reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

No ja już poranną rozmowę z dzieckiem mam za sobą. Mloda oczywiście starą śpiewkę wałkuje. Także na mnie nie liczcie. tzn. na moją młodą:-):-):-):-)
Przepuszczamy dalej w kolejce.
A dalej to jest kto???
Surv, chyba ty prawda?? Ktoś ma jeszcze termin na ten weekend?

reklama
No post my będziemy tak przepuszczać i przepuszczac wszystkie chyba ;-p a młode urodzą się na samym końcu z waga 5 kg... hehehe

Włanie podczas wizyty w toalecie zauważyłam galaretkowatą substancje na wkładce... :szok: i to całkiem przezroczystą... hmmm... czop już z krwią odszedł i to potwierdzone przez doktora a tu teraz takie coś... chyba zaczynam szukać sobie jakiś problemów i pretekstu do szybszej wizyty w spzitalu :no::wściekła/y:

Julia smigaj do szpitala-pewnie to nic groznego, na pewno to nic groznego ale kazdy pretekst dobry, by odwiedzic szpital :-) a gddzie Ty wlasciwie bedziesz robic, bo my obie z Trojmiasta :-)

No prosze, ja chce rodzic w Wojewodzkim. Moj lekarz prowadzacy tam pracuje, ponadto mam najblizej :-)Licze na jakis spacerek z Dziewczynkami, jak juz dojdziemy do siebie :-)
moze uda nam sie zmobilizowac takze Roni :-)

Surv, chyba ty prawda?? Ktoś ma jeszcze termin na ten weekend?

taaaak.....na jutro, ale na mnie nie liczcie...ja z każdym dniem się mniej w ciązy czuję, chyba się teraz odlicza od 40 tygodnia z powrotem do zera:-p mnie biorą pod nóż w poniedziałek.....jeśli żaden dociekliwy lekarz nie sprawdzi wcześniej, że Młoda się chyba obróciła:-p:-p ale na jutro ma też termin Liwus, której apropos od jakiegoś czasu na forum nie ma, więc może rodzi?:szok:

Ja sie tez ostatnio zastanawialam nad Raiqa (nie pamietam dokladnie nicku, ale chodzi te babeczke, ktora miala meza Pakistanczyka)...pamietacie ?

hej laseczki
ja dzis sie wypuscilam na mini spacer

Julia, ja Ci szczerze wspolczuje
sama mialam identycznie z Jaskiem

Andziaa ja chetnie, tylko jeszcze nie mam podwojnego wozka, jak sie juz porozdwajacie i poogarniacie to sie jakos spotkamy hehe
(juz widze jak sie wtlaczam do autobusu z moim czolgiem i dwojka dzieci)

ja tez sie zastanawiam co z raiq, ewan i liwus
cos mi sie wydaje ze Liwus juz po, napisze do niej najlepiej

reklama
no Julia chyba jednak Twoja opuchlizna krwawienie z nosa i czop są wyraźnymi sygnałami:-) trzymam kciuki kobitko
surviv współczuję stresu ale chyba bede miala to samo jak juz poznam date na 100% (bo dzis zapowiada sie ze 18sty) to chyba bede siedziala ze strachu w kibelku caly czas
dlatego moj maz mowi zeby po wizycie w środe zaraz do szpitala i nie zwlekać bo wie, ze panikara jestem;-)
matko najgorsze ze ja pojecia nie mam na temat cc wiem tylko ze cewnik podłączają:tak:

Do góry