reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Kamu dzięki!no bo ja mam takie bóle jak na miesiączke ale nie są reguralne więc dlatego pytam, no i u mnie miesiączki były baaaaardzo bolesne więc w sumie nie wiem czego się spodziewać,ale jestem dobrej myśli:tak:
Dorka28 czekamy na fotki:tak:
Dorka866 gratuluje dzidziołka!
Madzia no właśnie ta cierpliwość:-D

kamu tylko pozazdrościć takiego porodu, sympatycznie twoja ginka wygłąda:-)
sylcia kciuki mocno zaciśnięte!!!!powodzenia!!
dorka 28 czekamy na fotki michalinki:-)
dorka 866 gratulacje:-)

dorka866, gratuluję dzieciątka!

Moje bóle też były jak na miesiączkę, tylko regularne (jak były co 7 minut to pojechałam do szpitala). Na izbie przyjęć były coraz bardziej bolesne, ale do wytrzymania. Nawet położne pytały, czy w czasie wypełniania papierkowej roboty miałam jakiś skurcz, bo nic po mnie nie było widać ;-)
Czyli u mnie zadecydowała ta regularność:tak:

Echh, ja tez już wyczekuję tych objawów jak niczego na świecie...
Ale moja mała leci ze mną w kulki ;-)
Z Bartusiem miałam tak że najpierw dopadła mnie biegunka w środku nocy a potem właśnie takie skurcze jak na miesiączkę. Niezbyt bolesne, ale regularne... i po kilku godzinkach mały był na świecie :tak:
A tym razem już kilkakrotnie miałam po kilka-kilkanascie skurczów........ i nic. Puszcza wszystko i luzik.
Także co poród to inna historia- szkoda że to wszystko takie nieprzewidywalne.
Siedzimy już jak na bombie :-p

Kamu, oby w ramach rekompensaty za takie długie czekanie wszystkie nas- dwupaki czekał taki lajtowy poród :-D Tylko pozazdrościć.

Dorka866 GRATULUJĘ :)

i ja też na taki poród się bym chciała zalapać:tak:
teraz to już tu coar ciszej no ale nie dziwie się, tylko pozazdrościć już rozpakowanym:-D
coś się renia nie odzywa:confused:

tylko pozazdrościć takiego porodu Kamu :-)
Ja nadal w dwupaku, ale po dzisiejszym tourne po rodzince coś chyba powoli zaczyna się dziać, znowu zaczyna boleć krocze i bóle takie jak na miesiączkę. Pocieszam się, że może wyląduję na porodówce przed piątkiem i nie będę musiała się kłaść na oddział ze względu na skierowanie....

reklama
Sylcia trzymam kciuki, a może już nawet nie trzeba, bo już jest po wszystkim?:-D
Dorka866: gratuluję!
Czytam Wasze opisy porodów i widzę, że większości poszło znacznie łatwiej niż, żeśmy się tu zbiorowo straszyły:-) Tak, że dziewczyny jeszcze nierozpakowane: to naprawdę wygląda gorzej przed niż w trakcie, o po nie wspominając;-) Ja w zasadzie już o porodzie zapomniałam, wczoraj zdjęli mi szwy i gdyby nie problemy z żołądkiem i lekkie ciągnięcie brzucha, to w zasadzie czułabym się świetnie:tak:
A mój elfik po wkurzeniu nadmiarem wrażeń wrócił do opcji aniołka; wczoraj przespała calutki dzień z przerwą na karmienia, dała się wykąpać bez jednego jęknięcia a dziś spałyśmy do 8 rano....... jakby mi kto mógł zagwarantować,że wszystkie dzieci będą takie, to ja mogę mieć i piątkę:-D

Do góry