reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

no uśpiłam moją małą i też napawam się chwila ciszy
Nea ja też jestem chętna!

jak urodziłam Natke to mama siedziala u mnie ok m-ca, we wszystkim mi pomagala, a teraz jej nie bedzie-w łąsciwie to wspólna decyzja, stwierdzilam ze przy 2 jakos dam sobie rade, no i mam zamiar meza wtajemniczyc-ale zobaczymy jak wyjdzie.

Andzia to samo mi powiedzial lekarz jak mnie badal kiedy bylam w szpitalu( mialam 4 cm), a tu ani widu ani slychu- życze Ci zeby u Ciebie faktycznie bylo to na dniach

Ostatnia edycja:
reklama
andziaa no i widzisz ,po co sie bylo martwic:-)Super wiesci! no i chyba lepiej tak bezobjawowo chodzic,niz jakby cie mialo cos pobolewac i kluc.A tak tobie nic nie dolega,a jednak sie cos dzieje.Ja jak trafilam do szpitala mialam 3cm rozw,wiec u ciebie tez juz niedlugo:tak::-)Powodzenia!

Ja tez jak poszłam do szpitala przy pierwszej ciązy miałam rozwarcie na 4palce czy jakoś tak a zadnych objawów coprawda wymusili skurcze oxy a do tego wpychała mi połozna główka małej do kanału bo nie chciała zejść ale póxniej poszło juz szybko. A teraz nici żadnych oznak czasami coś zakłuje i wczoraj takjakbym miała kolke myślałam że umre z bólu a dziś nic i chyba jutro będe musiała zmienić suwaczek na bardziej aktualny.
Ciekawe czy dzisiaj kogoś ruszy

Andziaa no widzisz jak ładnie!organizm sam sie przygotowuje niekoniecznie musi temu towarzyszyć ból:tak:

Ja też mieszkam sama z mężem i szybko się usamodzileniłam:tak:ale dzwonie do mamy prawie codziennie tak żeby pogadać,nie daleko mieszka (tak25 min na nogach)a jescze bliżej pracuje także widujemy się często:tak:jak narazie nie ingeruje w moje życie i ma bardzo dobry kontakt z moim mężem także dlatego cięzko by mi było bez niej:tak:

No i właśnie skończyłam myć okno w kuchni , ale nadal cisza:-Di zjadłam przepyszne gołąbki:-D

Andziaa napiszę jedno: A NIE MÓWIŁAM:-):-):-) (właściwie to napisałam:tak:) naprawdę serdecznie gratuluję takich wieści i życzę szybkiego i bezbolesnego porodu (skoro już jest bezobjawowy:-)):-) mój Syn jednak kulturalny chłopak bo z wielką chęcią przepuści Tosię w kolejce:-):-):-)

Kate będzie dobrze, zobaczysz, teraz takie czarne myśli ale trzeba szybko je rozgonić!!
Andzia to super wieści, tak myślę że ty nam cichaczem chciałaś na ten poród sie wybrać, hi hi:-)
u mnie też mamuśka daleko ale już zapowiedziała sie że przyjedzie po porodzie, do tego teściowa blisko - ale bierze też urlop, więc nie wiem czy sie cieszyć czy płakać:-)
męzuś teraz na chorobowym jeszcze ponad tydzień i od sierpnia ma urlop, ale na niego to nie narzekam, kochany chlopina z niego:-) :-)
a Florka śliczna, taka kruszynka:-)

Na razie wole sie az tak bardzo nie cieszyc, by nie zapeszac :-) znam kobietki ktore z rozwarciem potrafily przechodzic termin... tak wiec tym bardziej nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca:-)
a Florka rzeczywiscie jest przeslodziutka :-)

reklama
Do góry