reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Madzia no własnie, ja wczoraj zero apetytu a dzisiaj jak najbardziej.:-)
własnie przestało padać, idę na zakupy bo dzisiaj goście.:) a dokładniej 1;-);-)
No i do naleśników z serem brakuje mi rodzynek więc trza udać się do wsi na zakupy.
Jak jutro będzie taki przystojny lekarz jaki był wczoraj w szpitalu to może młoda się jednak zdecyduje wstrzelić dokładnie w termin:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam wolę ginów facetów. Po latach doświadczeń jestem przekonana że to lepsi lekarze, przynajmniej ja na takich trafiam. :) a że nogi trzeba przd nimi rozłozyć:eek::eek::eek: no cóż takie życie.
survivor26 a może założysz oddział banku w domu, faktycznie codziennie profilaktycznie bank odwiedzasz :)

reklama
Post_ptaszyna ales mi narobila smaka tymi nalesnikami:tak:Tez lece do sklepu po twarozek,banany i brzoskwinie i bede smazyc.Moze jak sie czyms zajme,to nie bede tak myslec o tym porodzie,bo normalnie chyba zwariuje,jak tak dalej pojdzie:eek::no:

co za naleśnikowe zachciewajki
ja wczoraj to miałam:-) i dziś tylko garnki do mycia po cieście naleśnikowym zostały;-)
nie mam weny na dzisiejszy obiad - zreszta nic mi się nie chce
śnięta jak rybka jestem i syn też
idę się położę - goście będą później niź planowali więc chwila relaksu:tak:

no nie chce nic mowic, ale dostałam skurczy tak mniej wiecej co 5-8 min ale co 6 sa raczej czeciej. ide sie wykąpać jak mi nie przejdą to hmm chyba będę sie szykować na rozpakowanie:-D

agnieszka - no to oby to nie był jakiś fałszywy alarm
a jeszcze niedawno pisałas
tak Was czytam i czytam i aż mi szkoda, ze przede mna jeszcze tyle czasu:-(
normalnie rosyjska ruletka - nie wiadomo kto następny:-)
w każdym bądź kciuki zaciśnięte:-)

{agnieszka} no właśnie chciałam napoisać to samo co Renia. Ja Cię moge spokojnie w kolejce przepuścić:-D:-D

A nalesniki to przede wszystkim dla małżonka. Ja to dziubnę zazwyczaj troszkę.:-D:-D:-D
jestem większym fanem pierogów z truskawkami ale ponieważ moja energia gdzieś uleciała (chyba za intensywnie działałam:-D) więc kleić mi się ich nie chce a gotowych nie lubię:no::no:

witam tego narazie niedeszczowego dnia ;-)widze ze tempo wzrasta, ciekawe ktora nastepna bedzie tulic swoje malenstwo:tak:
Bylam wczoraj na wizycie u swego gp no i stwierdzil ze Bombel siedzi twardo w kanale glowka (nie mam pojecia na jakiej zasadzie to stwierdza) i jakos to szybko idzie, ale do 40 tyg powinnam dociagnac ;-)no i chyba zaczne torbe pakowac:szok:
Mnie dzis wzielo na racuchy z jablkami, zobaczymy co mi wyjdzie:happy2:

no w kapieli z wrazenia chyba dostałam co 2-3 min
jak wyszłam zostało 5-6 min chyba wezmę jeszcze luteine, moze podziała

na dodatek moja wdepnęła na osę i ta ja urzadliła.....

Ostatnia edycja:
no i czyż nie mówiłam, ze zaraz nastepna zacznie rodzić?:-D Agnieszka, trzymam kciuki........za poród lub wręcz przeciwnie, zależnie co wolisz;-) A Kamu widzę coś się nie odzywa.....czyżby poszło błyskiem?;-)

reklama
Hej Laski ale tempa nabieracie, to dziś w końcu pojawią się jakieś lipcowe maluszki. Czekam z niecierpliwością.
A co do obiadu to moja teściowa robiła dziś ruskie pierogi, no zaprosiłam nas, pychotka. :tak::-D:-D:-D:-D

Do góry