reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hej, u nas szaro buro i ponuro, ale przejażdżkę rowerem zaliczyliśmy, a teraz Synuś śpi:-) myślę, że tak dobrze Małemu w tym foteliku na rowerze bo przecież ja do ostatnich dni w ciąży śmigałam na rowerze, więc może coś w dziecku zostało:-p:laugh2:

Dziewczyny piękne macie kuchnie, ja pomimo tego, że mam wszystko nowe to u mnie w porównaniu z Wami to totalna wiocha:baffled::-) w sumie nie powinnam narzekać bo sama wszystko wybierałam, ale z kasą nie było za ciekawie a chcieliśmy szybko się wprowadzić, więc braliśmy wszystko jak leci byle było tanio:zawstydzona/y: jednak wierzę, że jeszcze kiedyś będę miała wypaśnie:laugh2:
Dorka brawo dla Misi:-):-):-) u nas jak Antoś jakoś po roczku porzucił smoczka to z tydzień musiałam się koło Niego kłaść do spania bo jakoś nie mógł sam zasnąć, ale później już nie było problemu;-)
Madzia super, ze Macio nie dostał antybiotyku:-):-):-) moja lekarka wypisuje tylko antybiotyki i ja już mam dosyć:baffled: pamiętam jak Mały miał ze 2 miesiące jak dostał Agumentin czy jakoś tak i od tamtej pory zawsze jakiś antybiotyk dostaje:-(
Kamu zdrówka dla Maksia oby już te choróbska poszły precz:tak: co do rozumienia to wydaje mi się, że mój Antek rozumie wszystko tylko czasami ściemnia, że nie wie o co chodzi:-p to ma akurat po Tacie;-)
ja dzisiaj byłam z Siostrami na targu w pobliskim miasteczku i kupiłam sobie spodnie rurki:-p humor mi się na chwile poprawił, ale w domu stwierdziłam, że wyglądam nieciekawie i nastrój optymistyczny prysnął:-p zmykam napalić w centralnym bo coś powiało chłodem, a za oknami jakaś zawierucha się kołuje, więc trzeba troszkę nagrzać;-) miłego dnia:-D

reklama
hej
macie super kuchnie, pozazdrowcic!
wspolczuje chorob i ciesze sie,jak maluszki zdrowieja
zagladam codziennie na chwilke,ale w suumie nie mam co pisac
Werci wyszla 4 bylo krzyku i pobudek w nocy; a tu sie okazuje,ze jeszcze 2 albo i 3 zeby sie wrznely...masakra
zaczelam Nordic walking; moje kije juz przyszly; jest fajnie; bylam na masazu-prawie ryczalam tak bolalo
pogoda do kitu; siedzimy w domu,bo maz w pracy a mala kaszle; kupilam jakis syrop i mam nadzieje,ze sie nie rozkreci
buziam was

Cześć dziewczyny.
Dziś juz troszkę mi lepiej. Rano było nieciekawie ale zaległam z Natasią w południe do wyrka i odżyłam conieco. U nas też szaro buro i deszczowo ale wyjazd do Plejady zaliczyłyśmy z małą.

Piękne macie kuchnie- te w planach też śliczne :) Ja mam teraz zupełnie inną niż moja stara bo ta poprzednia była jeszcze w spadku po teściach...szafki biały marmurek ze złotymi uchwytami:no: i zdzierżyć jej nie mogłam. Dlatego poszłam teraz w zupełnie inną stronę. Wszystko w brązie, poziome szafki, dużo szuflad, blat pod oknem i matowe szkło. No i jestem happy póki co. Kuchnię mam malutką ale mebelki super pakowne i funkcjonalne. Takie cuś: DSCN2641.jpgDSCN2639.jpgDSCN2644.jpg
Madziu, robiliśmy na zamówienie u producenta spod Krakowa (wyszło 4000 PLN bez sprzętu AGD)
Fajnie że obeszło się bez cięzkiej artylerii:tak::-) Zdrówka dla Macieńka:tak:

Kate spoko. Ten sprzęt nie jest wieczny:-D Za jakiś czas zmienisz. A jak mebelki były tanie to pewnie długo nie przetrwają nie?;-)
Zdjęcie w spodniach poprosimy:tak::tak: Jesteś taka lasencja że napewno wygladasz zaje.....fajnie:-)

Dorka brawo dla Misi:tak::-) Dzielna, duzi dziewczynka. Natasia jeszcze zasypia ze smokiem:zawstydzona/y:

Kamu zdrówka dla Maksia :tak: Ta pogoda dziwna jakaś taka ostatnio...pewnie dlatego maluchy poprzeziębiane.
Niech idą choróbska precz.

Iza podziwiam za zapał:tak: Ja kupiłam rolki w październiku bodajże z wielkim zapałem do jeżdżenia a byłam raptem RAZ:laugh2:.....taaaaaaa a d.pa rośnie:wściekła/y:

Oj, idę bo pani hrabina rozwala bratu lego i zaraz będzie awantura na całego:tak:
pencil.png

Ostatnia edycja:
Witam!
mały zasypia w łózeczku,a ja padam:baffled:
MamaBiN super kuchnia:tak:
KATE ty to szprycha jesteś więc na bank ci dobrze w takich spodniach:tak:
Madzia super że bez antybiotyku:tak:
Dorka no to gratuluję i chylę czoła, bo u nas smok jest najukochańszym przyjacielem, jakbym pozwoliła to by cały dzień z nim chodził:angry:
Iza widzę że sie zawzięłaś z tymi kijami:tak:
spokojnej nocki!

Hej. Ja tylko na chwile. Siostra doleciala:-):-):-) mam nadzieje ze druga jutro w nocy tez doleci:tak:
Kate na pewno swietnie w tych rurkach wygladasz:tak:
Kic my planowalismy oduczac od smoka jak mala skonczy dwa lata a ona nagle sama sie odzwyczaila(mam nadzieje ze za kilka dni nie bedzie wolac o smoka):tak:
Mamabin u nas tez taka pogoda. Kiedy ta wiosna przyjdzie?Kuchnie masz super:tak:
Iza wytrwalosci z kijkami
Po 21 wrocilismy od mojej siostry i mala padla. Mam nadzieje ze sie nie obudzi o 7 tak jak dzis.Dobranoc dziewczyny

To ja mówię dzień dobry!
No nie powiem temperatura mnie dziś zaskoczyła - 3 stopnie jak jechałam do pracy:szok:
Może do 10 dobije?
Miłego dnia!

Czesc dziewczyny. Co tu tak pusto?
Kasia u nas taka temp. teraz jest:baffled:
Misia pospala do 7.30 wiec nie jest zle.Dzis czekamy na przylot drugiej siostry mam nadzieje ze przyleci:tak:

reklama
Do góry