reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Sylcia, kciukasy zaciśnięte od samego rana :tak:

Surv, cudnego masz tego efika :-D Widzisz, ją też dziadkowie wyprowadzili z równowagi tą swoją mega wizytą he.he.
A teraz będzie już takim aniołeczkiem :tak:
Także odsapnij jeszcze trochę i do dzieła (liczymy na tą piątkę :-D)

reklama
Sylcia - trzymaj się dzielnie. Ja naturalnie nadal czekam:tak: Staram się wyczekiwać tego wszystkiego spokojnie ale trudno, kiedy prawie wszystkie już rozpakowane i wracają do formy. Jutro gnamy do ginki na krótką kontrolę stanu tego i owego;-) Zobaczymy. Pocieszam sie, że to końcówka i Julka niedługo będzie z nami:-D Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, a nierozpakowanym ślę wielkie buziaki:-)

Sylcia trzymam za was kciuki :) Będzie super :tak:
Oj jest nas wielorybów coraz mniej...

dorka866
gratki wielkie :)

Już wiem skąd u mnie ten spokój i przekonanie, że "jeszcze mam czas".
Byłam wczoraj u babci i mnie "pocieszyła".
Urodziła 3 synów. Dwóch z nich 2 tyg po terminie i jednego też po terminie ale "nie pamięta ile".:baffled: Super czyli mogę załapać się na sierpień.
Wszyscy koło 4000- 4200.
Co ciekawe trzeciego rodziła po operacji wszczepienia metalowych kręgów i obejm do kręgosłupa i rodziła naturalnie! :szok:

Ostatnia edycja:
witam wszytkie mamuśki! ja właśnie wstałam, także noc przespana bez żadnych bóli:-D
Sylcia trzymam kciuki!
u mnie pogoda brzydka, także nie wiem co będę robić przez cały dzień, bo okna w taką pogodę to nie będę myć:-Dno nic będziemy leniuchować albo chodzić w kółko po domu:-D

Gratulacje dla kolejnej mamusi :-)
Witam po w miarę spokojnej nocy, powoli chyba zaczynam się zbliżać do końca, bo wstałam cała połamana. Zaraz wskoczę jeszcze na piłkę i zobaczymy czy zejdę z niej jak nowo narodzona czy ...:-D.:-p

Sylcia gratulację !!!!
Mamy kolejnego dzidziusia.Mój też jest spokojny,nawet m tak wpisane w książeczkę po obserwacjach.Nie wiem tylko czy wszystko ok z moim pokarmem,bo w szpitalu mi go 3 raz dokarmiały w nocy bo za mało przybywał na wadze a w sumie dużo tego cyca ciągnie.Dziś w nocy raz go dokarmiłam butlą.Zobaczymy do środy ma przyjść położna.
A mój mężulek właśnie prasuje,zmiana całkowita.Nie poznaje go.Jest wspaniały.

reklama
Sylcia to już?? można kciuki odcisnąć:-) wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!! wracajcie szybciutko do domku)
fifi dziękujemy za przekazanie wieści:-)
ewelinka ja z tej piłki to właśnie schodzę połamana:-)

Do góry