reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

hehe ja tez mam poyzsl pt usg :-)

kurcze, ja prawie wczle nie mam brzucha
tylko w pasie przyylo mi z 2 cm bo sie w spodnie nie dopinam
jutro ide kupic ciazowe ;-)
ale slyszalam ze w drugiej ciazy bardzo szybko wybrzusza

kociata no ja jestem w bardzo podobnej sytulacji
moj synek tez o niczym nie wie
bo on jeszcze w ogole malo rzeczy wie ;-)

reklama
Witaj kociata!!!
Nie wiem czy wiesz ale jest nas juz ok 40 a nawet 41 oj bedzie sie dzialo w lipcu.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Co do roznicy wieku miedzy dziecmi to mysle, ze to dobrze jak jest mala:-)
Buziaki

Witajcie.
U mnie nadal zwracanko (co jest super ;-)), ale znowu dostałam plamienia. Mnyślalam, że krwaiak już się wchłania, bo leże cały czas, a tu cholera jedna nie chce idejść.

Co do przytulanek to podon\bnie jak sylcia mam zabronione, ale powiem wam, że nawet chęci nie mam na nie.

Co do brzucha to w pierwszej ciąży w trzecim miesiącu było widac, a teraz już zaczyna mi wyskakiwać i rzeczywiście wieczorem jest największy. Dwie pary spodni już odstawiłam, dobrze, że jedne miałam luźniejsze to w nich chodze. Siedze na zwolnieniu to w sumie tylko na wizyty u ginka musze gdzieś wychodzić i jak malego do przedszkola zaprowadzam. W domku mam luźne dresy to mam spokój. Najlepsze jest to,że niektóre majtki ciasne się robią.

Ja myśle że dobrze jak jest taka mała różnica wieku.Chocaiż sama nie wiem czy by się tak zdecydowała.Zobaczymy jak się sprawdze przy pietwszym dziecku.
Moja mama bardzo sobie to chwaliła.Między mną a siostra jest równe 2 lata różnicy.Mama mówi że na poczatku było jej ciężko bo na pomoc rodziców niestety liczyć nie mogła.
Jak ja miałam 4 lata a siostra 2 to już było super,jedna drugą się zajęła,bawiłyśmy się razem.A mama mogła zająć się swoją pracą ( bo pracowała w domu)Za to teściowa u której między dziećmi było 7 lat różnicy,mówiła że bardzo żałowała bo dzieci tak naprawde nigdy nie miały ze sobą bliskiego kontaktu.Ona wybiła się z pieluch i znowu musiała po 7 latach w nie wchodzić.
Kuzynka która między soimi dziećmi ma 6 lat różnicy tez mówi że jest troche na sibie zła że nie zdecydowali się wcześniej.

Roni21 w 100% zgadzam sie z kamu!:tak: I mysle, ze nastepnym razem szybciej bedziemy sie starac o nastepna dzidzie. No chyba, ze mi sie zupelnie odechce bo ja mamy nie mam do pomocy nawet na 5 min no bo jest bardzo daleko:-( i nie moze mnie odwiedzic bo opiekuje sie chora babcia wiec jestem zdana na sama siebie ale z pierwszym sobie poradzilam sama to i z drugim sobie poradze w koncu doswiadczenie juz mam wieksze:-D martwie sie tylko co zrobimy z Kubusiem na czas porodu:-( Wiem, ze to jeszcze daleko ale mysle juz o tym i wtedy robi mi sie smutno:-:)-:)-( no i wlasnie sie poplakalam...

reklama
Dziewczyny ja na 17.45 idę do learza także prosze trzymać kciuki abym usłyszała seduszko naszego maleństwa.

Do góry