reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

heksa Trzymam kciukasy mocno abyś wytrzymała jak najdłużej :)

renia no to niezle masz, nie mam pytań.
U mnie też małe pobojowisko. W ramach sprzątania wzięłam pod prysznic wszystkie moje kwiatki. Aktualnie siedzę nad ogromną paprocią i robię jej małe przycinanie:-D:-D

reklama
jak tak dalej pojdzie to urodze jeszcze w maju:baffled:
tyle tego sprzatania
a nie chce byc wrednym najemcą i zostawic syfu - nie czyń drugiemu co tobie niemile
tak pokrzatalam sie jeszcze po pustym mieszkaniu i nazbieralam z szafek kuchennych jeszcze 2 reklamowki rzeczy:baffled:
właśnie postanowiłam więcej nic nie chomikować - ciekawam czy wytrwam;-)

Renia nie szalej, w naszym stanie nie ma co się nadwyrężać.Ja nasz mały pkój po remoncie sprzątałam bardzo długo co chwile musiałam odpoczywać i tobie radzę to samo,pamiętaj że ty i dziecko jesteście najważniejsi

Renia: a nie mogłabyś raz być wrednym najemcą?;-) Jesteś niemal w 9 miesiącu ciązy i to chyba oczywiste, że fug nie doczyscisz... a brakiem ruchu dziecka się nie martw, moje zawsze siedzi cicho jak ja szaleję z wysiłkiem.....myślę, że woli przeczekać, aż sobie w końcu dam spokój i usiądę na tyłku:-p

heksa i rudka trzymam kciuki za was i malenstwa:tak:

ja wczoraj bylam u ginki i wszystko oki tylko kazała mi wiecej białka jesc i miesa (jakos mi zbrzydło w ciazy:sorry2: i praktycznie nie jem) no wiec kupiłam kilogramową jogobellę:-D

w Katowicach upał masakryczny:sorry2: a ja dopiero z uczelni wróciłam myslalam ze sie roztopie w autobusie:sorry2:

Heksa, mocno trzymam za Ciebie kciuki!!! Trzymaj się!

Ja też byłam dziś i ginki. Mala (tak, tak, dziś dokładnie pokazała co ma między nogami - hurra!) rosnie zdrowo, wszystko jest w porządku, łozysko dojrzewa, więc z pewnością bedzie czerwiec ;-) No i waży 2600g:sorry2:

Roni chyba jednak jesteś jedyna,mój mąż był w szoku jak mu powiedziałam że twoja córcia taka duża.

Roni U mnie raczej maleństwo ale usg kłamie (synek miał mieć 2200 a miał 3390) więc zobaczymy....
kicrym wiem, że to niepopularne ale np ja nie jem mięsa wogóle od 12 lat

Z tymi humorami coś jest na rzeczy. Ja kilka dni temu obudziłam sie rano taka jakaś zestrachana przed porodem.
Aż męża obudziłam i sie poryczałam, że sie boje, że nie wiem jak to będzie, że cesarka straszna ale naturalny też....totalna niezrozumiała panika.

Ze Śląska to znam tylko Śląsk cieszyński bo tam mam rodzine.
Śliczna okolica, góry i rzeczki :) ale ja za nic nie ruszę sie ze swojego Rzeszówka.
Śliczne widoki, czysto bezpiecznie

reklama
Kasiu, wielkie gratki!!! Trzymalam kciuki za girl!

yyyy ja mam pytanie czy ktoras ma jeszcze dziecko podobnych wymiarow jak ja?

Moje jest mniej więcej o połowę mniejsze:-p Za to moja siostra w 37 tygodniu ma córkę 3500....tną ją w przyszły czwartek, zanim Młoda osiągnie 4 kg:-D

Kasia - gratulacje! Oby już się Małej nie odmieniło!;-)

Do góry