reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kic - w wawie w HM też nic specjalnego, generalnie kupiłam tylko dziewczynom kurtki na następną zimę w zarze na przecenie.
Renia - dobry patent z tym odstawieniem, muszę się porządnie upić:-):-D
Surv - niestety tak to jest z tym pakowaniem, jesteśmy zbieraczami i multum rzeczy w domu jest, których na pierwszy rzut oka nie widać.
Haszi - fajnie z tymi wakacjami, my chyba w tym roku nigdzie nie pojedziemy bo ja na wychowawczym będę i z kasą będzie kiepściutko.
Kasia - film fajny? czytałam Millennium i chyba znów do niego wrócę a na film może dziś lub w przyszły weekend skoczę.
M pojechał z Leną na basen, Sonia pokasłuje więc zostałyśmy w domu. Mała śpi, ja miałam zmywać naczynia ale płyn się skończył więc nic z tego:tak: korzystam z chwili spokoju:-)

reklama
Witam, ja tylko na chwilke,cos zle sie czuje,jutro musze isc do lekarza do kontroli:-( Imprezka Seby to byla w rodzinnym gronie,on jakos chetny nie jest zeby zapraszac kolegow i kolezanki:baffled:
Spadam sie plozyc,jutro zajrze to odpisze na Wasze posty,bo dzis nie dam rady:baffled:

Dorka, no pewnie, że chętny nie jest - chyba każdy w tym wieku uwaza, że rodzice mogą mu obciachu narobić:-p Zdrówka dla Ciebie!

Renia, pożyczam w takim razie patent na odstawianie: Twoj jest lepszy od mojego, bo daje dodatkową przyjemność dla matki:-D

Ja zakupy to teraz głównie lumpeksowe robię, bo takiego HMa to w Legnicy znajdę, a dobrego lumpeksu takiego, jak mam na dole to pewno nie:-p

Dzień dzisiaj taki rozlazły, że kompletnie zapomnialam,c o pisac. R odsypia cały tydzień, Flo się bawi, jak się smętnie kiwam nad zleceniem...pogoniłabym ich na spacer, ale nadal powyżej -10 jest, to nie mam argumentów, żeby obu zmarźlakow przekonać:-p

Haszi a co jest do wyboru z tych wczasów??ja bym do Bułgarii pojechała albo do Włoch:) super, że mi się takie prezenty nie zdarzają:-p
Pabla a na jaki rozmiar kupiłaś Sońce na następny rok??ja widziałam w Smyku fajne kombinezony i kurteczki przecenione 50% ale w sumie nie wiem jaki rozmiar:dry:wklej zdjęcie:) ja mam do Zary daleko:-(teraz kupiłam Liwce na wiosnę używki na all:) też obnosi:) a się zarzekałam, że kurtki będzie miała po Kubie:-pa Ty po Lenie nie zostawiałaś??
Dorka zdrówka!
M już coś tam pichci:-pidę ziemniaki obrać, żeby nie było:-p

oj jestem wkońcu,wczoraj jakoś tak wino nas załatwiło :)
Pabla...j do Zary przezornie nie weszłam bo pewnie coś bym zakupiła, ja mam kurtki z ciuchów na kolejne 3 lata jeszcze :)
jedyne co to zakupiłam w Rekidsie Bluzę w czachy dla młodego i czarną sukienkę z cekinami dla młodej
Surv...ja też poszłabym w te worki :)....100 cm...zacnie, to ile wzrostu ma młoda???,
PAbla..ja młodego w sumie naturalnie odstawiłam, wróciłam do pracy i mu sie zmniejszyła ilość karmień, a potem wyjechałam na dwa dni i poszło :):)
Dorka..zdrówka życzę
Renia..Tobie też:)
my dzisiaj mamy gości, bigos ugotowany ciasto i tort gotowy, toteż sie lenię dzisiaj na maxa :)
Tosika...szyj szyj, :) ja aktualnie przezucam sie na maszynę bo mi babcia swetry filcuje:baffled::baffled::baffled:
no ale co zrobić
dobra idę zrobić sobie kawkę :)
paaa

Kic to mowsz,ze sama by sie chciala juz odstawic??:confused: robi czasem takie akcje,ze ssie zaraz puszcza,prezy sie ,jak sprawdzam czy mleko leci to leci,wiec nie wiem o co jej chodzi:baffled: to tak raz dziennie jej sie zdarza.
Ja wlasnie tez nie wiem co robic z kombinezonem na przyszly rok dla Majki,bo mam po Macku ale 86 i to z cocodrillo wiec dosc duzy jest.On mial 1,5 roku jak w nim chodzil i wcale maly nie byl.Teraz na przecenach cos bym kupila,ale sama nie wiem ,no bo jak ona mi teraz nosi 68 to na zime chyba 86 by sie przydalo,a w sumie taki mam:baffled: Mam tez 74 z cocodrillo,wiec tez ten rozmiar ok 80 jest,ale nie wwiem czy ten z kolei nie bedzie za maly:sorry2:ee namieszalam;-)
Dla Macka w smyku kupilam kurtke na 122.
Post ty jak zwykle zorganizowana na przyjecie gosci,ciasta,torty itd a sama dalej nie jesz? ja bym nie wytrzymala:-p
Haszi zdrowka dla Tymka,oby sie Tosinka nie rozlozyla.Porzadnicka ci rosnie ;-) Takie wczasy-tez bym chciala,a gdzie to mozna wygrac?
Dorka zdrowka!

