Czesc Dziewczyny!!!
Czytam i czytam i fajnie tak poczytac co u Was slychac:-)
Ja dzis umowilam sie do lekarza ale dopiero na 20 listopada bo nie bylo wczesniejszych terminow ale to chyba dobrze bo mam nadzieje na posluchanie serduszka mojej coreczki bo tak sobie wymarzylam, ze to bedzie Zuzia:-)
Termin wedlug ostatniej miesiaczki wypada na 3 lipca ale dzis liczylam wedlug wieku dzidzi czyli od zaplodnienia a wiem kiedy to bylo bo robilam test owulacyjny no to wychodzi na 14 lipca. Z moim synkiem tez bylo podobnie mialam termin na 5 kwietnia a urodzilam 11 kwietnia 2006:-) Wszystko sie wyjasni w lipcu.
Co do bolu w brzuszku to tez mam i czasem mocno ale caly czas sobie powtarzam, ze to Zuzia puszcza korzonki;-) zeby nikt jej z tamtad nie wyciagnal przez nastepne juz 8 miesiecy.
A poza tym w tej ciazy postanowilam cwiczyc! Czy ktoras z Was tez cwiczy? Nie jakos ostro gdzies tam, tak troche w domku. Po pierwszej ciazy wrocilam do domu ze szpitala i wazylam 91,5kg
samo spadlo do 83 i zatrzymalo sie! Pol roku po porodzie zaczelam cwiczyc i stosowac diete ale tez karmilam do 13miesiecy i udalo sie! Wazylam 68kg jak dla mnie to dos malo
. Przez 4mies staralismy sie o Zuzie wiec "dobrze dbalam o siebie" no zeby jajeczko bylo zdrowe! No i tym sposobem przybylo mi 6kg a od kiedy wiem, ze jestem w ciazy przybylo mi 1,5-2kg!!! No i dlatego cwicze z nadzieja, ze tym razem mi tyle nie przybedzie hihihi ale nie to jest najwazniejsze, wazne zeby zdrowym byc!!!
Wiec duuuuuzo zdrowka dziewczyny!!!
A tak na marginesie ile juz przytylyscie???