reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Pabla, to chyba przez tę pogodę....mnie się też nic totalnie nie chce...roboty nie ma, sprzątać się boję, żeby się nie przeforsowac, a ile można farmę uprawiać?:-p

Dorka, no to mamy wizyty o tej samej godzinie:tak: Mam nadzieję, ze po powrocie zobaczę tu od ciebie same dobre wieści:tak::tak: Flo już z nami regularnie sypia...nie mam siły z nia nad ranem walczyć o ewakuację i już tylko mam nadzieję, że może jak pójdzie do liceum to w końcu zacznie sama spać?:-p

A mnie stres zabije jednak chyba...byłam po betę, a wyniku nie ma, bo stężenie jest tak duże, że muszą rozcieńczać:szok:...no i teraz zagadka, bylo większe i powoli spada, czy nadal rośnie? No własnie z takich powodów nie chcę sobie robić nadziei, a z drugiej strony, dobija mnei, że nadal nic nie wiem...mniejszym stresem jest dla mnei potencjalne poronienie, niz takie bycie trochę w ciąży:baffled: Do tego bajzel z kredytem, bo się rzeczoznawca upierdliwy trafił i po 3 razy dziennie wydzwania, że jeszcze jakichś papierow potrzebuje, a własciciele-luzacy papiery mają porozrzucane po 3 domach na terenie całego województwa...

nic, chyba pojde w papierach posprzatać, albo co?;-)

reklama
heloł
Surv ale jazda. Czekam na wieci od lekarza
Dorka Ty oczywiście też zaraz po wizycie daj znać

A moje dziecko dziś z uśmiechem na ustach szło do przedszkola. Oby już mu tak zostało, to jeden stres z głowy.
rano poleciałam na bete i progest i jutro wyniki
brzuch mi wywaliło i zdecydowanie po tych lekach się czuję paskudnie - surv podejrzewam, że to po nich też tak masz

a nauka poszła w las - w sobotę egzam a j bardziej czekam na piątkową wizytę
normalnie nie umię się za nic zabrać
miłego dnia

Pabla no mi stokke się bardzo podoba :) w rzeczywistości wygląda jeszcze fajniej :) ale ja lubię "inne" wóżki :p u mnie odpadają za to wózki klasyczne, chociaż mają wiele zalet:)
Surv koniecznie daj znać, może pęcherzyk po lekach się wzmocnił, oby wszystko było dobrze!no i trzymam kciuki za kredyt, oby jak najszybciej:tak:
Dorka zdrówka dla Misi:tak:
Renia super że Tymi tak przyjął przedszkole:tak:
oh mi się też nic nie chce, postawiłam zupę, byłam na mieście, w zusie, zahaczyłam o H&M:-p:-pzaraz się zbieram po Kubę, a o 16 na usg z Liwią, pogoda paskudna więc i samopoczucie do bani:sorry2:

Hej, witam i ja :-)

Surv, Dorka czekamy na wieści po ginowe :-D
Surv może wszystko jeszcze się wydarzyć, ja z Wikusią też plamiłam, brałam te same tabletki, i wiadomo :tak: A serducho późno było widać.
Dorka , Renia musi być dobrze, kciuki zaciśnięte :tak:
Tosika, toś ładnie poszalała, to teraz na co czekamy, aby było czy raczej nie :-D:-D
Kasia fajny taki wypad w góry, moje ładnie spacerują, ale po równym, poszłabym dalej ale samej to tak średnio, a m nigdy nie ma :-( Może w pszyszłym roku się uda, a na nieduże górki, to do nas zapraszam :tak: I tłumów takich jak w Zakopcu nie ma ;-)
Kic brzydka pogoda?? U mnie jeszcze ciepło, i słonecznie, może wysłać trochę do Ciebie? I co wyhaczyłaś w H&M? Są jakieś promocje?? :-D
Kate i jak imprezka , udała się?
A ja też obiad już zrobiony, niedługo po Olkę do szkoły, i dzień prawie z głowy :baffled: Zdecydowanie za szybko dni ostatnio mijają :sorry2:

