reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Heksa: śliczne zdjęcie dzieciaczków! widać że Natalka cała dumna i blada z braciszka! Oby dalej Wam się tak dobrze układało we czwórkę:)
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia i żeby mam nie pozarażały!

reklama
dziewczyny wiem ze jeszcze jakas lipcóweczka sie rozdwoila czy mozecie mi napisac kto?? Kiedy i jak z dzieciaczkiem informacje?? bo ja nie jestem w stanie przejrzec wszystkich postów od 26maja...

Małym chorowitkom zycze dużo zdrówka. U nas odpukać zdrowo i łobuzersko ;-)
Na 16 ide do ginka - juz nie moge sie doczekać a z drugiej strony troszke mam nerwa, bo nie znam gościa i idę pierwszy raz do niego. A jak dzwonie do męża, to pierwsze pytanie "rodzisz?". Chyba sie chłopak stresuje:-D

Heksa, rodzeństwo świetne! Bardzo sie cieszę, że tak fajnie Wam sie układa i Szymek spokojniutki chłopczyk:tak:

Heksa - śliczną masz parkę , naprawdę...:-)
U mnie działania ciąg dalszy, kolejne pranie, ciuszki i pieluchy juz wyprasowane, po obiedzie posprzątane to moze teraz poleżę:-):-) Chociaż mam jeszcze plan posprzątać w swojej bieliźnie, bo nic tam nie mozna już znaleźć taki pierdzielnik.
Pozatym muszę przygotować sobie listę co jeszcze kupić...Kobietki, ile macie pieluch tetrowych, bo ja nie wiem ile jest potrzeba???

heksa fajna fotka
Natalka wygląda jakby laleczke trzymala:-)
walcz dzielnie o pokarm tylko sie nie stresuj bo to hamuje
duzo optymizmu i zdrowka dla was:-)

Heksa śliczne masz te dzieciaczki i super, że mała nie jest zazdrosna- mam nadzieje, ze jej imienniczka u mnie też nie będzie:-)
Trzymaj się dzielnie i nie stresuj tym pokarmem będzie dobrze

Heksa widać że Natalka dumna z braciszka :-) dobrze że maluszek mało płacze i nie musicie tak często do niego wstawać.
Ja mam teraz tez strasznego lenia chyba jakieś niskie ciśnienie,bo rano było wszystko ok a teraz taka senna jestem idę się chyba położyć może napisze coś więcej jak wstane bo teraz nie mam siły

Heksa zdjęcie rewelacyjne! Serdeczne gratulacje raz jeszcze! Też poproszę takiego grzecznego synka! Trzymam mocno kciuki za pokarm! Powalcz bo podobno warto i nawet jak jest ciężko na początku to potem się zdarza że się leje strumieniami!

Pabla ja kupiłam 15 pieluch tetrowych - ale nie mam pojęcia czy to dobra ilość. Moja koleżanka (od trojaczków) kazała mi kupić 30 ale może ona ma przesuniętą skalę ;-) Najwyżej później dokupię jeśli okaże się zbyt mało.

reklama
Do góry