Ja mam wizytę na 16go. Ponoć dotrwam, ale później już zaczynamy rodzić...tak powiedział ostatnio mój gin. Kurde to moja druga ciąża. Mam 6cio letnią córeczkę. Poprzedni poród był szybki i nie mogłam narzekać na nic. A teraz będę rodzić z mężem, więc powinnam być spokojniejsza a ja zwyczajnie panikuje...
reklama
Witam byłam dzisiaj u doktorki jak zwykle wymacała mnie po brzuchu stwierdziła że miękki ale mała już jest nisko jak nie urodze w terminie to mam się zgłosić 22 na wizyte. Miałam cichą nadzieje że zbada mnie i będze wiedziała czy mam jakieś rozwarcie czy nic się nie dzieje a znowu więcej czasu spędziłam w poczekalni niz w gabinecie tylko mam cierpliwie czekać a mój ból pleców i problemy z chodzeniem to rwa kulszowa niech ja szlag trafi bo boli jak cholera tylko miec nadzieje że mała sie jeszcze jakoś przekręci i nie bedzie naciskać na nerwy, a miałam rodzić wczesniej a tu zapowiada się przeterminowanie no chyba że...
Miłej nocki
Miłej nocki
Mery - nigdy nic nie wiadomo, kiedy dzidzia zechce przejść na drugą stronę ;-) Powodzenia życzę
cisowianka20
Zaangażowana w BB
U mnie był termin 4-5 lipca. Dziewczynki zrobiły niespodziankę i chciały wyjść na świat w moje 22 urodziny ( 3 lipca).
Ostatnia edycja:
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Witajcie.
Czytam was, ale powiem szczerze, ze nie ma siły odpisywać.
ciągle mnie boli krzyż i podbrzusze - nie daje rady wysiedziec dłużej, ani nawet chodzi. Szkoda tylko, ze na dzisiejszym KTG nic nie wyszło.
ciągle mnie boli krzyż i podbrzusze - nie daje rady wysiedziec dłużej, ani nawet chodzi. Szkoda tylko, ze na dzisiejszym KTG nic nie wyszło.
mamabartka
...i Natalki :)
Witajcie.
ciągle mnie boli krzyż i podbrzusze - nie daje rady wysiedziec dłużej, ani nawet chodzić.
Ja tak samo.
Jutro wizyta u gina. Zobaczymy co i jak.
A dzisiejsza fajna data została wykorzystana, co prawda nie przez rzadną z lipcóweczek na forum.... chociaż do północy jeszcze są szanse...
Siostrzenica mojego męża urodziła córeczkę . Miała cc i aż jej zazdroszczę. Położyła się do szpitala bez rzadnych bóli, zoperowali ją i dzidzia już jest na świecie. Ma 3250g i 53 cm. Jutro pędzę zobaczyć malutką.
Echh, a tu się człowiek jeszcze pomęczy...
Owocnej nocki dziewczynki
cisowianka20
Zaangażowana w BB
ja też miałam cesarkę w prywatnej klinice
małe są różne 2 jajowe a do tego jedna duża 3020g i 60 cm a druga 2420g i 40 cm
trudno dostać ciuszki dla tej małej wszędzie są na 56 cm
niestety nie mam zdjęć na komputerze małych a mam swoje jedno
małe są różne 2 jajowe a do tego jedna duża 3020g i 60 cm a druga 2420g i 40 cm
trudno dostać ciuszki dla tej małej wszędzie są na 56 cm
niestety nie mam zdjęć na komputerze małych a mam swoje jedno
reklama
cisowianka20