reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Hej, u nas szaro buro i ponuro, ale przejażdżkę rowerem zaliczyliśmy, a teraz Synuś śpi:-) myślę, że tak dobrze Małemu w tym foteliku na rowerze bo przecież ja do ostatnich dni w ciąży śmigałam na rowerze, więc może coś w dziecku zostało:-p:laugh2:

Dziewczyny piękne macie kuchnie, ja pomimo tego, że mam wszystko nowe to u mnie w porównaniu z Wami to totalna wiocha:baffled::-) w sumie nie powinnam narzekać bo sama wszystko wybierałam, ale z kasą nie było za ciekawie a chcieliśmy szybko się wprowadzić, więc braliśmy wszystko jak leci byle było tanio:zawstydzona/y: jednak wierzę, że jeszcze kiedyś będę miała wypaśnie:laugh2:
Dorka brawo dla Misi:-):-):-) u nas jak Antoś jakoś po roczku porzucił smoczka to z tydzień musiałam się koło Niego kłaść do spania bo jakoś nie mógł sam zasnąć, ale później już nie było problemu;-)
Madzia super, ze Macio nie dostał antybiotyku:-):-):-) moja lekarka wypisuje tylko antybiotyki i ja już mam dosyć:baffled: pamiętam jak Mały miał ze 2 miesiące jak dostał Agumentin czy jakoś tak i od tamtej pory zawsze jakiś antybiotyk dostaje:-(
Kamu zdrówka dla Maksia oby już te choróbska poszły precz:tak: co do rozumienia to wydaje mi się, że mój Antek rozumie wszystko tylko czasami ściemnia, że nie wie o co chodzi:-p to ma akurat po Tacie;-)
ja dzisiaj byłam z Siostrami na targu w pobliskim miasteczku i kupiłam sobie spodnie rurki:-p humor mi się na chwile poprawił, ale w domu stwierdziłam, że wyglądam nieciekawie i nastrój optymistyczny prysnął:-p zmykam napalić w centralnym bo coś powiało chłodem, a za oknami jakaś zawierucha się kołuje, więc trzeba troszkę nagrzać;-) miłego dnia:-D

reklama
hej
macie super kuchnie, pozazdrowcic!
wspolczuje chorob i ciesze sie,jak maluszki zdrowieja
zagladam codziennie na chwilke,ale w suumie nie mam co pisac
Werci wyszla 4 bylo krzyku i pobudek w nocy; a tu sie okazuje,ze jeszcze 2 albo i 3 zeby sie wrznely...masakra
zaczelam Nordic walking; moje kije juz przyszly; jest fajnie; bylam na masazu-prawie ryczalam tak bolalo
pogoda do kitu; siedzimy w domu,bo maz w pracy a mala kaszle; kupilam jakis syrop i mam nadzieje,ze sie nie rozkreci
buziam was

Cześć dziewczyny.
Dziś juz troszkę mi lepiej. Rano było nieciekawie ale zaległam z Natasią w południe do wyrka i odżyłam conieco. U nas też szaro buro i deszczowo ale wyjazd do Plejady zaliczyłyśmy z małą.

Piękne macie kuchnie- te w planach też śliczne :) Ja mam teraz zupełnie inną niż moja stara bo ta poprzednia była jeszcze w spadku po teściach...szafki biały marmurek ze złotymi uchwytami:no: i zdzierżyć jej nie mogłam. Dlatego poszłam teraz w zupełnie inną stronę. Wszystko w brązie, poziome szafki, dużo szuflad, blat pod oknem i matowe szkło. No i jestem happy póki co. Kuchnię mam malutką ale mebelki super pakowne i funkcjonalne. Takie cuś: DSCN2641.jpgDSCN2639.jpgDSCN2644.jpg
Madziu, robiliśmy na zamówienie u producenta spod Krakowa (wyszło 4000 PLN bez sprzętu AGD)
Fajnie że obeszło się bez cięzkiej artylerii:tak::-) Zdrówka dla Macieńka:tak:

Kate spoko. Ten sprzęt nie jest wieczny:-D Za jakiś czas zmienisz. A jak mebelki były tanie to pewnie długo nie przetrwają nie?;-)
Zdjęcie w spodniach poprosimy:tak::tak: Jesteś taka lasencja że napewno wygladasz zaje.....fajnie:-)

Dorka brawo dla Misi:tak::-) Dzielna, duzi dziewczynka. Natasia jeszcze zasypia ze smokiem:zawstydzona/y:

Kamu zdrówka dla Maksia :tak: Ta pogoda dziwna jakaś taka ostatnio...pewnie dlatego maluchy poprzeziębiane.
Niech idą choróbska precz.

Iza podziwiam za zapał:tak: Ja kupiłam rolki w październiku bodajże z wielkim zapałem do jeżdżenia a byłam raptem RAZ:laugh2:.....taaaaaaa a d.pa rośnie:wściekła/y:

Oj, idę bo pani hrabina rozwala bratu lego i zaraz będzie awantura na całego:tak:
pencil.png

Ostatnia edycja:
Witam!
mały zasypia w łózeczku,a ja padam:baffled:
MamaBiN super kuchnia:tak:
KATE ty to szprycha jesteś więc na bank ci dobrze w takich spodniach:tak:
Madzia super że bez antybiotyku:tak:
Dorka no to gratuluję i chylę czoła, bo u nas smok jest najukochańszym przyjacielem, jakbym pozwoliła to by cały dzień z nim chodził:angry:
Iza widzę że sie zawzięłaś z tymi kijami:tak:
spokojnej nocki!

Hej. Ja tylko na chwile. Siostra doleciala:-):-):-) mam nadzieje ze druga jutro w nocy tez doleci:tak:
Kate na pewno swietnie w tych rurkach wygladasz:tak:
Kic my planowalismy oduczac od smoka jak mala skonczy dwa lata a ona nagle sama sie odzwyczaila(mam nadzieje ze za kilka dni nie bedzie wolac o smoka):tak:
Mamabin u nas tez taka pogoda. Kiedy ta wiosna przyjdzie?Kuchnie masz super:tak:
Iza wytrwalosci z kijkami
Po 21 wrocilismy od mojej siostry i mala padla. Mam nadzieje ze sie nie obudzi o 7 tak jak dzis.Dobranoc dziewczyny

To ja mówię dzień dobry!
No nie powiem temperatura mnie dziś zaskoczyła - 3 stopnie jak jechałam do pracy:szok:
Może do 10 dobije?
Miłego dnia!

Czesc dziewczyny. Co tu tak pusto?
Kasia u nas taka temp. teraz jest:baffled:
Misia pospala do 7.30 wiec nie jest zle.Dzis czekamy na przylot drugiej siostry mam nadzieje ze przyleci:tak:

reklama
Do góry