reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Izabelka GRATULACJE!!!

Haszi, szczerze współczuję, mnie się nawet nie chce do ludzi w gości wybrać a co dopiero gości przyjmować :baffled:. Jak już "sami swoi" mnie odwiedzają, to jest samoobsługa i to też na krótką metę. I wcale nie mam wyrzutów, ze rozkładam się na kanapie jak kotka w rui - szczerze mówiąc mam gdzieś co kto sobie myśli - mnie i dziecku ma być dobrze a reszta się nie liczy.

reklama
Izabelka gratuluje córci!!!HAszi współczuje tych gości nie przejmuj sie smigaj w tych swoich majtach i rosciagnietych bluzeczkach i iej wszytko w powazaniu. he he!

Widzę że spokojnie u nas dziś na forum...ja właśnie wróciłam ze spacerku, poszłam do złobka, bo wyczytałam na ich stronie, że jest juz lista dzieci przyjętych od września 2008 r, no wiec poszłam zobaczyć. Ja u nich składałam wniosek juz w styczniu na styczeń 2009 i trochę sie obawiałam, ze w związku z tym, że moje dziecie sie jeszcze nie urodziło to wogóle mi nie uwzględnia. Ale uspokoiłam sie, od 2009 r jestem pierwsza na liscie :-) a pozatym widzę że 28 dzieci przyjętych, kolejne 58 czeka w kolejce. Jutro jeszce raz pójdę pogadać z kierowniczka jakie są realne szanse tych z listy rezerwowej...dzis juz niestety nikogo nie zastałam z dyrekcji.
Pogoda w wawie nie jest zła, słońce świeci ale mocny wiaterek jest, ogólnie symatyczniej na dworzu niz w dusznym mieszkaniu ( po raz pierwszy chyba od dawna:-) )
Uciekam poleżeć i poczytać gazetki.

No, no Izabelka porządna dziewczyna, gratulacje.
Oby więcej takich, niech mają moje chłopaki co podrywać :-p

Dzięki dziewczyny za wsparcie, czyli moje odczucia są normalne i nie jestem jakimś aspołecznym potworem... :-p

reklama
Do góry