reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

ja moge sie dolaczyc do dziewczyna z roznymi dolegliwosciami
tyle ze ja zaczynam miec baby bluesa
normalnie masakra

cisowianka witaj
przyznam szczerze ze malo rozumiem z tego co piszesz, ale milo mi poznac
najpierw pomyslalam ze chcialy wyjsc ale nie wyszly jeszcze
data urodzenia "moje 22 urodziny" tez mi niewiele mowi ;-)
potem piszesz ze mialas cc i juz sa na swiecie
chyba mam schorowana banie juz :tak:
ale faktycznie na 40 cm to ja nigdy nic nie widzialam

reklama
No tak, źle napisałam i już poprawiłam.
Urodziny mam 3 lipca i dziewczynki tego dnia właśnie się urodziły.
Ja również nie widziałam na taki rozmiar a co zrobić. Natalia jest taka mała.
To co mam w domku jest za duże na nią. Mam teraz mały problem.

teraz rozumiem co piszesz :tak:
w galerii baltyckiej jest h&m z dzialem dla wczesniakow, tam widzialam takie mikro ciuszki, moze zobacz w klifie albo innym sklepie gdzie jest duzy h&m
tylko te ciuszki pewnie tanie nie beda

dzięki Roni21 za zauważenie nieścisłości
ja tego nie zauważyłam
mam na profilku podane swoją datę urodzenia
myślałam, że wszyscy to widzą i nie musze tego podawać

moja babcia chce zobaczyć w ciucholandzie jutro, może coś będzie dla Natalki
moim zdaniem nie opłaca się kupować nowych rzeczy, bo i tak mała szybko urośnie
tylko teraz potrzebuje coś na wymiar dla niej i najlepiej jakieś używane i nie zniszczone
takie jest moje zdanie

Witam nowe lipcoweczki!

Ja juz tez po cotygodniowej wizycie i mialam badanie szyjki. 1 cm rozwarcia, to jeszcze nie zapowiada szybkiego porodu. Moja ginka jest do konca nastepnego tyg. i potem leci na urlop do PL... smieje sie, zebym tylko zdazyla urodzic przed jej wyjazdem, a najlepiej w niedziele - bo ma dyzur :-D.
Pelnia ksiezyca w sobie cos ma... Maxa rodzilam w pelnie... hihi, moze i teraz tak bedzie?
Roni, wspolczuje tych szwow, na pewno dobrze sie zagoi! Ale dlaczego na milosc boska w PL ciagle szyja nierozpuszczalnymi nicmi???? Tutaj i w Niemczech do szycia krocza stosuja rozpuszczalne... juz niczego biednym ciezarnym nie odpuszcza... jeszcze na koniec stracha przed sciaganiem szwow! :wściekła/y:
Roni ty sie nie poddawaj!!! :no: Zadnych bluesow! No! ;-)
Ewa-Krystyna to trzymam za ciebie kciuki w czwartek. Pisz do mnie sms jak i co, bedziemy na bierzaco :-). Super lekkiego porodu ci zycze! :tak:

cisowianka gratulacje!!!
to cię spotkało szczęście - kiedyś będziecie z dziewczynkami współnie balowały w urodziny:-)
ja dzis spie caly dzien i dalej zmeczona się czuje
zgaga tylko męczy i skurcze (nie regularne na szczęście)
już nastawiłam się na cc i jakoś liczę, że mały nie będzie chciał robić psikusa i grzecznie poczeka na kolejną wizytę:tak:
ale coś czuję, że organizm czyni wielkie przygotowania;-)

agnieszka, Madzia - oj mój mąż to już by chciał żeby było po wszystkim ;-) cały czas mi powtarza, że mnie zawiezie do szpitala na to ktg i już zostawi, a ja chyba z wrażenia spać nie mogę :-(.

Ostatnia edycja:
reklama
No to tak jak mój... też cały czas powtarza, ze mnie zawiezie i od razu zostawi.. hehehe...

Dzisiaj kolejna wizyta w szpitalu...sprawdzimy postęp rozwierania się szyjki i tradycyjne ktg (na którym pewnie znowu nic nie wyjdzie)... miejmy nadzieje, że rozwarcie conajmniej na 3 cm będzie... ostatnio był 1...

Do góry