reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Renia wyniki super! to wychodzi 5 czy 6 tc?
Dorka zdrówka dla Misi! mam nadzieję,ze my jutro też nie dostaniemy antybiotyku,bo na moje oko Maciek lepiej,tzn mniejszy kaszel nawet po lekach wykrztuśnych :-) Super,ze szef tak zareagował:tak: masz szczęscie naprawdę ;-)
Kicrym wielkie dzięki za link,będę obczajac co tam ma,bo jeszcze kilku pierdółek mi brakuje :-)
Oby pieluszkownie pomogło,oczywiście trzymam kciuki &&&
Survivor no masz objawy typowo ciażowe,więc pewnie młody ma sie dobrze :-) Mnie do dzisiaj od gotowania obiadów odpycha ,no i tak jak ty zjem jak ktoś mi ugotuje,ale bez mięsa.Tylko w takim układzie uważaj na anemię .Moze bycza krew ? ;-):-D Ja ostatnio jade na kaszkach mleczny start z biedronki ;-) Chociaz dzisiaj się zawziełam i racuchy zrobiłam i tak na mnie spoglądają,ale głupio mi 10-tego z kolei wciąć:zawstydzona/y:,bo później ciezko z garderobą jak się rozrosnę jeszcze bardziej,a tym bardziej zimową ;-)

Maciek juz dzisiaj 2 aferki odstawił.Ooo daj boże żeby już wyzdrowiał i poszedł do przedszkola,z resztą co rano mówi,ze chce iść,to może mnie też ma już dość ;-) Już tylko wyczekuję kiedy K wróci i niech się nim zajmie,chociaż chwilowo cisza nastała bo bajka leci.
Ja walczę z szafą tzn z ciuchami,przenoszę i układam na nowo,skoro się mąż popisał i pólki w końcu zrobił ;-)

reklama
Hej
Dorka, Renia super żę wszystko ok.
Dorka szef wyrozumiały , dobrze przyjął informację, to dobrze. I fajnie że Misia już zdrowsza :tak:
Renia wynik chyba jest ok, super.
Surv jeśli ci sie u mnie podoba to zapraszam :-)
Kic oby pieluchowanie pomogło, bo z tymi rozpórkami to niezawygodnie jest. Moja Olka miała poduszkę Frejki :-(
Madzia fajnie tak układać maleńkie ciuszki w nowej szafie.Zdrówka dla Maćka. :tak:
A ja dziś zmęczona, pierwsza godzina jazd zaliczona, dziś był plac, ale jutro podobno już w teren wyjedziemy :sorry: Ratuj się kto może :-D:-D Choć podobno najgorzej nie było :tak:
Pogoda paskudna i zimno :confused2:, dobrze że od jutra już lepiej i ze słońcem, i Kasiu niech górale nie straszą zimą brrrr :-D
Miłego wieczoru. :-)

Survi juz nie wracam do pracy:tak: Na moim stanowisku nie moze pracowac kobieta w ciazy:no:
Madzia trzymam kciuki za to zeby obylo sie bez antybotyku:tak:
Sylcia nie taki diabel straszny prawda?
Wlasnie wlozylam placek z winogronami do piekarnika ciagle za mna chodzil domowej roboty placek:-D
A wlasnie mialam napisac ze u nas zagoscilo slonko tzn juz zachodzi pomalu ale 22 st normalnie bylo:-)

Ostatnia edycja:
Hej, u nas dzisiaj było w miarę ciepło, ale pod wieczór już chłodno:baffled: Teść mi napalił w piecu i mam cieplutko, że aż miło:tak:
Surv Dawca ma wrócić do 15 października, w sumie to już się cieszę, ale aż się boję, że od nowa będzie Polska Ludowa:-p teraz jestem taka spokojna, a jak On wróci to różnie może być:zawstydzona/y: w sumie o niczym teraz nie marzę jak o zajściu w ciążę, więc chyba na tym się skoncentrujemy i raczej na kłotnie nie będzie czasu:-) a i widzę, że objawy ciążowe napadają Cię z grubej rury, ale to dobrze przynajmniej wiadomo, że ciąża się rozwija;-)
Kic trzymam kciuki, żeby skończyło się tylko na pieluszce;-) a i Dorka ma rację, strasznie zabiegana jesteś, masz taki motorek włączony jak Pabla;-)
Dorka masz rację siedź w domu, nie ma co ryzykować w pracy;-) ja też mam taką pracę, że jak zaciążę od razu muszę stamtąd wiać:-p
Renia super beta rośnie:-D:-D:-D:-D
Kasiu oj żeby baca nie miał racji bo już się boję takich śniegów jakie były w zeszłym roku:eek: nie patrzę na "Układ", wiem o Żurku nadal uważam że jest boski, ale jakoś mnie nie kręci klimat policyjny, wolę mój ukochany "Przepis na życie":-)

