogi w całym domu na kolanach jest tego troche więc mam odciski na rekach od wyciskania szmaty, jak nie podziała to się wkurze jeden plus z tego to na chwile będzie czysto no dopóki mój wspaniały pies nie wejdzie do domu z ogrodu co nastąpi za godz.
Ide kąpać mała bo juz grzebie przy kompie i wszystko mi przestawia, zajrze pózniej zerknąc czy coś się dzieje.
Mamusie witajcie w domkach

Sylcia, gratulacje!
Renia,Kate witajcie z powrotem! Czekamy na relację z porodów i pierwszych dni z maluchami;-)
Naszego tatę też muszę pochwalić, bo choć widać panikę w jego oczach to nie daje się wyręczać i przy wszystkich zabiegach dzielnie mi asystuje;-) Dziś zdobył się nawet na odwagę samodzielnego przewinięcia Młodej - szło im świetnie do momentu aż Młoda rozebrana z pampersa siknęła fontanną w górą jak dziarski chłop:-D A przebieranie dziecka na razie jest jeszcze zbyt stresujące dla mojego męża, zwłaszcza od czasu gdy po wsadzeniu jej rączki w bluzeczkę i wyjęciu z drugiego końca był przekonany,że urwał jej palec.... a to dziecię po prostu kciuka schowało pod paluszki zaciskając dłoń:-D

survivor no to Mała zrobiła psikusa z tym paluszkiem:-D:-D
Madzia no ja skacze i skacze i nic:sorry2:ale czekam nie pisze już z cierpliwością bo jest jej coraz mniej:-(ale no cóz czekamy:tak:

reklama
Do góry