reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
rzeczywiście Sierpniówki zaszalały;-) My powinniśmy chociaż przetrzymać sezon truskawek i czereśni, a później niech sie dzieje co chce - byleby Nasze Pociechy były zdrowe:-)

no wlasnie trzeba korzystac ze mozemy jesc wszystko co chcemy,bo potem alergie itp;P

A ja chciałabym jeszcze rozsmakować się w młodziutkim bobie - uwielbiam! 2 lata temu ominęły mnie i truskawki i bób:-(
Bób już jest! widziałam dziś przy drodze sprzedawali w pakiecie z truskawkami i czereśniami;-) Ale mimo wszystko, zwłaszcza po obejrzeniu dziś na własne oczy nowo urodzonej siostrzenicy, ja chcę rodzić już! siostra chudsza o polowe, mimo cesarki śmiga sprawniej niż ja, a przede wszystkim dziecko na widoku i już się człowiek nie zamartwia, że może coś z nim nie tak, bo w każdej chwili może podejść i naocznie sprawdzić:-) No i może by mi humory przeszły, bo ostatnie parę dni jest masakra.......sama z sobą wytrzymać nie mogę, nawet kot mnie unika:-p

damy rade
survivor poprawiaj sobie humor lakociami;-)
jutro rano w poszukiwaniu ladnych truskawek bo wczoraj wyzarlam caly koszyk i tylko zapach pozostal i drazni

Za tydzień idę na ślub przyjaciółki.
Wszyscy sie śmieją od początku ciąży, że właśnie na nim urodze :-p
Ale ja sie nie dam, zwłaszcza, że uwielbiam truskawki, czereśnie, maliny i świerzutką fasolkę. Mniam idę do lodówki po 3 kawałek serniczka z truskawkami :rofl2:

reklama
no Haszi podziwiam ze masz jeszcze sily na wesele
ja juz sie poddalam i zadnych imprez
komunia mojego chrzesniaka byla ostatnim wydarzeniem rodzinnym
mamy zaproszenie na wesele do kuzyna na 19 lipca ale z wiadomych powodow nie ide:-)
nie dal mnie bale i zabawa - wole spokoj i lozeczko:tak:

Do góry