reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
no hej dziewczynki
ja po wizycie
widzę, że dziś cisza więc ją jutro przerwę:tak:
rano mam stawić się w szpitalu zrobią ze mną porządek i ciachhhhh:baffled:
jestem w szoku - chyba sie boję
matko mam mętlik w głowie
owszem nastawiałam się na piątek więc niby oswojona - a tu czwartek:-)
ufff idę się zbierać do szpitala
trzymajcie za nas kciuki jutro, chyba, że z wrażenia dziś w nocy urodzę:tak:

Renia kciuki zaciśnięte, wszystko bedzie dobrze. :tak::tak: Ja jutro jadę do szpitala profilaktycznie, ale z torbą, mam nadzieję ze jeszcze wróce do domu, bo cc mam ustawione na poniedziałek

renia77 powodzenia, trzymam kciuki, wszystko będzie ok:-)
Izabelka po niej chyba wszystkiego mozna się spodziewać...:tak:,:-D:-D:-D ale jestem pod wrażeniem jak twoja koleżanka to wynalazła:szok:

Renia, oczywiste że kciuki bedą zacisnięte:tak:Kogo bedziesz informowac o radosnej nowinie (tego bedziemy molestować, czy juz coś wiadomo ;-))?

Kasiu zapisałam sobie Twój nr tel więc pozwolę sobie pisać do Ciebie
a jak coś to mój mąż zapowiedział, że może dziewczynom na forum dać znać:-)
widzi jak się z Wami zżyłam:tak:

eeee to ogłoszenie dobre
kto jeszcze dostał zaproszenie do przyjaciół od koleżanki ?^^
Renia
trzymam kciuki, nie dziwie się nerwom, trzymaj się i wracajcie szybciutko.

reklama
renia no nieeee, a ja miałam nadzieje że dasz mi i Kubusiowi czas do piątku:-Da tu już jutro no nic ide skakać na piłce to może się spotkamy:-Dpowodzenia jutro i oczywiście trzymam kciuki!

Izabelka no rzeczywiście lepiej nie komentować:baffled:

Do góry