reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

No to poszło!!!! Podejrzewam, że jak ta najbardziej zaparta właśnie urodziła, to teraz już się posypie:tak: GRATULACJE RONI OGROMNIASTE!!! Szacunek za te 4 kg siłami natury:-D Wracaj szybko do formy, ucałuj Blankę:tak: Kto następny???:sorry2:

reklama
o kurcze Roni WIELKIE , WIELKIE GRATULACJE!!! DZIELNE BABECZKI :-) nie spodziewalam sie co prawda sn, no ale jak widac bywaja niespodzianki ;-) tak swoja droga ciekawa jestem dlaczego nie zdecydowali sie w koncu na cc, tym bardziej ze raczej bylo to ustalone i Roni sie na to nastawiala...:confused:
tak czy inaczej BLANECZKA WITAJ PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSIA :-)
agnieszka a moze jednak powinnas sie zdecydowac na wycieczke do szpitala, skurcze sa dosc czeste...ponadto nam mowiono, ze jesli nie przechodza po nasiadowce w cieplej wodzie, to raczej nie sa to fikcyjne skurczyki i falszywy alarm... u Ciebie to juz druga dzidza, tak wiec wszystko mozliwe ze jest szybciej... :-)
kamu a moze Ty tez bedziesz szybsza co? skoro czop zaczal odchodzic...

przyznaje sie ze szyjke sprawdzalam i rozwarcia nie mam,wiec... poczekam, one naprawde traca regularnosc i wydaje mi sie ze troche przechodza. mam je od 12 wiec raczej juz bym byla w fazie partej gyby to bylo to- tak sie pocieszam,

WoW:szok: Roni suuuuuuuuuuuuuper że już po wszystkim!!!!!
GRATULACJE!!!!! DLA CIEBIE I BLANECZKI:-)
ale szok z tym porodem sn, szybciutko wracaj do siebie i daj znać coś tam nabroiła że ci cc nie zrobili;-)
no dziewczyny trzymam kciukasy, która będzie następna??:-)

Andzia ja jeszcze mam czas,także jeszcze się nie szykuję.Zresztą wczoraj byłam u ginki i mówiła tylko że szyjka jest miękka ale nic nie wspominała o jakimś wcześniejszym porodzie.Czytałam trochę o odchodzącym czopie także to w sumie o niczym nie świadczy.Tym bardziej że to odchodzenie ustało.Chyba że to co miała odejść odeszło;-)
Agnieszka jak ty sprawdzasz tą szyjkę czy masz rozwarcie,sama dajesz radę.

{agnieszka} Kobieta o stalowych nerwach.naprawde:szok::szok::szok::szok: takie skurcze mieć. Ja też już bym była w szpitalu, no ale dla mnie to też wszystko nowe więc trudno się tak połapać czy to już czy nie.

no własnie, Aga co ty tej szyjce robisz że wiesz że nie ma rozwarcia:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:?????

RONI WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I BLANECZKI ...
Więc teraz czekamy na chłopaka :happy2:
Aga , Ty sobie nie rób żartów ani nas nie stresuj tylko pędź do szpitala :-)

reklama
no własnie, Aga co ty tej szyjce robisz że wiesz że nie ma rozwarcia:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:?????

chyba znacie swoja fizjonomie, wiec powinnyscie wyczuc palcem gdzie macie szyjke(w srodku oczywiscie) ja tak sobie sprawdzam. a jak n ie tak, to z lusterkiem mozna sprobowac, tylko z brakiem rak moze byc problem.
u mnie narazie na 1 palec, wiec chyba nie jest zle i naprawde mi chyba przechodzi bo juz sa coraz rzadsze zdazaja sie nawet co 20 kilka minut. wiec spokojnie na mnie jeszcze nie czas, no chyba ze znow zaczne w nocy jak zwykle to u mnie bywa :-D

Do góry