reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Post_ptaszyna, Surv ja mam nadzieję że to chłopak. Miałam tylko jedno potwierdzenie na to ok 22 tygodnia. Raz że jeszcze nie wiadomo to był 18 tydzień, i teraz że nie widać. Więc jak na razie mała niespodzianka się szykuje. :tak::-):-)
Ale najważniejsze że maluszek zdrowy.:tak:

reklama
Alicja z calych sil wspieramy:-)
oby wszystko szybciutko i sprawnie poszlo

Sylcia to niezly wstydnis z Twojego malenstwa:-)
beaa ty juz coraz blizej wiec grunt ze z niunia wszystko dobrze
a my dzis zaczynamy 36 tydzien, ale leci ten czas
jeszcze miesiac i bede przezywac i panikowac jak szok - az do chwili otrzymania malego kokonka do pokarmienia;-)

Post_ptaszyna, Surv ja mam nadzieję że to chłopak. Miałam tylko jedno potwierdzenie na to ok 22 tygodnia. Raz że jeszcze nie wiadomo to był 18 tydzień, i teraz że nie widać. Więc jak na razie mała niespodzianka się szykuje. :tak::-):-)
Ale najważniejsze że maluszek zdrowy.:tak:
Jakby co możemy się zamienić:-D Moja Florka jest dziewczynką głównie życzeniowo, a że siedzi pupą do dołu i nie da się podejrzeć w żaden sposób, to z tyłu głowy nadal czai mi się straszne podejrzenie, że urodzi się Zbyszkiem....:-p

Surv zamieniać nie będę, bo ja chętnie drugą dziewczynkę mogę mieć.Gorzej z moim mężem który strasznie nastawiony na małego mężczyznę ;-):-D:-D:-D:-D:-D

sylcia, to faktycznie teraz niespodzianka Was czeka...
jak blam w ciazy z Jaskiem maz sie cieszyl ale nie wierzyl ze bedzie chlopczyk, ja teraz nie wierze ze bedzie dziewczynka...
a bardzo bym chciala...

jakoś się trzymam, a żeby lepiej przespać noc to wzięłam sobie mojego Jaśka do łóżka, żeby się poprzytulać jeszcze troszkę do niego, nie wyobrażam sobie rozłąki z moim maluszkiem . To pierwszy raz w życiu i nie wiadomo na ile dni.

Mam polecona super herbatkę na laktację. Tylko ona zawiera rutwicę, a co jest udowodnione naukowo rutwica powoduje produkcję mleka. Herbatkanazywa isę BOCIANEK. www.intertom.com.pl koleżanka dzięki tej herbatce karmila 2 lata córcię, ja chcę chociaż pół roku, bo Jaśka karmilam 3 miesiące.

Niestety nie ma telefonu do żadnej z Was, bo nie mam dostępu do prywatnego forum :-(.
ale poproszę męża to coś tutaj napisze.

Alicja wysłałam ci wiadomość na priv z moim nr telefonu to się odzywaj do nas.
Nie dziewie ci się że masz stresa,chyba nie ma takiej kobiety która by się nic nie denerwowała przed samym porodem.Ale wszytko będzie dobrze i lada moment będziesz trzymała swojego maluszka w ramionach.Życzę żeby wszystko poszło raz dwa.
Pisałam do Juli,dostałam takiego sms-a "Jak na razie jestem dwa w jednym.Bóle mam cały czas i ledwo się ruszam.A zepsuł mi się komputer i nie mam jak pisać.A co do porodu to coś czuje,że lada dzień już Zuzka będzie ze mną!Dzięki za pamięć i pozdrawiam was wszystkie.Jak tylko się u mnie coś "wykluje"to dam znać! Jula"
A do nas właśnie przyjechał teściu i będą drzwi montować w małym pokoju.
Wczoraj się dowiedziałam że następna moja koleżanka urodziła,jeszcze jedna i ja jestem następna w kolejce.

Alicja ostatnie chwile na odstresowanie:-) dobrze będzie, zobaczysz!!!! troszkę ci zazdroszczę że już tak blisko...:-)
a my też dziś czekamy na drzwi, o 12 mają przywieść:-)

moj synus od poczatku pokazywal co tam ma,nawet pozwolil sie nagrac :p wiec jakby jakims cudem to sie okazala dziewczynka to bylby szok:szok::)
juz niedugo....mam 3tyg do terminu...ale nie czuje by cos sie zanosilo,wczoraj popralam ciuszki do wyprawki i chyba przedobrzyłam bo brzuszek zaczal bolec i musialam sie polozyc...:(

reklama
Do góry