reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej dziewczyny! Pamiętajcie o mnie. Jak znam świat, to się na sierpniówki załapię, bo rozstrzał wg USG mam od 23 lipca do 5 sierpnia. Tak więc mam szansę być ostatnia............buuuuuuuuuuuuuuuuu..................:baffled:Pewnie, że najważniejsza jest Maleńka. Niech siedzi w brzuszku ile jej trzeba. Jednak widząc jak się lipcóweczki już szykują, to trochę zazdroszczę:-D Urodzić trzeba, czeka mnie natural, więc rybki czy w 38 czy 40 (dla dzidzi). Ja bym wolała mieć to wcześniej z głowy;-) Ale co tam: będzie jak ma być, a za wszystkie już szykujące się do "rozbioru" trzymam mocno kciuki:-)

Dzięki dziewczyny, że poczekacie ze mną:-) Już myślałam, że samiusieńka tu zostanę:no: Aczkolwiek życzę każdej z Nas aby ten dzień nastał jak najszybciej, oczywiście biorąc pod uwagę fakt, ze dzidzie już będą gotowe na przyjście na świat. Ja cierpliwie czekam do 11 lipca a potem będę się niecierpliwić.

ja mam termin na 23 lipiec i nie czuje zadnych objawow zeby było wcześniej:tak:ale chcialabym tak juz kolo15 urodzic:-Dno ale to nie koncert zyczen tak wiec czekam cierpliwie az sie zacznie:-D

ja też nie planuję rozpakowywać się w czerwcu, tak więc Pabla nie będziesz sama:-) mam termin na 20 lipca i tego się trzymam:-D zresztą czym jestem bliżej tym bardziej chciałabym to oczekiwanie przedłużyć:zawstydzona/y: jestem straszną panikarą i boję się swojej reakcji jak się to wszystko zacznie:baffled:

Hehehe widzę, że panika torbowa w pełni:) Ja mam wizytę jeszcze na 3 lipca ustaloną, więc na razie pani doktor nie informowałam, ze generalnie to ja zamierzam już wtedy być po porodzie...:) Ale zobaczymy, ona się upiera, ze do cesarki ze skurczami jechać, ja się upieram, żeby na "zimno" zrobić... a opadanie brzucha to jednak jest subiektywne - pytałam lekarki o mój, który moim zdaniem wisi w kolanach, a ona twierdzi, że jeszcze wcale nie opadnięty :p

Pat a nie chcesz czekać na skurcze coby ci córę odwróciły? Podobno często przy żle ułożonym dziecku skurcze porodowe robią swoje i w ostatniej chwili maluch fika. I wtedy można rodzić naturalnie.

Jejku Izabelka ale przyśpieszyłaś! Trzymam kciuki żeby maluszek jeszcze chwilę posiedział w brzuszku!!!!
Definitywnie pakuję torbę w weekend :tak:

Izabelka trzymam kciuki, niech maleńka siedzi jak najdłużej w brzusiu.

Pabla ja też w czerwcu nie będę sie rozpakowywać, mam termin na koniec lipca, a przewidujemy cc po 14 lipcu. Więc czekam z Tobą ;-):-)

hej lipcowe czerwcóweczki:-)
tak czytam i widze, ze pełna gotowość w nas;-)
ja czekam na mame - ma byc w przyszlym tygodniu wiec sie spakuje, obkupie jeszcze i cierpliwie bede czekac
Izabelka trzymaj sie dzielnie i zaciskaj nóżki:-)

reklama
Do góry