Dobra dziecki powstawaly trzeba cos zorganizowac,moze nogi i lapki bedziemy odbijac,bo Majka jeszcze nie ma.Na dwor sie nie wylaniamy.
Kurde @ mialam dzisiaj dostac i ni ma
dry.gif

Madzia no Kuba mi tak właśnie robił, z czasem w ogóle odwracał głowę od piersi i się prężył, powiem szczerze, że się cieszyłam że właśnie tak przebiegło u niego odstawienie.No ja po Kubie też mam, ale chciałam jakiś uziowy:-pja mam kurtkę 86 z cocodrillo jeszcze nową z metkami:-pw tamtym roku była za duża, a w tym roku Kuba dostał 3 kurtki po dzieciach koleżanki więc jej nawet nie wyciągnęłam:-pmam też z cocodrillo kombinezon jednoczęściowy na 86 i dwuczęściowy na 80:) brakowałoby coś na 74 ale to jej teraz kupiłam na all na wiosnę, więc chyba poddam się zdrowemu rozsądku i nic nie kupię:-pchoć ceny zachęcają, bo widziałam fajny w Smyku za 50zł:cool2:
na wiosnę mam takie: Piękna kurteczka na wiosnę fiolet r. 74 dla Niej (2053837662) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ale to jest bardziej duże 68:happy2:)
RÓŻOWA KURTECZKA Z KAPTUREM (2084854469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna wiatrówka Reserved Kids r.74 - wiosna (2090208627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No i Majka widzę tak jak i Maciek duża będzie, bo moja Liwka teraz też w 68 chodzi:-pbluzy to nawet troszkę za duże, ale body i legginsy to tak 68/74 ale przewaga to 68:tak:

Kic - kurteczki super!!!!
a Sonii kupiłam w zarze taką na 18-24 mce, powinna być ok- jutr zrobię fotkę i wkleję. Po Lenie oczywiście mam, ale nie mogłam się oprzeć :-) a Lenie kupiłam na 110 rozmiar na przyszły rok a dobra jest teraz :szok:dziewczę mi chyba podrosło. No nic, będę jej kupować coś w przyszłym roku.
a w smyku kupiłam dziś leginsy dla sonii na 80 rozmiar, bo ona teraz 74 nosi i tak ledwo,ledwo...
Post - no ja wciąż się czaję z tym odstawieniem....w dzień karmienie mi nie przeszkadza, tym bardziej że Sonia w dzień już nie musi jeść piersi, jak mnie nie ma to nie ma problemu, jak jestem to wtedy szuka i chce jeść. Noce mnie tylko wkurzają, no ale za tydzień próbujemy zmiejszać karmienia i M będzie wstawał, zobaczymy....

Oj niech wyzdrowieje to na zakupki dzieciowe sie wybiore
Tymiemu na przyszły sezon kurtke bym kupila bo brat ma masę ciuchów:-)

Ale dzis wyspalismy sie popołudniem i lepij mi
Jeszcze jak sie obudzilam to P mielone frytki i marcheweczka
Młody palaszowal aż miło
Chyba częściej musze zapadać na popoludniowe drzemki:-)

Dorka zdrówka
A to przeziębienie męczy czy ciazowo zle sie czujesz?
Polecam miksturke :
pól szklanki miodu płynnego
Sok z 3 cytryny
Główka czosnku (radzę ciut mniej) wycisnąć
Wymieszać odstawić do lodówki i spożywać rano i wieczorem po lyzeczce

Pabla Surv no metoda nie jest zła;-)

Kic no sprzątania po remontach najbardziej nie lubie
Po malowaniu ostatnim P niby juz wyszłam na prosta ale jeszcze to tu to tam coś sie wyłoni

Zmykam na wiadomości i jakas kacyjke trzeba machnąć
Dobrej nocki

reklama
Kic super te kurteczki,az mnie tez kusi zeby cos pokupowac:-p W sumie mam takie cieplejsze polarki po Macku i cos od kumpeli jeszcze podostawalam,wiec chyba odpuszcze.Widze,ze roz ci sie jeszcze nie znudzil ;-) mi juz troche:-p
Renia ech te chlopy,niby cos w domu zrobia,ale ile przy tym nabalagania:no:
Uwaga! moj wczoraj dokonczyl szafe w przedpokoju:szok: oczywiscie narzedzia do dzisiaj sie wlaly,bo dzisiaj sobie wymyslil wieszanie tv i znow rozpierducha w calej chacie:dry:

Dzieciaki popadaly,wiec i ja zmierzam do wyrka.
Gut najt ;-)

Do góry