muszę Wam powiedzieć, że mój Syn został dzisiaj pochwalony w przedszkolu bo była jakaś pani (podejrzewam, że jakiś pedagog czy psycholog, nie wiem dokładnie bo to moja Mama rozmawiała z panią - jednak dowiem się dokładnie w czwartek) i rozmawiała z każdym dzieckiem indywidualnie, musieli opisac jakieś obrazki i mój Synuś jako jedyny (oczywiście z tych najmłodszych) wszystko opisał i ponoć ma bardzo bogate słownictwo:-D:-D:-D Pani była zachwycona, a moja Mama pękała z dumy:-D dobra lecę powiesić pranie, jutro znów ranek, ale przeżyję:-p miłego wieczoru:-D

uff dobrze że już wieczór :happy:
Dorka a no widzisz jednak szef nie taki zły:happy:
KATE jak będziesz miała dwójeczkę i M co pracuje całymi dniami to też będziesz zalatana:-p:-pa tak na poważnie to akurat jakoś ten tydzień napięty:sorry:
Sylcia eee tam będzie dobrze na jazdach:tak:ja miałam super instruktora, mogłam sobie i przeklnąć pod nosem i zapytać i nakrzyczeć, normalnie anioł, tylko dużo miejsca zajmował w samochodzie:-p:-D
Madzia no ja tak układałam a teraz wywalam :-Dtak myślę czy by tych takich bardziej zniszczonych do szpitala nie oddać, bo tak mi szkoda na śmietnik wyrzucić:zawstydzona/y:ale przyznaj że te różowe bardziej cieszą oko:-p:-Dja znowu Liwci kupiłam sukieneczki w H&M:zawstydzona/y::-D
Surv no jak będzie taki chłopczyk jak Kuba to Ci się odwidzi płeć męska;-):-D:-D
Kasia u nas identyczna pogoda, cały dzień mżawka leciała i zimno okropnie, młodej założyłam kombinezon jesienny a Kubie czapę na głowę:szok:jeszcze nie chcę zimy:no:
spokojnej nocki!

Madzia, jak przeczytałam o Twoich kaszkach mlecznych, to przypomniało mi się, że mam owsiankę. Lecę do kuchni sobie zalać ;-)
Już jestem :-)
Kate, to niezła robota Wam sie szykuje ;-) Byle efektywna! Trzymam juz kciuki. Gratulacje dla Prezesa za elokwencję. Powiem Ci, że u Olgi w grupie są dzieciaki mało mówiące, z którymi ciężko się jeszcze dogadać; niektóre mają pieluchy, są też wpadki w majtusie... Tym bardziej gratki dla Antosia, że taki dorosły już ;-)
Mówicie, że pogoda ma być lepsza - to super, bo ja też nie chcę zimyyyyy
Surv, Ty nigdy nie skończysz zabawnie i z sensem pisać. Zdecydowanie Ci to nie grozi. Nie wiem, czy nie za bardzo idealizujesz płeć męską ;-)
Sylcia,m ja pierwszą jazdę miałam na mieście. Tzn. pojechaliśmy poza miasto - pan chyba nie chciał ryzykować ;-) Ech to były czasy - cały kurs robiłam na maluchu a jak na egzaminie, na mieście dostałam cinquecento to czułam się jakbym do jakiegos rajdowego samochodu wsiadła:-D

hej hej
Dorka...oj fajnie, to odpoczniesz sobie
Surv..życzę takiego Benka małego
Kic...no Twój Kubulec to cinek x2 ja dziękuję:-D
Madzia,Dorka..młoda dzisiaj też jeszcze w domu została, coś jej furczy w nosie jeszcze ale z tego co słyszę dookoła to dzieciaki z katarem normalnie wysyłają rodzice do przedszkola, i bądź tu mądry, jak posyłąją to i ja powinnam nie??? ech, jutro jak się nie zmieni to ją wyśle bo długa przerwa w przedzkolu nie wskazana
Sur...i jak klepiesz???
ja chyba dzisiaj pójdę spać normalnie, może jeszcze ze 2 rządki sweterka, no nie wiem
kupiłam dzisiaj dzieciakom książkę ze starymi bajeczkami...poczytaj mi mamo.oh normalnie dzieciństwo mi się przypomniało:-D:-D faaaajnie, no i jeszcze baranka Bronka, bo Kotek splotek mnie rozłożył na łopatki i musiałam mieć drugą książkę.normalnie nie mogę w ksiegarni, takie fajne książki teraz są:tak:
oo tu kotek splotek, mój ulubieniec
Kotek Splotek - Scotton Rob - 26,99 zł - empik.com
a tu baranek Bronek
Baranek Bronek - Scotton Rob - 26,99 zł - empik.com
no i poczytaj mi mamo
Poczytaj Mi Mamo - Bechlerowa Helena, Grabowski Sławomir, Nejman Marek, Papuzińska Joanna, Porazińska Janina, Wawiłow Danuta - 42,99 zł - empik.com
to dobranoc

Hej dziewczyny.
No ile mnie nie było... a tu takie wieści...Surv, Dorka gratulacje przeogromne. Łaaaaa.
Iza :*
Na razie tylko tyle przeczytałam ale nadrobię, w końcu... mam w końcu i kompa i internet tylko czas jak zwykle w deficycie :p
No ale o was to już do końca życia nie mam szans zapomnieć więc biorę się za czytanie bo strasznie jestem ciekawa co u was :D
ps. Nie wybiera się któraś w moje okolice :p

reklama
Do góry