Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Liwus serduszko zaczyna bić właśnie w 5 tygodniu, więc może to było to :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liwus serduszko zaczyna bić właśnie w 5 tygodniu, więc może to było to :-)
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy można zobaczyć lub tez posłuchać serduszka Maleństwa?? Bo słyszałam różne opinie , a jak byłam na USG pod koniec 5 tyg. to lekarz mi powiedział ze serduszko bije ale ja tam widziałam tylko pulsująca białą kropkę :-)
Dziewczynki,
ja dzisiaj byłam na badankach ( mocz,morfologia,glukoza,wr ) tak naprawdę moje objawy ciąży "zamilkły" jakoś z tydzień temu i w sumie czuję sie normalnie aż mam wątpliwości czy ja na pewno jestem czy ciąży? Mam jedynie czasem zgagę i lekki nudności a tak to naprawdę jest tak jakbym nie była w ciąży. Czy to normalne?
O nocnym wstawaniu do łazienki nie mam mowy - śpię jak niemowlaczek, w ciągu dnia też normalnie Aż zaczynam się niepokoić, czy któraś z Was też tak ma?