reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
o kurcze.
Gratulacje dla dzielnej Mamy:-):-):-)
Ucałuj synka spóźnialskiego:tak::tak::tak::tak:

Mój małżonek to czasem nawet grozi dziecku sankcjami za dni spóźnienia. he he
I wiecie co, nie tylko mnie pytają w kółko kiedy rodzę. Małżonek ma też sajgon. Mówi że sobie wymyśla jedną wersję na dany dzień i tak odpowiada wszystkim. U niego w pracy to większość facetów, no i okazuje się że wcale faceci nie są mniej ciekawscy od kobietek. :-D:-D

U mnie jak widać bez zmian. Młoda ma gdzieś nawet odgięcia szyjki:-):-):-)
HMMM po kim ona taka uparta?

Madzia gratuluję maratonu!!!! Maciuś ale ciotki cię wyczekiwały:-)
no to teraz czekamy na wieści od Ewy - coś pisała na zamkniętym ze w niedzielę ją wypuszczą ale pewnie jak mieli wywolywać w czwartek to wywolali;-)
Julia i Post_ wasza kolej;-)
jakiś ruch się zrobił więc trzeba wykorzystać

OGROMNE GRATULACJE DLA MADZI :-):-):-)
JAKIE TO SZCZĘSCIE SCISKAĆ W RAMIONACH TAKIEGO DZIDZIULKA!!!
Współczuję tyle godzin rodziła, ja sobie nie wyobrażam takich męk, bo ja Alunie rodziłam 4godz. i to pod koniec ze znieczuleniem.
Ja też już bym chciała urodzić:-)

Madzia, ale dzielna z Ciebie babka! Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa a o porodzieszybko zapomnisz ;-)
Serdeczne gratulacje!!!
Maciuś witaj wśród czerwcowo-lipcowych dzieciaczków!

Madzia Gratulacje!!!i wyrazy uznania za tak długi poród(pierwszy na forum)wracajcie szybciutko do domciu i odpoczywajcie- o ilew to możliwe przy malutkim dziecku:sorry2:

Madziu serdecznie gratulację!!!!!
Ja tez dziś pierwsze co po przebudzeniu leciałam do kompa sprawdzić czy są jakieś wieści.To nam się biedna Madzia wymęczyła.Ale ważne że wszystko jest ok,jest szczęśliwa mamusią i tuli swój skarb.Może jak wróci to co nie co opowie.
Ciekawe jak tam Ewa-Krystyna?Pewnie też już ma swojego maluszka przy sobie.
U nas znowu od rana skwar,czyli chyba zaczynają się od nowa upały.A taka była fajna pogoda przynajmniej w cz-wie.

reklama
Do góry