Hej Babeczki:-)
Roni dobrze ze wszystko wyszlo tak pieknie
ciesze sie ze jestes w domku i ze z Wami wszystko w porzadku :-) choc z drugiej strony, podziwiam Cie -ja to juz nie moge doczekac sie mojej Antosi, i tak bardzo smuci mnie wizja jeszcze 4 tyg :-)a Ty kochana na kiedy dokladnie masz termin ?
mamabartka niezla jazda z tym szpitalem
mam nadzieje ze ten Twoj lekarz poinformuje Cie gdzie sie przenosi-trzymam kciuki!
Co do rodzaju porodu-ja sie nastawilam na sn, ale nigdy nie smiem twierdzic ze cc jest beznadziejne. Niektore kobiety z gory skazane sa na cc z jakis powodow, inne same sie na to decyduja. Wg mnie to bardzo indywidualna sprawa i nie mozna nikogo z tego powodu oceniac lepiej badz gorzej. Najwazniejszze jest w koncu zdrowie dzieciatka a sposob w jaki przyjdzie na swiat-no coz w tym wypadku jest malo wazny :-)
{agnieszka} tez sie zastanawialam nad kwestia ubioru Maluszka i doszlam do wniosku, ze na sam poczatek i na pierwsze wyjsce zakryje cale cialko Antosi. Tak wiec zaloze jej bodziaki z krotkim rekawem, dlugie spodenki, skarpetki i czapeczke oraz jakas leciutka bluze. Mysle ze powinno byc w sam raz... a co Wy na ten temat myslicie?
Dziewczyny mam glupie pytanie- w jaki sposob wyparzacie butelki, smoki i laktatory ? Dodam ze chodzi mi o normalne,domowe sposoby, bo nie posiadam zadnych sterylizatorow...wiem ze we wrzatku , ale ile czasu trzeba w nim trzymac?