reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Ja też tak lubię poleżeć dłuzej, ale dziś musze wykombinować coś na obiad, więc zaraz lecę do sklepu po zakupy. Oczywiście z rana obudziła mnie teściowa telefonem, kurcze, dzwni ostatnio z każdą pierdołą i to o 7 rano, jak ja jeszcze śpię. Dziś postanowiłam, że od teraz wyłączam telefon na noc i włączam dopiero jak się obudzę, bo szlag mnie trafi!!
W poniedziałek usg - już nie mogę się doczekać i ten weekand mógłby już minąć:-) bo oczywiście jak to przed usg czuje lekki nerw...

reklama
rudka, trzymam kciuki, bedzie dobrze :tak:

a ja mam wiesci od heksy
ma kroplowki z fenoterolu, dostaje dodatkowo sterydy, zeby maluchowi wyksztalcily sie pluca
lekarze maja nadzieje ze uda sie jeszcze tydzien przytrzymac ciaze...

Roni - dzieki za info o Heksie, niech się kochana dzielnie trzyma, na pewno wszystko będzie w porządalu!!

Hej, Rudka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:-)
Heksa Ciebie wspieramy zapewne Wszystkie całym sercem, a że każda z nas podwójna to tych serduszek jest DUŻO i wszystko musi być dobrze:-):-D

na Kujawach zanosi się na świetną pogodę, a ja znowu wybieram się do Babci:-D trzeba dbać o kondycje jak Męża nie ma, a wróci dopiero za tydzień:sorry2: no i marzą mi się truskawki, chyba nie przeżyję jak dzisiaj ich nie zjem:-p

Witajcie u nas przepiękna pogoda,aż miło.Właśnie pije sobie moją ulubioną cefe latte
Zaraz biorę się za porządki bo jutro teściowie przyjeżdżają i zostają do niedzieli.Mąż z tego wszystkiego to aż okno umył w kuchni i wieczorem ma łazienkę posprzątać.Chyba muszę teściowej powiedzieć żeby częściej przyjeżdżali ;-)
Ciekawe jak tam Rudka po wizycie?
Dobrze że Heksa jet pod czujnym okiem lekarzy,którzy dbają o to aby z maluszkiem było wszytko ok.

reklama
hej dziewczynki
heksa i rudka - powodzonka i optymizmu;-)

a ja wlasnie zostalam z workiem sako i komputerem - obok mnie tylko kurz i syf
Przeprowadzka zaczeta
Tak jestem podminowana ta sytuacja, ze syn siedzi jak myszka cichutko wiec nie daj Panie abym jeszcze wpadla w panikę, ze cos nie tak bo nic nie naliczylam:baffled:
Wczoraj mialam pierwszy raz jazde hormonalna tzn. moj maz powiedzial slowo a ja w ryk jak wariatka. Plakałam jak male dziecko
Bidul się wystraszył, zaczął przepraszac i się tłumaczyć
Dobrze, że na szkole rodzenia pani uprzedzila panów o takich stanach - od płaczu po śmiech
Nie wiem kiedy następnym razem będę dostępna więc życzę mamuśki zdrówka
Dbajcie o siebie i pociechy
Mam nadzieje, że na nowym mieszkanku szybko założą necik;-)

Do góry