Miłego popołudnia :-)

Survi jak tam?Ja sie stresuje, ide po 16:tak:
Sylcia mi tez szybko mijaly dni jak Misia chodzila do przedszkola:tak:Teraz jest w domu to mi sie dluzy:baffled:
Kic u nas tez pogoda sie popsula co chwile pada:wściekła/y: Z Liwka idziesz na USG bioderek?
Renia nie dziewie Ci sie ze nie mozesz sie skupic, ja tez nie moge o niczym innym myslec:tak:
Dobra ide sie szykowac dam znac jak po:-) Trzymajcie kciuki:tak:

Survivor,Dorka trzymam kciuki za wizyty ginowe &&&&

U nas chorobowo,tzn narazie bez antybiotyku,ale siedzimy w domu.W środę do kontroli.Już się boję co to będzie w przedszkolu za tydzień,a tak dobrze nam szło.
Ja też jakas nie ten teges-ta pogoda dzisiaj mnie dobija.Mam nadzieje,ze jeszcze będzie cieplej ,bo ja musze przecież pranie małej zrobić i gdzie mi to poschnie????
Maciek juz 3 godz. śpi az byłam sprawdzić czy oddycha:-p Ja tez chwile kimnełam,ale mnie skutecznie wiercąco-stukający sąsiad obudził.

Dziewczyny używałyście tych gąbkowych wkładów do wanienki dla niemowlaków?
I co na pępęk? myśmy mieli w UK jakis taki proszek ,a tu?

Kicrym Ty kupowałaś dużo rzeczy wyprawdkowych na all, wrzuć linka do sprzedawcy ;-)

Idę obczaić tego Stokke'a bo życ nie dajecie ;-)
aaa to ten...mi sie strasznie podoba.Widziałam go jeszcze w UK przed Maćkiem i sama taki zieloniutki chciałam mieć,no ale nie wyszło,był zieloniutki inny ;-) u nas po osiedlu taki krązy,fioletowy właśnie.
Tylko dziewczyny kurcze czy on nie za wysoki jak na nasz wzrost?

Ostatnia edycja:
no jak by to powiedziec...nastąpilo cudowne wskrzeszenie i pojawił się zarodek ;) nauka, pani doktor oraz ja nie umiemy sobie tego wyjaśnic, niemniej jednak na razie jestem z powrotem w ciąży...w polowie 7 tygodnia konkretnie...żeby nie bylo za wesolo mały dowcipniś na razie nie ma serca, wiec w piątek kolejna wizyta i ma się chłopak zdecydować czy zostaje, czy się ewakuuje..

rezzta potem, bo musze zreanimowac psychicznie zestresowanego ojca 1 lub dwójki dzieci;)

Surv - tak myślałam że tak właśnie może być!!! oszczędzaj się Kochana, chociaż przy łobuzującej 3-latce wiem że nie jest łatwo. Oby do piątku, serduszko na pewno się pojawi, silny dzidziuś jest!!!!
Dorka - czekamy na wieści!
Madziu - zdróweczka dla Maćka!
Sylcia - mi też za szybko mijają dni, zdecydowanie za szybko!
ja Lenę już odebrałam ,odpoczęłyśmy chwilkę w domu, zaraz nakarmię Sonię i pójdziemy jeszcze na dwór. U nas trochę deszczowo, ale mega ciepło, normalnie na krótki rękawek.

Surv no to fajnie, i podobnie jak ja miałam z Wiki, trzymam kciuki za piątkową wizytę i serdusio :tak:
Dorka kciuki zaciśnięte.
Pabla no u nas też tak ciepło, i słońce mamy cały czas :tak:

reklama
Survivor liczyłam na to :-) super wieści!!! no i serduszko napewno sie pojawi:tak:tak 7-8 tydz zaczyna bić ,więc będzie dobrze :-)
Pabla to u nas zimnica straszna,jakieś 14 stopni..brrr

Do góry