reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Juz jedna kapiel bralam i rzeczywiscie nie przeszlo:confused: mnie jedynie dziwi, ze nie odczuwam przy tym zadnego bolu,nawet leciutkiego, oprocz dyskomfortu, bo uczucie jest takie jakby ktos na brzuch polozyl mi wielki glaz -nic... nawet najmniejszego boliku-po prostu zglupialam :-) na razie siedze spokojnie i czekam na jakies rozwiniecie, o ile bedzie takowe :-)

Renia ogromne gratulacje!oj nie poczekałaś na mnie he he a ja liczyłam na spotkanie na porodówce:-D:-D

Andziaa może zmierz odstepy czasu pomiedzy tymi twardnieniami, w sumie rzeczywiście dziwne:confused:też bym nie wiedziała co robić

co do tych objawów to ja czuje jakby mi sie tak mały mocno wypinał- nic nie boli ale czuje taki dyskomfort, za to plecy mnie bolą u dołu (tak mnie bolały przy miesiączce) czasami coś mnie zakłuje u dołu brzucha no i WC to ja też odwiedzam .Ale wszyscy mi mówią że ma boleć to ja czekam aż bedzie mnie coś bolało:-Dumyłam jedno okno w pokoju bo ile można siedzieć:-D

Mamusiasynusia została przyjęta do szpitala, chyba jutro ma mieć wywoływany poród, a jeśli jutro się nie uda to będą pewnie ponawiać próby.Może czekać nawet do 2 tygodni.

Mamusiasynusia ja życzę szybkiego rozwiązania. Trzymam kciuki. :tak:

Andziaa ty jedz do tego szpitala!!! mam dziwne wrazenie ze dzis urodzisz, a jesli to falszywy alarm to chociaz sprawdza co sie dzieje

Mamusiasynusia też życze szybkiego porodu żeby cie tam nie trzymali w nieskonczonosc

andzia ty się lepiej szykuj wody jak zaczną odchodzić to albo maja hlusnąc albo cały czas lecieć pomalutku mocz zatrzymasz jak ściśniesz a wód nie . Ja tak miałam przy Natce coprawda w nocy troche sie polało póżniej leciutko siączyło wiec rano udałam sie do lekarza i okazało sie ze mam rozwarcie na 4palce a ja nic nie czułam a ty do tego masz jakieś symptomy porodu. Ja w efekcie po 2 dniach miałam wywoływany poród choć był to 38tc.
Na twoim miejscu byłabym w gotowości.
Fajnie że mamy znowu chłopczyka Gratulacje ciekawe czy jeszcze ktoś dołączy do nas dzisiaj bo ja odpadam

Wlasnie zadzwonialm do Macka by przyjechal z pracy i pojdziemy za 40min bedzie. Ja sie boje jedynie ze mnie ochrzania w tym szpitalu, ze sikam i nie trzymam moczu i z taka bzdura do nich jade:baffled:

reklama
Do góry