reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Madzia trzymam kciuki zeby szybko poszlo. Moze jest juz po?
Ja juz pisalam ze w pierszej ciazy czop odszedl mi kilka dni przed porodem.

reklama
ja w pierwszej ciąży też zadnego czopa nie kojarze więc coś w tym jest:-)

a tym czopem to sobie przechlapałam , mój M oznajmił wczoraj, że teraz to go wołami nawet nie zaciągne na igraszki bo teraz to on się boi z żeby coś mi się nie stało

zrobiłam babeczki-mmmm palce lizać, szkoda, że tylko 12 jest bo to właściwie porcja tylko dla mnie :-D
Post_ptaszyna licze, ze z tego KTG to uż Cie nie wypuszczą tylko zostawią i wywołają
Julia symulacje porodowe jak najbardziej zalecane, obiniżona ilość ruchów albo dziwne bąbelki w dole brzucha-a nigdy takich nie miałaś i zobaczysz, że wywołają

Madzia na razie się nie odzywa, więc pewnie zdarzenia nabrały tempa:-) A mam nadzieję, że na niej się dziś dobre wieści nie skończą, bo jak podejrzałam listę oczekujących to od soboty robi się mocny tłok z terminami i nie nadążymy z kibicowaniem;-) Apropos dziś miała też rodzić Ewa-Krystyna, nie?

Faktycznie dziś miała rodzić Ewa-Krystyna,z tego co pamiętam to ma mieć kontakt z Kociatą. Może faktycznie od dziś się rozkręcą te porody

Hej, Madzia trzymam mocno kciuki, żeby Maciuś szybko i w miarę bezboleśnie wyszedł:-):-):-) a może już wyszedł???:-):-):-)
Julia i Post Ptaszyna Wam też życzę powodzenia, żeby coś się dzisiaj ruszyło:-D:-D
ja miałam długą noc, niby tylko parę razy coś mnie zabolało, ale byłam taka zmęczona,że nie mogłam wstać rano i przespałam godzinę liczenia ruchów:eek::zawstydzona/y: zresztą Mały robi się coraz bardziej leniwy i liczenie jest nieco stresujące:eek: ale to chyba udziela mu się ode mnie:zawstydzona/y: niedługo wyskoczę do koleżanki po tę piłkę do ćwiczeń to może jak Antoś poczuję, że matka ostro ćwiczy to sam raczy wyjść:-D:-D miłego dnia i uciekać rodzić:-):-) coś za spokojnie na forum:-)

no ciekawe co u Madzi może już jest po?trzymam kciuki oby dobrze poszło!
ja też zaczęlam na tej piłce ćwiczyć z nadzieją na trochę wczesniejszy poród:-D

reklama
No ja tez z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Madzi ;-) kurcze jak juz zazdroszcze wszystkim rozpakowanym- tez tak chce :-) no nic na kazdego przychodzi pora :-) aga chciala sie wepchac w kolejke-i niestety sie jej nie udalo, widocznie kolejnosc jest odgornie ustalona i nie ma zadnych wpychanek :-)

Do góry